Düşman Etmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence siz onları arakne ile ayırın :) size yardımcı olayım :)
Hocam yazlık arkadaş grubundanız hoşlandığım ve aynı zamanda yakın arkadaş olduğum kız bu gruba bu sene geldi,bir diğer kız ise eski sevgilim bu hoşlandığım başlarda erkek dahi olmama rağmen araya aşk girmeden benle daha yakın arkadaştı benle sohbeti daha fazlaydı son zamanlarda istanbul'a dönünce eski sevgilim ile yakın oldular buluştular vs kendileri de konuşuyor fakat ben bu durumdan memnun değilim yakın kız arkadaşımın eski sevgilim ile yakın olmasını istemiyorum aralarının bozulmalarını istiyorum kız erkek ilişkisi de değil kız kıza arkadaşlar, benim için ne yol önerirsiniz arakne vs yardımcı olabilirseniz sevinirim nasıl bir yol izlemem gerekli acaba? Teşekkürler şimdiden

Olur hocam arakne nedir hiç bilgim dahi yok bu konularıda yeni yeni öğreniyorum,enerjim yüksek bir insanım ondan yana sorunum yok mesela birisini düşünüyorum bana yazıyor,hislerim kuvvetlidir arakne nedir acaba bilgi verebilirseniz çok iyi olur tam olarak ne yapmamız lazım bilgilendirirsen sevinirim kişilerle olan ilişkimide daha detaylı açayım hatta ona göre de yol gösterirsiniz.
Enerjiniz şuan yüksek olabilir ama bazı uygulamaların sonuçları da olabiliyor.

Bknz:

Sadece bilgi amaçlı yazıyorum. Okuduktan sonra karar verirseniz sizin lehinize olur. Sevgiler.

Bknz:

Sadece bilgi amaçlı yazıyorum. Okuduktan sonra karar verirseniz sizin lehinize olur. Sevgiler.
Maalesef ben de çok negatif etkilerini yaşadım, depresyona girdim. Sürekli halsizlik, sinir hali.. dışarı çıkmak bile istemiyordum..

• Beğendim
Tepkiler: Ori

Bknz:

Evet onu maalesef ki hesaba kattım fakat bu iki kişinin yakınlığı beni çok etkilediğinden bu uygulamayı yapmam lazım,bilgilendirme için teşekkürler yinede

Maalesef ben de çok negatif etkilerini yaşadım, depresyona girdim. Sürekli halsizlik, sinir hali.. dışarı çıkmak bile istemiyordum..
Çok geçmiş olsun öncelikle, bu ayırma,arkadaşlık bozma ile alakalı arakne uygulayın demiştiniz bilgi verebilir misiniz hocam üstte kişilerin yakınlığı,benle olan bağı ile alakalı da bilgi verdim, ne yapabiliriz acaba bu iki kişinin arasını bozmak,birbirilerinden nefret etmelerini sağlamak,arkadaşlıklarının soğuması,bitmesi için

Çok geçmiş olsun öncelikle, bu ayırma,arkadaşlık bozma ile alakalı arakne uygulayın demiştiniz bilgi verebilir misiniz hocam üstte kişilerin yakınlığı,benle olan bağı ile alakalı da bilgi verdim, ne yapabiliriz acaba bu iki kişinin arasını bozmak,birbirilerinden nefret etmelerini sağlamak,arkadaşlıklarının soğuması,bitmesi için
Sizi etiketledim, arakne glif konusuna?

Sizi etiketledim, arakne glif konusuna?
Bildirimlerden şimdi gördüm kusura bakmayın,hocam konudan çok sizin anlatımız olursa daha rahat anlarım şahsen bu iki kişiye hangi arakne,hangi yollar ile yapmam lazım bana bir tavsiye verebilir misiniz şahsi olarak, tarif verebilir misiniz yani nasıl yapmam gerektiği hakkında bu kişilerin ortak resmine mi uygulamamız gerekiyor tüm aşamaları nelerdir acaba bizzat sizin anlatımınız benim için daha iyi olur konularda bilmediğim çok kavramlar var yeni öğrenen birine anlatacak gibi anlatabilir misiniz zamanınızı almıyorsam. Teşekkürler tekrardan hocam

Hocam tam olarak bu konudaki gibi iki arkadaşın arasını bozma odaklı bir çalışma nasıl yapabilirim acaba ne önerirsiniz bana ve çalışmayı nasıl yapacağız daha detaylı açabilirseniz iyi olur,ortak resim üzerine mühür çizme gibi mi acaba yeni başladım ondan bilgim yok fazla kusuruma bakmayın en basit şekilde nasıl yapabilirim ara bozma işlemini bana özel bir tavsiyeniz fikr

Hocam tam olarak bu konudaki gibi iki arkadaşın arasını bozma odaklı bir çalışma nasıl yapabilirim acaba ne önerirsiniz bana ve çalışmayı nasıl yapacağız daha detaylı açabilirseniz iyi olur,ortak resim üzerine mühür çizme gibi mi acaba yeni başladım ondan bilgim yok fazla kusuruma bakmayın en basit şekilde nasıl yapabilirim ara bozma işlemini bana özel bir tavsiyeniz fikriniz olursa yazarsanız sevinirim.

Hocam tam olarak bu konudaki gibi iki arkadaşın arasını bozma odaklı bir çalışma nasıl yapabilirim acaba ne önerirsiniz bana ve çalışmayı nasıl yapacağız daha detaylı açabilirseniz iyi olur,ortak resim üzerine mühür çizme gibi mi acaba yeni başladım ondan bilgim yok fazla kusuruma bakmayın en basit şekilde nasıl yapabilirim ara bozma işlemini bana özel bir tavsiyeniz fikriniz olursa yazarsanız sevinirim.
Tarif ettim zaten :)
IMG_3659.webp

Hocam teşekkürler güzel açıklamışsınız şimdi bildirimlerden gördüm sitede yeniyim çokta bilgim yok ondan açıklamanızı istedim elinize sağlık son sorum bu çıktısı olan kağıt üzerine hem irade kırmayı yüzlerinden aşağıya çizicez hemde asıl amaç olan ara bozma glifini dimi yanlışlık olmasında. Laa ve reko glifi mesela nasıl çizebiliriz acaba

Hocam tekrardan teşekkür ederim size elinize sağlık,inanın ki hiçbirşey bilmiyorum😂sırasıyla yapmam gerekenleri söylerseniz çok iyi olur kendim canlandırıp yazayım anladığımı siz doğru mu yanlış mı ne yapmam gerek söyleyin. Şimdi çıktı aldık önce inanıyoruz olacağına,gece sakin ıssız biryerde kağıt üzerindeki fotoğraftaki kişilerin üzerine kırmızı kalem ile isimlerini yazıyoruz ardından yüzlerinden aşağı doğru olacak şekilde glifleri çiziyoruz hangi glifler onu eklerseniz iyi olur birde aynı kağıt üzerine mi, çizdikten sonra yüzlerinden aşağı niyet ederek yakıyoruz külleri rüzgarda serbest kalıyor anladığım bu. Hocam peki dolunay altında yapsak nasıl olur negatif işlemler için iyi deniyormuş,mum ışığı ile mi yakalım nasıl yapmamız lazım bu çizimi kavrayayım gerisi kolay hocam olacak bu iş😂

Hocam tekrardan teşekkür ederim size elinize sağlık,inanın ki hiçbirşey bilmiyorum😂sırasıyla yapmam gerekenleri söylerseniz çok iyi olur kendim canlandırıp yazayım anladığımı siz doğru mu yanlış mı ne yapmam gerek söyleyin. Şimdi çıktı aldık önce inanıyoruz olacağına,gece sakin ıssız biryerde kağıt üzerindeki fotoğraftaki kişilerin üzerine kırmızı kalem ile isimlerini yazıyoruz ardından yüzlerinden aşağı doğru olacak şekilde glifleri çiziyoruz hangi glifler onu eklerseniz iyi olur birde aynı kağıt üzerine mi, çizdikten sonra yüzlerinden aşağı niyet ederek yakıyoruz külleri rüzgarda serbest kalıyor anladığım bu. Hocam peki dolunay altında yapsak nasıl olur negatif işlemler için iyi deniyormuş,mum ışığı ile mi yakalım nasıl yapmamız lazım bu çizimi kavrayayım gerisi kolay hocam olacak bu iş😂
Önce enerjin olması lazım. Duş alHermes jimnastiği diye arat sitede bulursun onla enerjini yükselt .
Sonrasında onların iradesini kırman gerekiyor işlem ile.
Oda şöyle resmini çıkardın diyelim mesela iki kız var Ayşe ve Fatma , isimlerini ikisinin kafasının üzerine yaz. Sonrasa Laa ve Reko glifini ilk sayfada var. Kafasından aşağı çiz ikisine de . Bu sırada mum yakılı olsun.
Ve şu sözleri söyle
“Laa ve Reko gliflerin gücüyle Ayşe ve Fatma’nın bütün savunmalarını onlara yapacağım tüm işlemlere karşı iradesini kırıp atıyorum. Öyle de olsun işlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden son bulacaktır.
ve hemen kağıdı yak.. sonra rüzgara savur. Buraya kadar anladın mı?

Önce enerjin olması lazım. Duş alHermes jimnastiği diye arat sitede bulursun onla enerjini yükselt .
Sonrasında onların iradesini kırman gerekiyor işlem ile.
Oda şöyle resmini çıkardın diyelim mesela iki kız var Ayşe ve Fatma , isimlerini ikisinin kafasının üzerine yaz. Sonrasa Laa ve Reko glifini ilk sayfada var. Kafasından aşağı çiz ikisine de . Bu sırada mum yakılı olsun.
Ve şu sözleri söyle
“Laa ve Reko gliflerin gücüyle Ayşe ve Fatma’nın bütün savunmalarını onlara yapacağım tüm işlemlere karşı iradesini kırıp atıyorum. Öyle de olsun işlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden son bulacaktır.
ve hemen kağıdı yak.. sonra rüzgara savur. Buraya kadar anladın mı?
Evet hocam çok güzel açıkladınız tam olarak anladım şuan isimleri yazmaktan tut glifleri çizmek şuana kadar anladım evet yakıp rüzgara savurmak,niyet etmek anladım şuanda evet bu irade kırmak dimi birde ara bozma için olan vardı onuda yazarsanız sevinidim buraya kadar anladım.

Evet hocam çok güzel açıkladınız tam olarak anladım şuan isimleri yazmaktan tut glifleri çizmek şuana kadar anladım evet yakıp rüzgara savurmak,niyet etmek anladım şuanda evet bu irade kırmak dimi birde ara bozma için olan vardı onuda yazarsanız sevinidim buraya kadar anladım.
Hah şimdi de aşağı atacağım şeyi (glifleri aynı değil) o tarifi yapacaksın irade bozma gibi :)
Yine isimleri yazacaksın başka bir kâğıtta ki resme. Kafalara isimler ve sonra glifleri çizeceksin (gliflerin isimlerini yazma) hatta mum ateşinde yak mumum enerjisini alsın.

İki kişiyi düşman olarak ayırmak için;

Laa,Kha,Fee,Reko,Bel
Gliflerinin gücü ile
Ayşe ve Fatma kişilerinin arasındaki ilişki en hızlısından birbirlerine nefretle,kinle sonsuza denk parçalınıp kopuyor yok oluyor.Öyle de olsun. İşlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden son bulacaktır.
Bunu söylüyorsunuz :) Sevgili @nurumm

Emeği ile :) teşekkür ederim.. @nurumm
Sonrasında bunu söyleyip o kağıdıda yak ve rüzgara savur. Sonrasında izle ve gör. 7 günde bir yenile 2-3 işleme bozulacak araları :) hatta ilk haftadan :) bu arada yaptığını kimseye söyleme burda bile yazma , tutunca yazarsın :) sormak istediklerini yaz . Ben de bu yollardan geçtiğim için yardımcı olurum

Geri