Düşman Etmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gözünüz kapalı her bulduğunuz ayrılık Rune çıtasini yapmaya calismasaniz daha iyi olmaz mı? Burda verilenler denenmiş en azından. İsimlerini bilmeden hangi Rune ne ise yarar bilmeden kendinize fayda sağlayacak yerde daha fazla zarar getirmesin. İsterseniz birinin ölümüne bile yapabilirsiniz. Ahlak bekçisi ya da yargı dağıtan biri değilim beni de ilgilendirmez ama intikam hevesiniz size zarar olarak dönmesin. Biraz araştırın ve bilinçli olarak yapın bence..

Ben tek sıralarken hangi runenin hangi amaca hizmet ettiğine göre şekillendiriyorum ve şu özelliğini aktif ediyorum diyorum.Bu tip formüllerde amacımı tam izah ediyorum bazen öyle formüller geliyor ki araya başka bi run yerleşmiş dikkat gerektirir..Bu durumu da acemilik zamanlarında anlayamıyorsunuz.O yüzden o riske girmeyin derim.
Evet ben runeleri hiç bilmiyorum . Ama urumun paylaştığı runelerde hep yakarken niyet söyleniyor isim söylenmiyor. Bana en acilinden ayırma işlemi lazım , yardımcı olur musunuz bunlar uygulasam bu runik formül ile deyip niyetimi söylesem ?

Gözünüz kapalı her bulduğunuz ayrılık Rune çıtasini yapmaya calismasaniz daha iyi olmaz mı? Burda verilenler denenmiş en azından. İsimlerini bilmeden hangi Rune ne ise yarar bilmeden kendinize fayda sağlayacak yerde daha fazla zarar getirmesin. İsterseniz birinin ölümüne bile yapabilirsiniz. Ahlak bekçisi ya da yargı dağıtan biri değilim beni de ilgilendirmez ama intikam hevesiniz size zarar olarak dönmesin. Biraz araştırın ve bilinçli olarak yapın bence..
Hepsini yapacak enerjim yok zaten.. sadece yardım istiyorum.

Evet ben runeleri hiç bilmiyorum . Ama urumun paylaştığı runelerde hep yakarken niyet söyleniyor isim söylenmiyor. Bana en acilinden ayırma işlemi lazım , yardımcı olur musunuz bunlar uygulasam bu runik formül ile deyip niyetimi söylesem ?
Benim verdiklerimi uygulayabilirsiniz bu formül ile diyerek yada isimleri yazılı zaten onun harici run yok o runlerin isimlerini sıralayıp bu runelerin gücü adına diye söyleyebilirsiniz sıkıntı olmayacaktır.

Benim verdiklerimi uygulayabilirsiniz bu formül ile diyerek yada isimleri yazılı zaten onun harici run yok o runlerin isimlerini sıralayıp bu runelerin gücü adına diye söyleyebilirsiniz sıkıntı olmayacaktır.
Teşekkür ederim, en başta sizin paylaştığınız irade kırmayı yapıp öyle yapmak daha iyi

İsterseniz birinin ölümüne bile yapabilirsiniz.
Yok o kadar da değildir.En kötü isteği olmaz boşuna emek vermiş çaba ve beklentiye girmiş olur.Birinin ölümüne sebeb verecek büyüklükte bi büyü türü değil hadi diyelim dediğiniz gibi, yine yöntem bilmek gerektirir o tarz yapılan bişey yok.

Yok o kadar da değildir.En kötü isteği olmaz boşuna emek vermiş çaba ve beklentiye girmiş olur.Birinin ölümüne sebeb verecek büyüklükte bi büyü türü değil hadi diyelim dediğiniz gibi, yine yöntem bilmek gerektirir o tarz yapılan bişey yok.
Daha adamı getiremiyoruz birde öldürmesi kaldı. peki bunların ters tepme tehlikesi var mı?

Bu citalar nezdin de söylemedim. Genel kuralı, işleyişini ve anlamlarını bildikten sonra ucu açık demek istedim ki sizin de neler yapıldığı hakkında bilginiz oldugunu düşünüyorum 😉

Bu konuda son mesajım olsun. Mezarlıkta yapılan uygulamalar havas ya da vodoo gerektirmiyor. Rune ya da gliflerle de bebek düşürmekten ölüme kadar pek çok uygulama mevcut. O yüzden her gördüğünüz işleme güvenmeyin demek istedim. Emin olunan ve burada denenen uygulamaları yapın.

Bu arada bende bir soru eklemek isterim fotograflara rune uygilamak
Icin bir app var midir yoksa direkt kendimiz mi
Cizelim

Hocam ben ortak fotoğrafı olan iki arkadaşın arasını bozmak istiyorum bunun için 4.görseldeki uygulamayı yapmak istiyorum fakat tam olarak yapmamız gerekeni anlamadım açıklayabilirseniz çok iyi olur, bu görseldeki imgeyi o iki kişinin ortak fotoğrafı üzerine tahta kalemi ile mi çizmemiz lazım yoksa önceden çizip o ortak fotoğrafı üzerine,yanlara vs koyup mu ateşe vermemiz lazım tam olarak uygulamayı söylemeniz mümkün mü? Birde sence detay verip ikisini o hale düşüren 3.uygulamayı mı yapmam daha iyi olur yoksa 4 mü? Teşekkürler şimdiden

Arasını bozmak istediğim iki kişi de kız,yakın arkadaşlar yazlık arkadaşları,birisi eski sevgilim diğeri ise hoşlandığım kız, bu ikisinin yakın olmasını istemiyorum ve aralarını tamamiyle bozup birdaha konuşmayacak hale gelmelerini istiyorum bu ikisinin fotoğrafını çıktı alıp,üzerine kalem ile mi dördüncü imgeyi çizeyim sonra niyetlerimi söyleyip yakayım serbest bırakayım yoksa 3. Maddedeki ikisi bir arada iken benim şartladığım durumlar mı olsun? Hangisi daha iyi etki eder birde nasıl yapmam gerekiyor çok anlamıyorum yeni başladım tavsiye verirseniz sevinirim hocam.

Hocam ben ortak fotoğrafı olan iki arkadaşın arasını bozmak istiyorum bunun için 4.görseldeki uygulamayı yapmak istiyorum fakat tam olarak yapmamız gerekeni anlamadım açıklayabilirseniz çok iyi olur, bu görseldeki imgeyi o iki kişinin ortak fotoğrafı üzerine tahta kalemi ile mi çizmemiz lazım yoksa önceden çizip o ortak fotoğrafı üzerine,yanlara vs koyup mu ateşe vermemiz lazım tam olarak uygulamayı söylemeniz mümkün mü? Birde sence detay verip ikisini o hale düşüren 3.uygulamayı mı yapmam daha iyi olur yoksa 4 mü? Teşekkürler şimdiden
Bence siz onları arakne ile ayırın :) size yardımcı olayım :)

Bence siz onları arakne ile ayırın :) size yardımcı olayım :)
Olur hocam arakne nedir hiç bilgim dahi yok bu konularıda yeni yeni öğreniyorum,enerjim yüksek bir insanım ondan yana sorunum yok mesela birisini düşünüyorum bana yazıyor,hislerim kuvvetlidir arakne nedir acaba bilgi verebilirseniz çok iyi olur tam olarak ne yapmamız lazım bilgilendirirsen sevinirim kişilerle olan ilişkimide daha detaylı açayım hatta ona göre de yol gösterirsiniz.

Geri