Seeyor
Kayıtlı Üye
Merhabalar. Direkt olarak konuya girmek istiyorum. Dün ailemle birlikte ilim sahibi bir insan ile görüşmeye gittik. Kendi küçük deneyimlerime dayanarak mekana girer girmez farklı şeyler hissetmeye başlamıştım. Kendi hakkımda konuşmaya başlar başlamaz benim bütün özelliklerimi saydı. Önce ismimi sordu. Enerjisel ve cinlerle alakalı şeylere meraklı bir insanım ve bunu farkedip çok hızlı gidiyorsun diyerek söze başladı. Kendi auramı rengini bilecek kadar hissedebiliyorum. O kişi de hissettiklerimi onayladı. Şahıs ailemle görüşürken içimden çeşitli sorular sordum. (Üniversite sınavı akıbeti, gönüş işleri vb.) Daha sonra ailem çıkarken bana 5 dk. kal diyerek kapıyı kapattı ve 1-2 saat önce içimden sorduğum sorulara direkt olarak cevap verdi. Annemin boynundaki şiddetli ağrısını yalnızca omzuna dokunarak ve gözlerini kısa süreli kapatarak bıçak gibi kesti ve şu an annemin boynunda ağrıdan eser yok. Aynı zamanda dayımın psikolojik bazı sorunları vardı. Dayımla bizim yanımızda 1-2 saat görüştükten sonra üzerinde 2 tane cin olduğunu, erkek olduklarını ve yaşlı, tecrübeli cinler oldukları kanısına vardı. O konuşma sırasında dayımın ağzından dökülen kelimelerin tamamının dayıma ait olmadığı kanısına vardı. Çeşitli şeyler yaparak o cinleri yakabileceğimizi söyledi. Velhasılıkelam ben bu şahısla bağlantıyı koparmak istemiyorum bu tür şeylere çok ilgiliyim. Bana bir zararı dokunabilir mi? Veya o kişiye sormam gereken doğru sorular var mı? Bunları merak ediyorum daha önce böyle birileriyle iletişimi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Not: Bu şahıs kesinlikle para kabul etmiyor. Hayrına yapıyor bu şeyleri. Ayrıca hacamat tarzı şeyler de yapıyormuş.
Teşekkürler.
Not: Bu şahıs kesinlikle para kabul etmiyor. Hayrına yapıyor bu şeyleri. Ayrıca hacamat tarzı şeyler de yapıyormuş.
Teşekkürler.