Düşman Etmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hah şimdi de aşağı atacağım şeyi (glifleri aynı değil) o tarifi yapacaksın irade bozma gibi :)
Yine isimleri yazacaksın başka bir kâğıtta ki resme. Kafalara isimler ve sonra glifleri çizeceksin (gliflerin isimlerini yazma) hatta mum ateşinde yak mumum enerjisini alsın.
Yani 4-5 kağıt alıyoruz her birine ayrı ayrı işlem yapacağız dimi irade bozma bir tanesine,ara bozma bir tanesine ayrı ayrı

Hah şimdi de aşağı atacağım şeyi (glifleri aynı değil) o tarifi yapacaksın irade bozma gibi :)
Yine isimleri yazacaksın başka bir kâğıtta ki resme. Kafalara isimler ve sonra glifleri çizeceksin (gliflerin isimlerini yazma) hatta mum ateşinde yak mumum enerjisini alsın.

İki kişiyi düşman olarak ayırmak için;

Laa,Kha,Fee,Reko,Bel
Gliflerinin gücü ile
Ayşe ve Fatma kişilerinin arasındaki ilişki en hızlısından birbirlerine nefretle,kinle sonsuza denk parçalınıp kopuyor yok oluyor.Öyle de olsun. İşlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden son bulacaktır.
Bunu söylüyorsunuz :) Sevgili @nurumm
Hocam bu Laa,Kha,Fee,Reko,Bel gliflerini attığınız konuda bulabiliyoruz değil mi ve ayrı ayrı kağıtlara çizeceğiz dimi?

Emeği ile :) teşekkür ederim.. @nurumm
Sonrasında bunu söyleyip o kağıdıda yak ve rüzgara savur. Sonrasında izle ve gör. 7 günde bir yenile 2-3 işleme bozulacak araları :) hatta ilk haftadan :) bu arada yaptığını kimseye söyleme burda bile yazma , tutunca yazarsın :) sormak istediklerini yaz . Ben de bu yollardan geçtiğim için yardımcı olurum
Hocam dediğim gibi bu kişiler yazlıktan arkadaş ve hergün konuşmuyorlar bu işlemden sonra araları sence nasıl bozulur telefondan iletişimleri var şuan fakat yüzyüze yok çok sık görüşmeyen iki yakın arkadaşlar fakat yakın zamanda buluşacaklar bu işlemleri yaptıktan sonra nasıl bir süreçle bozulur acaba araları? Haftada 1 yenilerim işlemler her defa aynı dimi bu arada yardımcı olduğunuz için sağolun ben aklıma takıldıkça çok sıkmadan sorarım size maksat kafama otursun yanlışlık olmasın titizim bu konuda istediğimin olması için. Çok sağolun tekrardan

Dediğiniz glifleri buldum hocam laa vs. Bunları ayrı ayrı kağıtlara çiziyoruz değil mi isimlerin aşağısına yüzden aşağı doğru,irade kırmadan sonra.
Hayır hayır hepsini aynı kağıda
İrade kırmak için laa ve reko yu ikisinin olduğu resme ikisine de çiz…
Ayırmak için olan 5 glifi da başka bir kağıda ikisinin resmine 5 glifi ikisininde kafasından aşağı çiz
Toplam 2 kâğıt olacak bu örnek olsun ahaha yanlış çizdim ama olsun :) laa ve reko mesela savunma kırmak için :) iki glifi alt alta çizdim ikisine de çizdim :) sonra niyeti söyleyip yaktım
50133D7E-10E0-4EC8-A86C-C34DADD993B6.webp

Hocam dediğim gibi bu kişiler yazlıktan arkadaş ve hergün konuşmuyorlar bu işlemden sonra araları sence nasıl bozulur telefondan iletişimleri var şuan fakat yüzyüze yok çok sık görüşmeyen iki yakın arkadaşlar fakat yakın zamanda buluşacaklar bu işlemleri yaptıktan sonra nasıl bir süreçle bozulur acaba araları? Haftada 1 yenilerim işlemler her defa aynı dimi bu arada yardımcı olduğunuz için sağolun ben aklıma takıldıkça çok sıkmadan sorarım size maksat kafama otursun yanlışlık olmasın titizim bu konuda istediğimin olması için. Çok sağolun tekrardan
Arakne glifler etkisi çabuk olan ama çabuk geçen bir şeydir. Evet 2-3 gün içinde kavga ederler ama yeniden barışırlar . Ama 3-4 hafta tekrar edersen birbirlernden nefret edecekler :) haa devam mı etti ? O zaman bu konuda ki düşman etmeyi yapacağız :)

Ayırmak için olan 5 glifi da başka bir kağıda ikisinin resmine 5 glifi ikisininde kafasından aşağı çiz
Toplam 2 kâğıt olacak bu örnek olsun ahaha yanlış çizdim ama olsun :) laa ve reko mesela savunma kırmak için :) iki glifi alt alta çizdim ikisine de çizdim :) sonra niyeti söyleyip yaktım
Ekli dosyayı görüntüle 4801
Anladım bu irade kırma olan laa ve rekoyu bu şekilde kişilerin üzerine çizeceğiz,çizdiklerimizi üst üste çizeceğiz birde değil mi? Sonra niyetimizi söyleyip yakacağız

Arakne glifler etkisi çabuk olan ama çabuk geçen bir şeydir. Evet 2-3 gün içinde kavga ederler ama yeniden barışırlar . Ama 3-4 hafta tekrar edersen birbirlernden nefret edecekler :) haa devam mı etti ? O zaman bu konuda ki düşman etmeyi yapacağız :)
Anladım hocam şimdi daha iyi bu ara bozma için gereken glifler laa ve reko değildi sanki değil mi bu konunun başındaki glifler miydi 3-4 numara dediklerim yoksa etiketlediğiniz konu mu isimleri varsa daha rahat olur söyleyebilirseniz

Çok sağolun bunu alt alta kafalarından aşağı bir kağıda ardından niyet ve yakma diğer ara bozma da farklı bir kağıda anladım çok sağolun ara bozma için olan glifler bu konudakiler miydi
Bu konudakiker Rune, sen glif yapacaksın. Sana dediklerimi , arakne glifleri konusunda gliflerin resimleri var. İsmini yazdıklarımı çizmen gerekiyor

Bu konudakiker Rune, sen glif yapacaksın. Sana dediklerimi , arakne glifleri konusunda gliflerin resimleri var. İsmini yazdıklarımı çizmen gerekiyor
Tamamdır şimdi anladım laa,kha,fee,reko,bel bunları iki kişinin fotoğrafı üzerine çizip niyetimizi söyleyip yakacağız yani isimlerini yüzlerinin üzerine yazacağız bu glifleri de yüzlerinden başlayıp aşağı doru çizip yakacağız anladım sanırım,irade kırma için gereken glif var mıydı peki yoksa tek bunları çizip yakacaz mı

Toplam 2 kâğıt olacak bu örnek olsun ahaha yanlış çizdim ama olsun :) laa ve reko mesela savunma kırmak için :) iki glifi alt alta çizdim ikisine de çizdim :) sonra niyeti söyleyip yaktımBur

Evet de irade kırma içinde glif çizeceksin :) laa ve rekoyu
Hocam yeni yeni kavradım kusuruma bakmayın laa ve reko irade kırma için onları kişilerin yüzlerinden aşağı alt alta çizecez ve yakacaz niyetimizi söyleyip bu irade kırma için,diğer kağıda ise dediğiniz diğer glifleri çizecez toplam 2 kağıt olacak yani yanlış anlamadıysam ikinci kağıda da laa ve reko dahil hepsini çizip alt alta,yakıcaz dimi doğru anladım

Tamamdır şimdi anladım laa,kha,fee,reko,bel bunları iki kişinin fotoğrafı üzerine çizip niyetimizi söyleyip yakacağız yani isimlerini yüzlerinin üzerine yazacağız bu glifleri de yüzlerinden başlayıp aşağı doru çizip yakacağız anladım sanırım,irade kırma için gereken glif var mıydı peki yoksa tek bunları çizip yakacaz mı
Defalarca söyledim irade kırmak için laa ve reko olduğunu. Bana ilk anlatılırken çok düz anlatılmıştı. Bunca şeye rağmen anlamadıysanız yapacak bir şeyim yok. Zahmet edip arakne glifleri konusunu 72 sayfa ama okuyabilirsiniz. Zira ben öyle yapmıştım

@nurumm Sevgili Nur aslında bunca şeye rağmen kalp nefret etmesi lazım ama etmiyor işte :) Son kez pişmanlığını ve geri geldiğini görmek istiyor insan.. :) bu arada borcunu ödedi iyice düşmanlaştı.. Şimdi ise onu döndürmek ve pişmanlık hissetmesini istiyorum. Bunun için yöntemler var mı ?

Defalarca söyledim irade kırmak için laa ve reko olduğunu. Bana ilk anlatılırken çok düz anlatılmıştı. Bunca şeye rağmen anlamadıysanız yapacak bir şeyim yok. Zahmet edip arakne glifleri konusunu 72 sayfa ama okuyabilirsiniz. Zira ben öyle yapmıştım
Tamamdır anladım çok teşekkür ederim kusura bakmayın çok uğraştırdım😂

Son kez sorabilir miyim sorun olmazsa laa ve reko ayrı bir kağıda kişilerin yüzden aşağı çizilecek ikinci bir diğer kağıda ise laa ve reko dışında saydıklarınızı çizeceğiz değil mi çok çok teşekkür ederim bu arada.

Hocam yordum sizi de kusuruma bakmayın şimdi bir deftere not alıyorum glifleri yazdım laa ve rekoyu da irade kırma için olduğunu işaretledim işlemleri not alıyorum unutmamak için teşekkür ederim

Geri