"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Derse odaklanmak için sübliminal mesaj

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan logii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şöyle bir şey düşündüm.Artık herkes ders çalışırken bir kolye taksın.Sizde çapa atma yöntemini onun üstünde yaparsınız.

:D :D Bence de. En çok siteyle haşır neşir olduğumdan sürekli ders çalışma isteğiyle yanıp tutuşurum. :D

Mesela ben ders alışırken A4 kağıdını katlıyıp küçük küçük yazıyorum öyle daha kolay aklıma giriyor ve gözüm korkmuyor ...:)

masa lambası olabilir ama senin belirleyeceğin bir nesne daha mantıklı sanki kolye olursa herkes rahatlıkla temin edebilir bence

zaten sınava hazırlanan sizlere siteyi felan yasaklamak lazım. heran burdasın yahu ben siteyi çapa olarak kullansam ne

yasaklamanıza gerek yokki burası süper bir site çok yararlı bir site çok yararlı bilgiler var insan insan bu bilgilerden yararlanaıyor günlük hayatında

biran önce sabırsızlıkla bekliyoruz derse odaklanma subilim muziğini

yasaklamanıza gerek yokki burası süper bir site çok yararlı bir site çok yararlı bilgiler var insan insan bu bilgilerden yararlanaıyor günlük hayatında

biran önce sabırsızlıkla bekliyoruz derse odaklanma subilim muziğini
Yok yok biz en iyisi YÖK ile bir yazışalım. Üniversiteye alınmıştır, yazısı, muhtardan onaylı ikametgah belgesi, bir nüfus cüzdan fotokopisi olmadan, şu sayfalara yazmış bütün üni. hazırlık öğrencilerine geçici yasak getirelim. :sifone: Şaka bir yana, obje seçiminde dikkatle seçim yapılmalı. Urum, özel bir hipnoz seansı ile, yaratıcılık çalışması yapmıştı bana. Elime siyah kalem aldığımda yaratıcılık had safhada işleyecekti. Hipnoz bittikten sonra, siyah çizim kalemlerinden birini tutuşturdu elime ve bir şeyler çizsene dedi. Bir dinlenme koltuğu tasarladım. Gayet de fonksiyonel ve ergonomik bir tasarım ortaya çıktı. Çizimin ortasında başka renk bir kalem verip, bununla devam eder misin dedi. Verdiğim cevap:
-Ama olmaz ki!
-Neden olmaz?
-Yahu olmaz da ondan.
Neyse o gün bugündür siyah kalem kullanıyorum. Çelik Ekip fikri de bu şekilde doğdu ve gelişti. Elime ne zaman siyah kalem alsam fikirler durmuyor. Objeyi buna göre seçin. ;)

Yok yok biz en iyisi YÖK ile bir yazışalım. Üniversiteye alınmıştır, yazısı, muhtardan onaylı ikametgah belgesi, bir nüfus cüzdan fotokopisi olmadan, şu sayfalara yazmış bütün üni. hazırlık öğrencilerine geçici yasak getirelim. :sifone: Şaka bir yana, obje seçiminde dikkatle seçim yapılmalı. Urum, özel bir hipnoz seansı ile, yaratıcılık çalışması yapmıştı bana. Elime siyah kalem aldığımda yaratıcılık had safhada işleyecekti. Hipnoz bittikten sonra, siyah çizim kalemlerinden birini tutuşturdu elime ve bir şeyler çizsene dedi. Bir dinlenme koltuğu tasarladım. Gayet de fonksiyonel ve ergonomik bir tasarım ortaya çıktı. Çizimin ortasında başka renk bir kalem verip, bununla devam eder misin dedi. Verdiğim cevap:
-Ama olmaz ki!
-Neden olmaz?
-Yahu olmaz da ondan.
Neyse o gün bugündür siyah kalem kullanıyorum. Çelik Ekip fikri de bu şekilde doğdu ve gelişti. Elime ne zaman siyah kalem alsam fikirler durmuyor. Objeyi buna göre seçin. ;)

Peki bu tarz birşeyin forumda yapılması mümkün mü? Biraz vip hizmet gibi duruyor çünkü :) İmrendim gerçekten.

-Ama olmaz ki!
-Neden olmaz?
-Yahu olmaz da ondan.
Sayın Urumhamatahayil bize de böyle bir uygulama yapsa çok iyi olurdu gerçekten :)
Uzaktan yapılabiliyor mu acaba.

Derse odaklanmanın tek yolu imgelme yeteneginizi geçici olarak durdurmayı ögrenmektir eger bunu başarısanız.Her şeyi sorunsuz anlatıp dikatinizi tam olarak
topluya biliceginize inanıyorum.
Örnek:Ben Bütün arkdaşalrım sayfalarca yazı yazarken ben hocamla konuştum ben yazmak istemiyorum dedim oda derse yazılıya hazırlanamazsın dedi bende yazılıdan önce 2 3 saat çalışırım zaten dersi dinlicegimi için aklımda kalırdedim hocayla sözleştik.
Dışticaret mevzuatı dersinden sınıf birincisi oldum tim yazanlar 35 40larda dökülürken 85 i kapan bendim.
Tabi bu yetenegimde gizli mabet konsatrasyon imgeleme vb. Çalışmaları paylaşımlarının çok büyük bir yeri var Gizlimabet olmasa başaramazsım büyük ihtimalle.

Geri