ama bunları uygulamayı bilmiyorum 1 gün boyunca araknede ki tüm yorumları okuyup çalışmıştım
 ama bunları uygulamayı bilmiyorum 1 gün boyunca araknede ki tüm yorumları okuyup çalışmıştım  bunu uygulamayı nasıl öğreneceğim ? Hangi konuyu okumam gerekiyor
 bunu uygulamayı nasıl öğreneceğim ? Hangi konuyu okumam gerekiyorAynı arakne gibi uygulayın hangi işlemin ne için olduğu zaten yazıyor.Özellikle ortak fotoğraflarına uygulayın ( yoksa ikisini tek bir kağıtta yan yana getirebilirsiniz.) İkisine ayrı ayrı değil, tek işlemde yapın daha etkili oluyor.Yani bir işlemi ikisine ortak şart koşun.Savunmalarını bile tek işlemde ikisinin de,kırın.Aman allahım müthişama bunları uygulamayı bilmiyorum 1 gün boyunca araknede ki tüm yorumları okuyup çalışmıştım
bunu uygulamayı nasıl öğreneceğim ? Hangi konuyu okumam gerekiyor
Daha buluşmadılar. İnternetten tanıştılar. Beraber resimleri yok. Arakne yaparken ikisinin resmini aynı kâğıtta yan yana çıkardım. İkisininde kafasından aşağı çizdim. Yazıyı okuyup yaktım. Rüzgara attım. Ortak resimlerine ikisine de çizeyim mi yoksa ortasına mı çizeyim.Aynı arakne gibi uygulayın hangi işlemin ne için olduğu zaten yazıyor.Özellikle ortak fotoğraflarına uygulayın ( yoksa ikisini tek bir kağıtta yan yana getirebilirsiniz.) İkisine ayrı ayrı değil, tek işlemde yapın daha etkili oluyor.Yani bir işlemi ikisine ortak şart koşun.Savunmalarını bile tek işlemde ikisinin de,kırın.
Ortak resimlerine tek çizmeniz yeterli..Daha buluşmadılar. İnternetten tanıştılar. Beraber resimleri yok. Arakne yaparken ikisinin resmini aynı kâğıtta yan yana çıkardım. İkisininde kafasından aşağı çizdim. Yazıyı okuyup yaktım. Rüzgara attım. Ortak resimlerine ikisine de çizeyim mi yoksa ortasına mı çizeyim.
Aslında burada iş olup bittikten sonra yakmaktaki amaç güçleri serbest bırakmak yani devre dışı işim bitti sizinle diyorsunuz, daha da bişeye devam etmeyin.İşlemi yaptıktan hemen sonra yakmak faaliyete geçirir ve kendiliğinden biter.Bazen öyle durumlar ve formüller oluyor ki işlem kendini tekrarlayabiliyor. Bekletip iş olduktan sonra yakmak o işlemin tekrar etmesini engeller.Bu çok nadir olan bişeydir.Yine de böyle birşeye mahal vermek istemez iseniz seçim sizin...Kendimiz için olumsuz işlem yapmadığımıza göre hemen yakmayı tercih ederim.Bazen direkt yakıyoruz bazen de etki ettikten sonra teşekkür edip yakıyoruz, farkı ne?
Peki yakarken ne diyeceğiz? Ve ayrı ayrı işlemler var. Hepsini bir anda çizemeyiz ayrı ayrı mı yapmam gerekiyorAslında burada iş olup bittikten sonra yakmaktaki amaç güçleri serbest bırakmak yani devre dışı işim bitti sizinle diyorsunuz, daha da bişeye devam etmeyin.İşlemi yaptıktan hemen sonra yakmak faaliyete geçirir ve kendiliğinden biter.Bazen öyle durumlar ve formüller oluyor ki işlem kendini tekrarlayabiliyor. Bekletip iş olduktan sonra yakmak o işlemin tekrar etmesini engeller.Bu çok nadir olan bişeydir.Yine de böyle birşeye mahal vermek istemez iseniz seçim sizin...Kendimiz için olumsuz işlem yapmadığımıza göre hemen yakmayı tercih ederim.

Tabi burada 4 ayrı işlem var verdiğim sıraya göre ayrı yapın.Gliflerin anlamları ve ne için olacağı açıklama var kendinize göre uyarlayın.Peki yakarken ne diyeceğiz? Ve ayrı ayrı işlemler var. Hepsini bir anda çizemeyiz ayrı ayrı mı yapmam gerekiyor

Açıklamaları kendine göre uzatmanda fayda var.
 Açıklamaları kendine göre uzatmanda fayda var.Tabi burada 4 ayrı işlem var verdiğim sıraya göre ayrı yapın.Gliflerin anlamları ve ne için olacağı açıklama var kendinize göre uyarlayın.
1- Bu runik formül ile x ve y arasındaki mevcut ilişkileri yok ediyorsunuz.
2-Bu runik formül ile x ve y arasındaki mevcut ilişkiyi tüm düşünceleri mantıksız ve tehlikeli saçmalıklara yönlendirir,ve felaketle sonuçlanan eylemleri için sonuçlar çıkarır. Burda eklemeler yapabilirsiniz istiyorsanız kendinize.
3-Bu runik formül ile x ve y arasındaki birliktelik bir arada oldukları sürece hem fiziksel,hem ruhsal,hem zihinsel olarak sağlıkları b.k gibi oluyor bozuluyor.Özellikle kullanın o kelimeyi şartınızın içinde ki aynen o duruma düşerler.
4- x ve y'nin ilişkisi arasına bu runik formül ile aşılmaz duvarlar örülüyor, kavgalara neden oluyor, birlik ve beraberliklerini yok ediyor.
Daha ne yapayımAçıklamaları kendine göre uzatmanda fayda var.