"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duvarımdaki gizemli şekiller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak konsatresi ile oynayınca orada pek değişiklik olmuyor tam bir işaret yapamamışım ama o kısma dikkatli bakın ...

Bak konsatresi ile oynayınca orada pek değişiklik olmuyor tam bir işaret yapamamışım ama o kısma dikkatli bakın ...
Bana orada bir "x" işareti varmış gibi geldi. Biraz daha bakınca sanki bir hazine haritası gibi.
Ama benim düşünceme göre bakış açısı kişiden kişiye göre değişir.
İyi forumlar...

Bana orada bir "x" işareti varmış gibi geldi. Biraz daha bakınca sanki bir hazine haritası gibi.
Ama benim düşünceme göre bakış açısı kişiden kişiye göre değişir.
İyi forumlar...
O uzaktan x e benziyor ancak alt kısmı da var melek işaretine benziyor bana göre ben gündüz net görüyorum yakından baktığımda orada bir kabarıklık şeklinde oluşmuş hatta

Flood olucak ama yukarıda eklediğim ikinci resim büyük görünüyor daha büyülttüm boyutunu umarım net olmuştur sağolun arkadaşlar merak etmiştim önemli birşey değilmiş

başlığı görünce koştur koştur konuya girdim :D büyük resme bakınca çokta önemli bir şey göremedim duvar mermer taş toprak cart curtta bu tür bir sürü sembol resim yaratabiliriz hiç zor değil

başlığı görünce koştur koştur konuya girdim :D büyük resme bakınca çokta önemli bir şey göremedim duvar mermer taş toprak cart curtta bu tür bir sürü sembol resim yaratabiliriz hiç zor değil
Sizi hayal kırıklığına uğrattıysam kusura bakmayın daha etkileyici bir paranormal duvar göstermek isterdim ama elimdeki imkanlar bu kadar maalesef sizin görememenize şaşırmadım görebilenlerin yorumlarını dikkate alıyorum zaten bilen kişiler için açmıştım bu konuyu resmi başka türlü soramıyorum kimseye konu açılınca sorulabiliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri