Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
29/11 kervanina beni de ekleyin. Beni bilenler sanirim forumda hem ateist olup diger arkadaslarla nasil iletisim kurabildigimi bu 11 ile anlamislardir. Demek ki hayatim materyalizm ve yuce guc arasinda gidip gelecek ))))
Benimki de 29 dan 11e sadeleniyor.
Paranormal olayların dibiyim de aynı zamanda. İletişim ve de ikna bakımından şeytanın avukatlığını bile yapabilecek rahatlıktayım.
Herkesin motivasyonunu anlayabiliyorum. Düşmanıma puro ikram edebiliyorum. Ama hepsi bir yanılsama işte.
28/1
Paranormal olay hiç yaşamadım. Yani yaşadığım farklı şeyler olmuşsa da onlar paranormal degil.
Üst düzey algı, anlayış, iç görüm yüksek... Sakin ve huzurlu bir hayat.
Cesaretliyim ve liderlik özelliklerim var. Hassasiyetimden ötürü buyurgan bir tavır takınmasam da her şeyin farkındayımdır. canım isterse ?
Ah ah hadi 36/9 lara bir kıyak yapayım bu ağır ve bol nimetli sayı değeri çok kesin olmasa da yaşamda artık son enkarneye işaret eder, tarot kartı ermiştir ve en büyük paranormal yeteneği bilgelik tir, evrenden ciddi bir bilgi akar 9 lara. Başka bir şey yaşamasına gerek yoktur auta rengi tamamen sonbahardır bazen altın bazen kırmızı ve çoğunlukla hümanist yardımsever bronz. 9 tekli sayılar içinde en güçlüdür ve 1 8 arasındaki bütün kişilik özelliklerini taşır, olağanüstü zeki kişilerdir bunu zaten ermiştrn anlarız, 9 ağır bir yük olduğu için kilo almaya meilleri vardır ve genelde cüsseli kalıplı olurlar, yaşamda o kadar çok şeyi öğrenmiştir ki bir hayatta kalma ustasıdır ve artık yapması gereken yeni savaşcılar yetiştirmektir. Kendisi artık kılıç kalkanı bırakır ermiş gibi elinde bir deynekle gezer, kung fu panda sevenler için 9 usta Oogway dir ' Doğuştan bir üstad tır ve kendine her zaman yeni öğrenciler bulacaktır çünkü o sona yaklaşmıştır kapanıştır ruhun mezuniyetidir.
Simdi benim kafam karisti kizimla esime uygulamaya calisiyorum. Baslik altinda bir toplam sayiya bakma var bir de karmik borc hesabi var. Hepsi isin icine girdi. Beraber 1 ornek uzerinden gidelim mi?
Ornek: 03/08/2015
0+3+0+8+2+0+1+5=19 simdi bu iki basamakli bir daha topluyoruz
1+9=10 yine iki basamakli bir daha topluylruz degil mi?
1+0=1
Bu durumda bu ornek 10/1 mi oldu?
Karmik borc hesabini yapayim dogru mu yapiyorum?
03/08/2015
0+3/0+8/2+0+1+5
3/8/8
Burada carsi karisti iste bende
Benim de kafam karıştı ama büyük ihtimal şöyle 19 çıkar 9+1 10 yani 1, doğum sayısı 19/1, karmik borç var demektir, konuya göre kişi 1 in getirdiği liderlik özelliklerini kullanamicak.