evladım yazdım ya oraya kalem defter gibi genel olmasın. birinin telefonu yazmak için bile elinize aldığınızda ders çalışma isteği gelebilir.
Şöyle bir şey düşündüm.Artık herkes ders çalışırken bir kolye taksın.Sizde çapa atma yöntemini onun üstünde yaparsınız.
Mükemmel olurdu.![]()
benimd eaklıma o geldi örneğin dinlerken elinize mor kalem alın . gibi şey demeyi düşündüm fikiler gelsin bir bakalım duruma göre ayarlarım
zaten sınava hazırlanan sizlere siteyi felan yasaklamak lazım. heran burdasın yahu ben siteyi çapa olarak kullansam ne
Yok yok biz en iyisi YÖK ile bir yazışalım. Üniversiteye alınmıştır, yazısı, muhtardan onaylı ikametgah belgesi, bir nüfus cüzdan fotokopisi olmadan, şu sayfalara yazmış bütün üni. hazırlık öğrencilerine geçici yasak getirelim. :sifone: Şaka bir yana, obje seçiminde dikkatle seçim yapılmalı. Urum, özel bir hipnoz seansı ile, yaratıcılık çalışması yapmıştı bana. Elime siyah kalem aldığımda yaratıcılık had safhada işleyecekti. Hipnoz bittikten sonra, siyah çizim kalemlerinden birini tutuşturdu elime ve bir şeyler çizsene dedi. Bir dinlenme koltuğu tasarladım. Gayet de fonksiyonel ve ergonomik bir tasarım ortaya çıktı. Çizimin ortasında başka renk bir kalem verip, bununla devam eder misin dedi. Verdiğim cevap:yasaklamanıza gerek yokki burası süper bir site çok yararlı bir site çok yararlı bilgiler var insan insan bu bilgilerden yararlanaıyor günlük hayatında
biran önce sabırsızlıkla bekliyoruz derse odaklanma subilim muziğini
Yok yok biz en iyisi YÖK ile bir yazışalım. Üniversiteye alınmıştır, yazısı, muhtardan onaylı ikametgah belgesi, bir nüfus cüzdan fotokopisi olmadan, şu sayfalara yazmış bütün üni. hazırlık öğrencilerine geçici yasak getirelim. :sifone: Şaka bir yana, obje seçiminde dikkatle seçim yapılmalı. Urum, özel bir hipnoz seansı ile, yaratıcılık çalışması yapmıştı bana. Elime siyah kalem aldığımda yaratıcılık had safhada işleyecekti. Hipnoz bittikten sonra, siyah çizim kalemlerinden birini tutuşturdu elime ve bir şeyler çizsene dedi. Bir dinlenme koltuğu tasarladım. Gayet de fonksiyonel ve ergonomik bir tasarım ortaya çıktı. Çizimin ortasında başka renk bir kalem verip, bununla devam eder misin dedi. Verdiğim cevap:
-Ama olmaz ki!
-Neden olmaz?
-Yahu olmaz da ondan.
Neyse o gün bugündür siyah kalem kullanıyorum. Çelik Ekip fikri de bu şekilde doğdu ve gelişti. Elime ne zaman siyah kalem alsam fikirler durmuyor. Objeyi buna göre seçin.![]()
İzin verin bir birimize biraz VIP hizmetimiz olsun.Peki bu tarz birşeyin forumda yapılması mümkün mü? Biraz vip hizmet gibi duruyor çünküİmrendim gerçekten.
Sayın Urumhamatahayil bize de böyle bir uygulama yapsa çok iyi olurdu gerçektenYok yok biz en iyisi YÖK ile bir yazışalım. Üniversiteye alınmıştır, yazısı, muhtardan onaylı ikametgah belgesi, bir nüfus cüzdan fotokopisi olmadan, şu sayfalara yazmış bütün üni. hazırlık öğrencilerine geçici yasak getirelim. :sifone: Şaka bir yana, obje seçiminde dikkatle seçim yapılmalı. Urum, özel bir hipnoz seansı ile, yaratıcılık çalışması yapmıştı bana. Elime siyah kalem aldığımda yaratıcılık had safhada işleyecekti. Hipnoz bittikten sonra, siyah çizim kalemlerinden birini tutuşturdu elime ve bir şeyler çizsene dedi. Bir dinlenme koltuğu tasarladım. Gayet de fonksiyonel ve ergonomik bir tasarım ortaya çıktı. Çizimin ortasında başka renk bir kalem verip, bununla devam eder misin dedi. Verdiğim cevap:
-Ama olmaz ki!
-Neden olmaz?
-Yahu olmaz da ondan.
Neyse o gün bugündür siyah kalem kullanıyorum. Çelik Ekip fikri de bu şekilde doğdu ve gelişti. Elime ne zaman siyah kalem alsam fikirler durmuyor. Objeyi buna göre seçin.![]()
Urum'un size sitede hazırladığı subliminal içerikli mp3 ler de bu amaçlarla hazırlanıyor zaten.Sayın Urumhamatahayil bize de böyle bir uygulama yapsa çok iyi olurdu gerçekten
Uzaktan yapılabiliyor mu acaba.