Düşman Etmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son kez sorabilir miyim sorun olmazsa laa ve reko ayrı bir kağıda kişilerin yüzden aşağı çizilecek ikinci bir diğer kağıda ise laa ve reko dışında saydıklarınızı çizeceğiz değil mi çok çok teşekkür ederim bu arada.
Hanımefendi siz beni anlamak istemiyorsunuz sanırım. Neden hazıra konmak istiyorsunuz ? 72 sayfa var konuda 1.5 saatinizi almaz. Gidip okuyun

Hocam yordum sizi de kusuruma bakmayın şimdi bir deftere not alıyorum glifleri yazdım laa ve rekoyu da irade kırma için olduğunu işaretledim işlemleri not alıyorum unutmamak için teşekkür ederim

Son kez sorabilir miyim sorun olmazsa laa ve reko ayrı bir kağıda kişilerin yüzden aşağı çizilecek ikinci bir diğer kağıda ise laa ve reko dışında saydıklarınızı çizeceğiz değil mi çok çok teşekkür ederim bu arada.
Evet doğru

@nurumm Sevgili Nur aslında bunca şeye rağmen kalp nefret etmesi lazım ama etmiyor işte :) Son kez pişmanlığını ve geri geldiğini görmek istiyor insan.. :) bu arada borcunu ödedi iyice düşmanlaştı.. Şimdi ise onu döndürmek ve pişmanlık hissetmesini istiyorum. Bunun için yöntemler var mı ?
Wuhuuuu bu güzel bi haber 🤩 sevindim. Tabi var ama bu şekilde geri dönmesi biraz zorlu tabi normal ritüellerle daha garanti olur aslında ama formdapek paylaşmıyoruz diye biliyorum.Sembolik formüllerden gidelim yine birkaç önerim olur bi deneyin.Etkili oldugunu biliyorum ama düşmanlık yoktu benim yaptırdıklarımda.

Wuhuuuu bu güzel bi haber 🤩 sevindim. Tabi var ama bu şekilde geri dönmesi biraz zorlu tabi normal ritüellerle daha garanti olur aslında ama formdapek paylaşmıyoruz diye biliyorum.Sembolik formüllerden gidelim yine birkaç önerim olur bi deneyin.Etkili oldugunu biliyorum ama düşmanlık yoktu benim yaptırdıklarımda.
O bana düşman değil :) sadece sinirli. Düşman olamaz benim hakkımı ödeyemez :) sadece erkek milleti hep üste çıkacak :) hala kalbinde yerim var, biliyorum. Bu seferlik benim için paylaşsanız?

Geri