"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Diş çikarmanin yolu var mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yasuo37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasuo37

Kayıtlı Üye
Ben kaybedilen dişlerin yerine diş çıkarmak istiyorum.Bunun için başlangıç teknikleri var mıdır?Ne bileyim kök hücreyi yönlendirmek gibi.

Uzun zaman önce ben de bunu düşünmüştüm. Ama sadece yeni bir diş çıkmasını hayal edecektim. Planım buydu. Henüz denemiş deyilim ama. Doktor hatası yüzünden bir dişimi kayb ettim maalesef. Onu çıkarmak istiyorum ☺

Bahsettiğiniz psişik yetenek ile diş çıkartmak sanırım sorunuz biraz o yönde göründü.O derece bir başarı için ciddi bir tecrübe gerekir.Herşeyden önce vücudumuz da birşeyler yapıcaksak en az bir doktor gibi bilgi sahibi olmak lazım.

peki saç çıkarmanın yolu var mı?

Düşünce gücü ile iyi bir programlama çalışması ile neden olmasın.Ayrıca kullandığınız şampuana programlama yapabilirsiniz, reiki gibi şifa tekniklerinden faydalanabilirsiniz. Ayna karşısına geçip telkinlerde bulunabilir imgeleme yapabilirsiniz. Yediğinize içtiğinize de dikkat ederseniz bence olumlu sonuçlar alınacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri