end
Kayıtlı Üye
Yazdıkların kelime kelime doğrudur. Emin ol depresyonda değilsin ama bunalımdasın. Sana uzun birşey yazacaktım ama vazgeçtim. Hayatımdan bir örnek vereyim. Otelim vardı, evlerim vardı. Birgün Spor bir araba aldım. Çok güzel bir araba. Rengi, görünüşü sürati inanılmaz. Ama arabayı alırken ne göreyim, deri koltuk yok, unutmuşum. Bunalıma girdim, dönüşü olmayan hata, birkaç yıl bindim bu sırada hayıflanıyor hatta bazen utanıyordum deri olmadığı için bukadar lüks bir arabanın. Birgün kameraya bunu söyledim, kimseye söyleyemem şımarık derler sma gercekten çok dert ediyorum bunu diye.
Gelelim sana; çirkinim vs vs. Aynaya bakıp kendini görebildiğin için şükret öncelikle, sokakta yürüyebildiğinede.
Çok mutlu sandığın o yakışıklının belki annesi yok. O zengin belki ölümle tehdit ediliyor.
Bana gelince; otel gitti, araba gitti, evler gitti, ben kaldım. Depresyona girdim, halen çıkamadım, ama şunu Diyorum Allahın gücüne gitmesinden kork. Şimdi depresyondayım ama aklım başıma geldi, geri ayağa kalkma mücadele veriyorum.
Not: Depresyonda emin ol gülen surat dahi yapamazsın yazarken.
Sevgiler
Gelelim sana; çirkinim vs vs. Aynaya bakıp kendini görebildiğin için şükret öncelikle, sokakta yürüyebildiğinede.
Çok mutlu sandığın o yakışıklının belki annesi yok. O zengin belki ölümle tehdit ediliyor.
Bana gelince; otel gitti, araba gitti, evler gitti, ben kaldım. Depresyona girdim, halen çıkamadım, ama şunu Diyorum Allahın gücüne gitmesinden kork. Şimdi depresyondayım ama aklım başıma geldi, geri ayağa kalkma mücadele veriyorum.
Not: Depresyonda emin ol gülen surat dahi yapamazsın yazarken.
Sevgiler