lviv angeles
Kayıtlı Üye
O tezat şöyle oluşuyor:"Sınavdan zayıf almak istemiyorum"dediğinizde evrene giden tam olarak"sınavdan zayıf almak istediğinizdir.Çünkü cümle yapısı olumsuz.Onun yerine"Sınavda başarılı oluyorum"gibi olumlu ve en önemlisi inanarak enerjiyi yaymak.Asla gelecek zamanı kullanmayın buda önemli.Ve kilit ise;inanç.Olmuşçasına inanmak,konuşmak,hissetmek,yaşamak..Bilinçaltına kandırmak esas olan.Belgeseli izledim yarısını the secret adlı kitabı da şuan okuyorum belgeselle bire bir aynı ancak kitapta anlatılanlar biraz kafamı karıştırdı örneğin bir yerde " ben.işte şunu , bunu.........yapabilirim "diye düşündüğümüzde o şeyin tam tezadı oluyormuş yani yapamam diye bir düşünce teşekkül edildiği anlatılıyor , ancak bu bilinçaltından çok daha farklı bilinçaltı iyi , kötü doğru veya yanlış tahlil etmeden telkini dikkate alıyor burada bi tezat var şimdi biz bilinçaltımıza telkin ederek mi hareket etmeliyiz yoksa bu çekim yasasına göre mi hareket etmeli acaba ben mi yanlış algıladım bilgi sahibi olanlar anlatırsa çok memnun olurum![]()
Bende indirmeyi başaramadım.Telekült Gücü-Documents diye bir yerden okudum.Çok küçüktü yazılar,biraz zorlandım okurken ama okunabiliyor zorda olsa..Söz ettiğiniz kitabı PDF formatında bulamadım yardımcı olur musunuz?![]()