"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dün yaşadığım durum başlangıçmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DemonLove

Kayıtlı Üye
Merhaba. Ben bayadır demon veya herhangibir ruhani varlık cağırmak istiyordum. Hatta lemegeton kitabınıda okuyorum. 2 Gün önce müzik dinlerken hafiften irkildimsanki birisi varmıs gibi hissettim. Dün gece yatarkende hafiften uyandım sanki birinin varlığını hissettim.Ruyada birşey görüp uyandığıma eminim ama korkmus değildim.(Ruyalarımı hatırlamıyorum) Uzun süre yatakta etrafa bakındım hani acaba bir varlıkmı geldi diye, içimden gelen varsa duyar diye seslendim :) (pek bilmiyorum iletişim olaylarını ) Hatta bir an aklıma bir demon ismi geldi ama sonuç sıfır.

Forumda demon çağırmadan önce böyle şeyler olabileceğini okumustum.

Ben bu olayları psikolojik olarak bağlıyorum kendime. Forumdaki uzman arkadasların tahminlerini merak ettim. Bu bir başlangıçmıdır ? Yoksa dediğim gibi psikolojik bir aldanmamı teşekkürler.

Ben psikolojik bir aldanma olarak düşünüyorum.Demon ve diğer varlıklar ile ilgilenirseniz böyle şeyler yaşamanız normal.Varlık hissetme nedeni ise korktuğunuz için olabilir.Bende çok korkutucu şeyler gördüğümde,izlediğimde ya da okuduğumda yanımda bir varlık varmış gibi hissediyorum.Demonlar hakkında pek bir bilgim olmadığı için aklıma gelen ilk seçenek buydu.Daha profesyonel birisi bulursan senin için daha yararlı olur..:)

Ben psikolojik bir aldanma olarak düşünüyorum.Demon ve diğer varlıklar ile ilgilenirseniz böyle şeyler yaşamanız normal.Varlık hissetme nedeni ise korktuğunuz için olabilir.Bende çok korkutucu şeyler gördüğümde,izlediğimde ya da okuduğumda yanımda bir varlık varmış gibi hissediyorum.Demonlar hakkında pek bir bilgim olmadığı için aklıma gelen ilk seçenek buydu.Daha profesyonel birisi bulursan senin için daha yararlı olur..:)

Bende psikolojik olarak düsünüyorum ama hiç korkmadım . Cinli filmleri izleyip gülerim o dereceyim :)

Korkmadığınızı söyleseniz bile bu tür cinli filmleri izleyince insanın beynine otomatik olarak korku işleniyor.Normal bir şeydir büyük bir ihtimalle..:)

Varlıklarına inanmadığım için korkmuyorum. Ben bu varlıkların olup olmadıklarını kendime kanıtlama çabasındayım :) Ve şeytanların cinlerin olmasını "ümit " ediyorum o yüzden psikolojik dedim. Belki bilinç altım kandırmıştır beni diye. Bakalım eğer başlangıçsa tam bir çağırma yaparım varmı yokmu öğrenirim hemde dileğimi gerçekleştiririm :)

Varlıklarına inanmadığım için korkmuyorum. Ben bu varlıkların olup olmadıklarını kendime kanıtlama çabasındayım :) Ve şeytanların cinlerin olmasını "ümit " ediyorum o yüzden psikolojik dedim. Belki bilinç altım kandırmıştır beni diye. Bakalım eğer başlangıçsa tam bir çağırma yaparım varmı yokmu öğrenirim hemde dileğimi gerçekleştiririm :)
Cinler Kur'an-ı Kerim'de geçiyor.En büyük kanıt bu sanırım..:)

İnanmıyorsanız kendi seçiminiz elbette, size benim önerim görünmeyen varlıkları görmeye çalışıp olup olmadığını test etmek yerine, insan ve doğa üzerinde düşünmeniz, sizin bilimi ön planda tuttuğunuzu düşünüyorum görmediğinize inanmamayı seçiyorsanız, peki, beyin gibi kapkaranlık ortamda görüntüyü gösteren bilinci görüyor musunuz? Hayır, göremezsiniz, bu çıkarımınız, aslında gördüğünüz şeylerede inanmadığınızı çağrıştırdı bana.Bunun için önce gördüğünüze inanın derim, saygılar.

İnanmıyorsanız kendi seçiminiz elbette, size benim önerim görünmeyen varlıkları görmeye çalışıp olup olmadığını test etmek yerine, insan ve doğa üzerinde düşünmeniz, sizin bilimi ön planda tuttuğunuzu düşünüyorum görmediğinize inanmamayı seçiyorsanız, peki, beyin gibi kapkaranlık ortamda görüntüyü gösteren bilinci görüyor musunuz? Hayır, göremezsiniz, bu çıkarımınız, aslında gördüğünüz şeylerede inanmadığınızı çağrıştırdı bana.Bunun için önce gördüğünüze inanın derim, saygılar.

Bilimin görmeyle alakası yok. Bilim için kesin kanıtlar gerekir. Bilinci görmeyiz ama bilim kanıtlar hem test ederiz hemde teknolojik alet ile bilinçe olan etkileri görürüz. "İnanmak" bence çok gereksiz bir kavram. Önemli olan bilmek ve kanıtlamaktır. Ben bu varlıkları kendime kanıtlayana kadar (Bilim zaten yok diyor ancak kendimede kişisel acıdan kanıtlamam gerekir bir sağlama gibi) çabalayacağım. He birde bu işin çıkar kısmı var şeytanları olmasa bile sanatsal anlamda seviyorum ve çıkar olarakta belirli tilek ve tekliflerim var. Saygılar.

Görme bilincini bilim kanıtlıyor mu? Bilinci bilim kanıtlar diyorsunuz. Açıklayalım.
Göze gelen ışık ışınları kırılır, görüntü ters çevrildikten sonra retinaya ulaşır. Retinadan gelen görüntü ters durumdadır. Ancak beyin yeniden yorum yaparak görüntünün düz olmasını sağlar, minik elektrik sinyalleri beynimizdeki bu sinyalleri görüntü olarak alır(!)

Alan kim? Protein, yağ ve sudan oluşan bir beyin mi? Bilim bu karanlık ortamda protein, yağ ve sudan oluşan bu beynin görüntüyü nasıl aldığını kanıtladı ama nasıl gördüğünü asla kanıtlayamaz, Bilimin kanıtladığı ve açıklayabildiği tek olgu, açıklama kısmında belirttiğim bölümdür.
Saygılar

Görme bilincini bilim kanıtlıyor mu? Bilinci bilim kanıtlar diyorsunuz. Açıklayalım.
Göze gelen ışık ışınları kırılır, görüntü ters çevrildikten sonra retinaya ulaşır. Retinadan gelen görüntü ters durumdadır. Ancak beyin yeniden yorum yaparak görüntünün düz olmasını sağlar, minik elektrik sinyalleri beynimizdeki bu sinyalleri görüntü olarak alır(!)

Alan kim? Protein, yağ ve sudan oluşan bir beyin mi? Bilim bu karanlık ortamda protein, yağ ve sudan oluşan bu beynin görüntüyü nasıl aldığını kanıtladı ama nasıl gördüğünü asla kanıtlayamaz, Bilimin kanıtladığı ve açıklayabildiği tek olgu, açıklama kısmında belirttiğim bölümdür.
Saygılar

Tartışmak istiyorsanız özele gelin oradan yanlışlarınızı düzelteyim. Konuyu dağıtmayalım lütfe.

Sayın demonlove;
Doğaüstü varlıkların var olmasını, istemenizin sebebi, inancınızı oturtmak mı acaba? Olur da varlıklarından haberdar olursanız, haberdar edin lütfen :-) Çünkü benim de tek derdim bu.

Bu tür varlık çağırma işlemleriyle ilgili konularda profesyonel kişilerle (bu işle uğraşmış bilinçli, tecrübeli operatör ve medyumlar) çalışmanızı tavsiye ederim.

Bilim açıklar, kanıtlar belge gösterir. Bilimin açıkladığı şeylerin açıklamayadıklarına oranı ne kadardır? Torpilli arkadaşın son mesajına tamamen katılıyorum. Evrende her zaman 2 kere 2 , 4 etmez. 5 ettiği de olur işte bilim bunu açıklayamaz. Siz hayatınızda hiç ay çekirdeği tarlası gördünüz mü? Oradaki çekirdek kafalarından bir tane koparın içini inceleyin bakalım, hangi mühendis, hangi bilim adamı çekirdekleri o şekilde dizayn edip içine harika bir mühendislik ile yerleştirebilir? Kim ekilen bir çekirdek tanesinden en az 500 tane çekirdeği yetiştirebilir? Böyle ben "inanç" kavramını çok saçma buluyorum falan demeden önce biraz gezin, dolaşın çevrenizi inceleyin.. Ayrıca inanç demek din demek değildir. İnanç olmadan insan olmaz. insanda inanç duygusu olmasa kitap bile okumazdı. Hiçbir şeyin değeri olmazdı. İnandığın için bu forumdasın. Bunun dinle de ilgisi yok.

Bilim açıklar, kanıtlar belge gösterir. Bilimin açıkladığı şeylerin açıklamayadıklarına oranı ne kadardır? Torpilli arkadaşın son mesajına tamamen katılıyorum. Evrende her zaman 2 kere 2 , 4 etmez. 5 ettiği de olur işte bilim bunu açıklayamaz. Siz hayatınızda hiç ay çekirdeği tarlası gördünüz mü? Oradaki çekirdek kafalarından bir tane koparın içini inceleyin bakalım, hangi mühendis, hangi bilim adamı çekirdekleri o şekilde dizayn edip içine harika bir mühendislik ile yerleştirebilir? Kim ekilen bir çekirdek tanesinden en az 500 tane çekirdeği yetiştirebilir? Böyle ben "inanç" kavramını çok saçma buluyorum falan demeden önce biraz gezin, dolaşın çevrenizi inceleyin.. Ayrıca inanç demek din demek değildir. İnanç olmadan insan olmaz. insanda inanç duygusu olmasa kitap bile okumazdı. Hiçbir şeyin değeri olmazdı. İnandığın için bu forumdasın. Bunun dinle de ilgisi yok.

Herşeyin bilimsel açıklaması vardır, olmaz diye birşey yok. Önceden insanlar gök gürültüsünü bile tanrının yaptığını sanıyorlardı, ama bilim ilerledikçe bunun gerçek olmadığıda gözüktü. Bilim büyüdükçe tanrı küçüldü küçüldü görülmez hale geldi. Çekirdek tarlası gördüm ve çok gezdim dolaştım doğayı inceledim bilmediğim birşey olsa tamam. 500 çekirdek yetiştirmenin olanaksız tarafı nedir? "inanç" kelimesini ney için kullanıldığına göre değişir. Şuan burada inanç kavramı ne için kullanılıyor? "İnanç olmadan insan olmaz. insanda inanç duygusu olmasa kitap bile okumazdı" çok alakasız bir söz. Kitap okumanızın sebebi inanç değildir bilgilenme isteğidir. Siz inanç ile okuyorsanız zaten kitaptan alacağınız tek şey inancınıza yönelik olur. İnandığım için değil tam tersi inanmadığım için forumdayım. Bu yüzden Demon çağırmak istiyorum. Çünki varlıklarına inanmıyorum. Çağırdığımda gelirlerse var olduklarını "bilirim" gelmezler ise var olmadıklarını kendimede kanıtlamış olurum.

Ve umarım birdahaki cevaplarda bu konuyla ilgili yorum gelmez ilk mesajımla ilgili yorum istiyorum. Konuyu saptırmayalım.Tartısmak isteyen pm atabilir.

Lemegeton kitabını okuyarak herhangi bir etki göremezsin. Yaşadığın olayın ne olduğuna en iyi karar verecek olan sensin ama illa yorum istiyorsan psikolojik olabilir. Astral ortamı deneyimlemeden bu tür olaylara giriş yapamazsın. Bilinçli bir astral enerji formu ile iletişime geçmek istiyorsun ama A.P nedir, nasıl deneyimlenir, astral seviyelerde nasıl bulunulur, astral enerji formu ile nasıl etkileşime girilir vs vs vs.. Herkes kısa yolu arıyor ama malesef yok. Önce A.P üzerine çalış, yürümek istediğin yolun, hatta majinin giriş kapısı budur. Lemegeton - Goetia'daki ruhlarla iletişim daha ileri bir seviyedir neler yaşandığını okudunmu bilmiyorum ama http://www.gizlimabet.com/threads/31791-Goetia-Uygulamalarında-Yaşananlar-1-The-Bornless-Rituel bu linkten bakabilirsin birde demon bim görüşmesi vardı forumdan bulabilirsin. Ama dediğim gibi önce yolun ilk kısmını geçmelisin.

Bundan 3 yıl önce bu konularla baya ilgiliydim astral seyehat olaylarını felan baya araştırmıştım. Ama demon çağırmayla ilglim yoktu. Linki inceliyorum teşekkürler.

Her şey inanmakla olur.mesela bir hristiyan cin çağırır yollarken incil kesitiyle yollar. Bir müslüman ise çağırır yollar ken ayetel kürsi okur. Bir ateist bunlara inanmaz ve hayatı öyle şekil alır. Her şeyin beyinde bittiği bir dünya. İnanıp inanmamak size kalmış. Ama deniyorum cin varmı kendimce test ediyorum demeyin inanın.. Bu şekilde sonuca ulaşabilirsiniz belki. :)

Her şey inanmakla olur.mesela bir hristiyan cin çağırır yollarken incil kesitiyle yollar. Bir müslüman ise çağırır yollar ken ayetel kürsi okur. Bir ateist bunlara inanmaz ve hayatı öyle şekil alır. Her şeyin beyinde bittiği bir dünya. İnanıp inanmamak size kalmış. Ama deniyorum cin varmı kendimce test ediyorum demeyin inanın.. Bu şekilde sonuca ulaşabilirsiniz belki. :)

Ben 1000 başlı ejderi çağırmak için inanacaksam ve o zaman gelecekse var olmayan birşeye inanmış olurum değilmi? Bir varlığın gerçek olduğunu bilmeniz gerekir inanmanız gerekmez. O yüzden çağırmayı düsünüyorum ki varsa var olduğunu bilmiş olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri