Bana orada bir "x" işareti varmış gibi geldi. Biraz daha bakınca sanki bir hazine haritası gibi.Bak konsatresi ile oynayınca orada pek değişiklik olmuyor tam bir işaret yapamamışım ama o kısma dikkatli bakın ...
O uzaktan x e benziyor ancak alt kısmı da var melek işaretine benziyor bana göre ben gündüz net görüyorum yakından baktığımda orada bir kabarıklık şeklinde oluşmuş hattaBana orada bir "x" işareti varmış gibi geldi. Biraz daha bakınca sanki bir hazine haritası gibi.
Ama benim düşünceme göre bakış açısı kişiden kişiye göre değişir.
İyi forumlar...
Katılıyorum. Hem böylece yorumlar kesinleşir.Yakından çekerseniz daha iyi olur ...
Ben insan yüzü gördüm. o sol üstteki siyah çizgi gibi yer gözleri. Ama kapalılar alta doğruda burnu var. Yüzünün sol tarafı.Ekli dosyayı görüntüle 6020 Keşke resmi büyük yükleyebilsem ne kadar yakınlaştırsamda resim büyük yüklenmiyor![]()
Teşekkür ederim..orada birçok yüz var duvarlar cinlerin mekanı derler ya belki öyle birşeydir musallat olmasındaBen insan yüzü gördüm. o sol üstteki siyah çizgi gibi yer gözleri. Ama kapalılar alta doğruda burnu var. Yüzünün sol tarafı.
İyi forumlar...
Rica ederim.Flood olucak ama yukarıda eklediğim ikinci resim büyük görünüyor daha büyülttüm boyutunu umarım net olmuştur sağolun arkadaşlar merak etmiştim önemli birşey değilmiş
Çok fazla bulaşmayın derim o konulara. Yeni şakaya alınacak şeyler değiller.Teşekkür ederim..orada birçok yüz var duvarlar cinlerin mekanı derler ya belki öyle birşeydir musallat olmasında
Biliyorum bir zamanlar bulaşmıştım doğrudan değildi ancak artık herşeyden uzak duruyorum..benim işim onlarla değil zaten artık meleklere yöneldimÇok fazla bulaşmayın derim o konulara. Yeni şakaya alınacak şeyler değiller.
İyi forumlar...
Yüklediğim en son resim en büyük olan başkada olmuyor maalesefresimlerin boyutunu nasıl büyütcez ya yapamadım.
Sizi hayal kırıklığına uğrattıysam kusura bakmayın daha etkileyici bir paranormal duvar göstermek isterdim ama elimdeki imkanlar bu kadar maalesef sizin görememenize şaşırmadım görebilenlerin yorumlarını dikkate alıyorum zaten bilen kişiler için açmıştım bu konuyu resmi başka türlü soramıyorum kimseye konu açılınca sorulabiliyordu.başlığı görünce koştur koştur konuya girdimbüyük resme bakınca çokta önemli bir şey göremedim duvar mermer taş toprak cart curtta bu tür bir sürü sembol resim yaratabiliriz hiç zor değil