"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durugörü(Vizyon) İnisiyasyonu 7. Grup 2. Çalışma Deneyimleri 03/03/2012

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

embriyo

Elit Üye
Deneyimlerinizi buradan paylaşabilirsiniz, hayırlı olsun:)
Urum'un enerjisi ve emeğine sağlık...

Basimda, ozellikle alnimda basinc hissettim,yuzum uyusmus gibiydi.Emeginize saglik Urum...

Ben yeni üyeyim ve rep puanım malesef uygulamalarınıza yeterli olmuyor, ama ben de katılmak istiyorum..Çünkü hislerim ve rüyalarım beni çoğu kez yanıltmıyor..Bunu duru görüyle geliştirmek niyetindeyim.

Sayın sorubahar, hem rep puanınız yetersiz hem de çalışmalar başlamış olduğundan, ortasından başlama gibi bir durum söz konusu değildir.

Siz de daha sonra yapılacak çalışmalara kadar olan süre içerisinde, site için faydalı paylaşımlar açarsanız ya da açılan konulara yanıt verirseniz, yeterli rep puanına ulaşabilir, diğer çalışmalara başvuru yapabilirsiniz.
Sevgiyle..

ben yeni üyeyim ve rep puanım malesef uygulamalarınıza yeterli olmuyor ama ben de katılmak istiyorum..çünkü hislerim ve rüyalarım beni çoğu kez yanıltmıyor..bunu duru görüyle geliştirmek niyetindeyim

Sayın sorubahar, Durugörü(Vizyon) inisiyasyonu hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz aşağıdaki linke bakın. :)
http://www.gizlimabet.com/showthread.php?15656-Durugörü-(Vizyon)-İnisiyasyonu-Nedir

7. grup çalışmaya başladığı için bu gruba katılamazsınız. Çalışmaya katılma şartları 18 yaş ve üstü ayrıca +400 rep puanı gerekir. Yeni grup kurulana kadar +400 rep puanı almanız zor değil. Bilgili olduğunuz bölümlerde paylaşım yaparak rep puanı alabilirsiniz. :) İyi forumlar. Sevgi ve ışıkla.

Çok güzeldi. Ayaklarım karıncalandı çok ağır bir şekilde. 3. Gözümde gıdıklanmalar oldu ve bunlar dışında gerçek hayatta yaptığım tahminlerimde, doğru hareket etmemde güçlenmeler olmaya başladı.

Teşekkürler Sayın Urum. Enerjinize/Enerjinizde bolluk dilerim.

Sol ayağım sanırım onda birşeyle başladı ve genel anlamda gayet tepkisiz olduğum bir çalışmaydı. Sadece sol gözüm tek başına açıktı tüm sürecte. Bu Tek göz deneyimi daha önce de yasadıgım icin tanıdıktı. Teşekkür ediyorum.

Geri