Luq Welsh
Kayıtlı Üye
Geçen gün (14.06.21) salonda oturmuş birşeyler çiziyordum bilgisayardan, yanımdaki koltuğa ablam oturdu. birşeyler anlatıyordu vesaire gözüme bi garip göründü. bir süre (20-25 sn civarı) ona odaklandım ve silikleşmeye/silinir gibi yok olmaya başladı sanki ben bunu farkettiğimde sırıtıyor gibiydi biraz tırstım açıkça. birkaç defa eşyaların arkasını görmek için çalışmıştım ancak o tarz birşey değildi, 3. gözüm olabildiğince açıktır ve genelde alfa frekanslarını kolayca duyabilirim bu anlattığım olayın yaşandığı saniyelerde ciddi anlamda garip bir frekans duydum pek bir şeye benzetememiştim, birkaç defa gözümü kırptım düzeldi sonra ne oldu diye sordu aurana bakıyordum dedim, o anda garip bir enerji yayılıyordu kendisinden ne renk dedi mavi dedim öylesine, ancak o günki yaydığı enerji benzeri aura/enejriyi ona odaklandığımda kolayca görüyorum, sanki ablamda bir değişiklik varmış gibi aurası normalde sarıdır aniden indigo mavisine döndü garip bir enerji yayıyor arada içeriden ablamın öylece sırıttığı hissine kapılıyorum yıllardır parapsikoloji ile ilgileniyorum ama hiç böyle birşey deneyimlemedim/duymadım ne olmuş olabilir?