alin
Kayıtlı Üye
Sayın hera, konunun sonlarına doğru şöyle yazmıştım: Küçük bir kutu yapıp atabilirsiniz, hatta kutuya bir delik açıp postalamış gibi düşünebilirsiniz. Emin olduğumuz siparişi veriyoruz ne de olsa. Süre dolduktan sonra aklınıza gelebilir ancak gerekli olan kodlama oluştu, ortada kalmasına gerek yok. Ta ki niyetleriniz gerçekleştiği an yakın atın vs. fark etmez.
Dil olayına gelince, baskın olduğunuz anlamada ve konuşmada hangi dilse tercih edebilirsiniz ya da başka dil seçmek sizi daha rahat hissettirecekse seçebilirsiniz. Uygulamada asıl olan, sizin en keyifli halinizi yakalamaktı zaten. Yalnız, ben bilinçaltının da işe gireceğinden, çocuk yaşlarda konuşulan dil hangisi ise onu daha çok öneririm, tercih sizin.
Sevgiyle...
Dil olayına gelince, baskın olduğunuz anlamada ve konuşmada hangi dilse tercih edebilirsiniz ya da başka dil seçmek sizi daha rahat hissettirecekse seçebilirsiniz. Uygulamada asıl olan, sizin en keyifli halinizi yakalamaktı zaten. Yalnız, ben bilinçaltının da işe gireceğinden, çocuk yaşlarda konuşulan dil hangisi ise onu daha çok öneririm, tercih sizin.
Sevgiyle...