Dün tanıştığım hoca hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Seeyor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seeyor

Kayıtlı Üye
Merhabalar. Direkt olarak konuya girmek istiyorum. Dün ailemle birlikte ilim sahibi bir insan ile görüşmeye gittik. Kendi küçük deneyimlerime dayanarak mekana girer girmez farklı şeyler hissetmeye başlamıştım. Kendi hakkımda konuşmaya başlar başlamaz benim bütün özelliklerimi saydı. Önce ismimi sordu. Enerjisel ve cinlerle alakalı şeylere meraklı bir insanım ve bunu farkedip çok hızlı gidiyorsun diyerek söze başladı. Kendi auramı rengini bilecek kadar hissedebiliyorum. O kişi de hissettiklerimi onayladı. Şahıs ailemle görüşürken içimden çeşitli sorular sordum. (Üniversite sınavı akıbeti, gönüş işleri vb.) Daha sonra ailem çıkarken bana 5 dk. kal diyerek kapıyı kapattı ve 1-2 saat önce içimden sorduğum sorulara direkt olarak cevap verdi. Annemin boynundaki şiddetli ağrısını yalnızca omzuna dokunarak ve gözlerini kısa süreli kapatarak bıçak gibi kesti ve şu an annemin boynunda ağrıdan eser yok. Aynı zamanda dayımın psikolojik bazı sorunları vardı. Dayımla bizim yanımızda 1-2 saat görüştükten sonra üzerinde 2 tane cin olduğunu, erkek olduklarını ve yaşlı, tecrübeli cinler oldukları kanısına vardı. O konuşma sırasında dayımın ağzından dökülen kelimelerin tamamının dayıma ait olmadığı kanısına vardı. Çeşitli şeyler yaparak o cinleri yakabileceğimizi söyledi. Velhasılıkelam ben bu şahısla bağlantıyı koparmak istemiyorum bu tür şeylere çok ilgiliyim. Bana bir zararı dokunabilir mi? Veya o kişiye sormam gereken doğru sorular var mı? Bunları merak ediyorum daha önce böyle birileriyle iletişimi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Not: Bu şahıs kesinlikle para kabul etmiyor. Hayrına yapıyor bu şeyleri. Ayrıca hacamat tarzı şeyler de yapıyormuş.
Teşekkürler.

Böyle bir sürü insan var, para kabul etmemesi bence bir ilüzyon.Sizin bütün özelliklerinizi sorularınızı vs anlayabilcek başka insanlar da var.Cin yakma işini acaba yanlış anlamış olabilir misiniz? Çünkü daha farklı tedavi yöntemleri illaki vardır kaldı ki o cinlerinde akrabaları-bağlantıları falan vardır.Öyle basit söylenmiş ki 'yakarız' diye. Bildiğim kadarıyla bu işin son raddesi.Yani hiç bir şey işe yaramassa yapılır.Bir insan yaktığınızı düşünün veya birisi sırf para almıyor diye kötü bir insanı ona yaktırdığınızı düşünün ?
Başka açıdan bakan insanlar olucaktır.

Diyelim ki bir palavracı yada tam tersi çok mukaddes bir insan. Ne fark eder sonuçta bir insan kendisi. Sizde onun için yabancı hergün gördüğü yüzlerce insandan birisiniz, yüzümüzü bile unutmuştur şu an. Yolda gördüğünüz bir insanı çevirip ona derdinizi anlatıp istekler sıralıyormusun? Niyetiniz hocaya gidip öğrenciniz olayım vs. ise bence rahatsız etmeyin hiç. Bu tip şeyler hocalarıda rahatsız eder çünkü
şahısla hiç bağınız yok değilmi dün tanımadığınız 5 dk konuştuğunuz biri sonuçta .
Ayrıca teshiş koyarken para alınmaz ne yapmış ki ücret istesin? Teshişi koymuş bir daha ki görüşmede yüklü miktar karşılığı cinleri yakıcaktır.Demiş zaten

Bu tür şeylerle ilgili değilsiniz, 2 tane cin var haberiniz yok. Üstelik korkuyor ya zarar gelirse diye korumanız yok. Kısaca bu knuyla hüç ilgisi olmayan normal bir insansınız. Bir gün görüştüğünüz bir yabancının peşinden gitmeyin hem onada külfet olur. Eğer tedabi edicekse isterseniz kabul edin ama daha ilerisinü düşünmemeniz iyi olur.

Cinleri yakmaktan kastı ney? Öğrenin.
Sanırım forumda okudum yakmak diye birşey yok kelime arapçadan çevrildiğinden 26 farklı anlamı var.

para kabul etse şarlatan derdim ancak etmiyorsa üzerinde durmanızda yarar var.
Ne alakası var ? Yaptığı iş ve emek karşısında para alan şarlatan mı oluyor ? Bu işin ehli zaten almak zorunda olduğunu bilir karşlığını,para yada başka bir şey .Sanki herkes majisyen ortada ve hayrına yapıyorlar.Kişi karşılığını almıyorsa bu onun dürüst olmasının göstergesi asla değildir.

Evet Sn Aja haklısınız. Parayı niçin böyle görüyoruz. Zaman ayırmak, enerjisini vermek hatta riske atmak, ayrıca bu tür konular karalanmaya ya da yüceltmeye çok açık konular. Bu nedenle yardım etse de sonuç riskli. Ben olsam çok özel durumlar dışında para alırım. Kendimi de riske atıyorum çünkü. Parasız bu işi yaptırmak isteyenler, ömürlerinde karşılıksız tanımadıkları insanlara iyilik yapmışlar mıdır sizce? Bu insanlar her şeyden önce özel hayatlarını deşifre etmiş oluyorlar. O nedenle, her şeyin bir bedeli var

Bu kişinin size zararı dokunurmu?Bu sorunun cevabını bi görüşte anlayamazsınız.Hoca olmasa sıradan bi insanda olsa bu anlamda durum bence aynı.Görüşmeleriniz sonrasında ortaya çıkabilir ancak.Bi zaman sonra yani.Ücret alıp almamasıda "dürüst veya değil" bunun kıstası olamaz.Ben bi işi emek vererek,enerji harcayarak,hakkıyla yapıyosam,şahsen karşılığını alırım,neden almayayım?Almak ile vermenin dengeside var sonuçta bu hayatta,kişi hakkını almalı.Cüzî rakamlara uygulama yapan ya da hiç ücret almayan çok boş insanlarda var bu anlamda. Ancak bildikleri falan bana normal geldi,var böyle Allah vergisi yetenekli majisyen,hoca artık ne derseniz adına...O yönüyle pek şaşırtmadı beni,çok daha fazlasını görmüş biri olarak..

Anneme de benim hakkımda tembihlerde bulundu. Fetih suresini günlük 3 tane benim için okumasını söyledi. Yakmaktan kastı ise anladığım kadarıyla çeşitli şeyler yazıp onları tütsü tarzı bir hale getirmesi. Ayrıca beni yanlış anlamayın Bu şahsın herhangi bir iletişim adresini buradan paylaşamam özel mesajlar için söylüyorum. İyi günler.

Bir yanlışı düzeltmem gerek bunun için özür dilerim yanlış bir bilgi verdim 26 anlam değil 12 anlam olacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri