"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dün yaşadığım durum başlangıçmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlahi olan herşeyi gerçek kılan inananların inancıdır,ilahi olan bu inançla beslendikçe varlığı devam eder :)Yani neye inanıyorsanız o sizin için gerçektir,ikinci biri için gerçek kabul görmeyebilir.Bu nedenle Psikolojik mi değil mi en iyi kendiniz karar verirsiniz,bizlere sormanız gördüğünüz üzere daha çok soru işaretlerine yol açacaktır.

İlahi olan herşeyi gerçek kılan inananların inancıdır,ilahi olan bu inançla beslendikçe varlığı devam eder :)Yani neye inanıyorsanız o sizin için gerçektir,ikinci biri için gerçek kabul görmeyebilir.Bu nedenle Psikolojik mi değil mi en iyi kendiniz karar verirsiniz,bizlere sormanız gördüğünüz üzere daha çok soru işaretlerine yol açacaktır.

Sanırım haklısınız . Aklıma takılan 2. olayın bir yetenekle ilgili olup olmadığıydı. Ona göre onun üstünde durur ve çalışırdım diye düsünüyorum

Selam ayni seyleri bende yasiyorum.tuhaf sekillerde varliklar geliyor birseyler anlatiyorlar fakat hatirlamiyorum hicbirinikorkutmuyorlat ama pek.psikolojik falanda degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri