Denemiş kuantum yöntemi(Bize özel)

alin

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Ara 2010
Mesajlar
723
Tepkime puanı
338
Konum
İstanbul
Niyet mektubu
Şimdi bahsedeceğim uygularken fazla zamanınızı almayacak ve şayet inanarak, doğru enerjiyi yayarken yaparsanız ve ihtimali sizin yolunuzdaysa, kesinlikle niyetlerinizi olduracak bir uygulama.

Önce olmayan niyetlerinizi şu an düşünün ve duyumsayın, hani yılan hikayesine dönen, yerinden oynaması mümkün görünmeyen dileklerinizi. Bir şeyi fark ettirmek istiyorum size, o dileği ilk istediğiniz anı ve her aklınıza gelen anı hatırlayın duygularınız nasıldı ona karşı? Şayet zaten olmak için yola koyulmamışsa cevap genellikle şöyle olur; Aklıma geldikçe istiyorum vs. ama duygu durumum biraz umutsuz ya da aklıma geldikçe içim sıkılıyor, hatta çoğunluk demoralize olduğunu hatırlayacaktır. İşte tam bunu tersine çevirebiliriz.

Öncelikle pozitif ve rahatsız edilmeyeceğimiz bir duygu halinde olduğumuz anı yakalayalım. Değilsek olduralım. Yalnızken olmasını tercih edin. Mümkünse deniz tuzu ya da kaya tuzu ile ovalanarak duş alın, değilse sadece duş alın. Bir kaç dakikalık gerinme, miskinlik anı, dans severseniz dans edin ya da müzik dinleyin. Hiç biri olmazsa gülümsetecek anılara yönlenme, sizi rahatlatıyorsa meditasyon, yakacağınız bir tütsü vs. Kati uygulama yöntemi yok, tek koşul var zoraki değil, içten gülümser anı yakalamak. Siz nasıl iyi hissedebilirseniz onunla başlayın. Yakaladınız mı ya da önce yakaladığınız anı mı beklediniz, tamam hemen uygulamaya koyulalım. Bir kağıt, kalem malzemeler bu. Başlıyoruz kutumuzun niyet kısmını yazmaya.

Ne diliyoruz, genel isteklerle örnek verelim, başına niyet mektubu dilek kutusu vs vs isterseniz size özel olan bir şey yazın. Bu uygulamanın yegane koşulu, sizi istekli keyifli yazmaya yönlendirme.
Diyelim ki niyetimiz ev. Büyük harflerle EV yazıyoruz, altına da kısa öz ama net açılımını yazalım örneğin; deniz gören, şu büyüklükte, şu tarz eşyalarla dolu bir ev diliyorum ama bunu daha da netleştirin, hem hayalinizi daha belirginleştirmek adına hem de dilediğiniz şeyde eksik kalmaması adına. Ev benim adıma, şu bölgede, sadece pozitif anlar, mutluluklar yaşadığım ve hayallerimin evi dediğim bir ev.Ona sahip oldum şükürler olsun vb. tarzı yazıyoruz. Araba diyelim size örnek olması için vereyim.

ARABA kullanım hakkıyla bana ait, lüks, konforlu, sorunsuz bir araba. Güzel günlerde sağlıkla kullanıyorum (biniyorum) .Hayatımın arabası diyebildiğim arabamda, çok güzel anları yaşıyorum.(arabanı hayal et içinde olduğunu ve anılarını duyumsa)
Mümkünse arabanın bir resmini kağıda yapıştırabilirsiniz.Bir test sürüşü önceden yapabilirsiniz, mesele o arabaya sahip olduğunuz andaki ruh halini yakalamak.

Listeyi çok uzun tutmayın, bir kaç niyet yeterlidir. Şayet benim inanç sistemim, o denli kuvvetli değil diye düşünüyorsanız, bu uygulama da zarar görebileceğinden, daha ortalama şeylerle de başlayabilirsiniz. Ancak şunu belirteyim, engel olan sadece siz olursunuz, yoksa dilediğiniz, yolunuzda olan her şey gerçekleşebilir buna emin olun...
Tek tek yazdınız ve parantez açıp duygu durumunuzu size hatırlatacak kısa notları eklediniz, parantezde nasıl da mutluyum dilediğim tabloyu da salonun ortasına asmışım, şu bu gibi kısa duygu durumu için hatırlatmalar yaptınız.

Gülümsemenize devam ederek niyetlerinizi bitirin, şayet duygu durumunuz düşerse erkenden bitirin, uzun tutmayın cümleleri. Asıl olan onu kaybetmemek. En altına da artık bunlara sahip olduktan sonraki ruh halinizle, hani olmuş ama şükrünüzü ediyorsunuz özelliğiyle not düşün, kısa bir paragraf olabilir. Büyükçe harflerle yazın. Kendi örneğimi verebilirim, siz dilerseniz kendinizinkini yaratın...

BÜTÜNÜN VE BENİM HAYRIM İÇİN, YÜKSEK BENLİĞİMİN YARDIMLARIYLA, YARADANIN İZNİYLE, ARTIK BUNLARIN HEPSİ ÇOK HIZLI GERÇEKLEŞTİ. MEMNUNİYETLE VE ŞÜKÜR EDEREK TADINA VARIYORUM. AKLIMA GELEN, GELMEYEN DİLEKLERİM YA DA DAHA HAYIRLILARI, BÜTÜNÜN DE HAYRIYLA, İNANILMAZ BİR HIZLA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ.

Şimdi bu yazıyı en az 3 defa sesli inanarak gülümseyerek okuyun. Ayakta okursanız etkisi artacaktır. Dilerseniz bir zarfa, dilerseniz sadece katlayarak yastığınızın altına koyun. En az 21 gün boyunca orada kalsın, dileyen 40 güne kadar uzatabilir. İnancınızdan uzaklaştığınız anlarda bir kez daha açıp okuyun, gece yattığınızda aklınıza gelecektir içindekileri yeniden düşünerek uyuyun. Gün içinde mektubu düşünün bilinçaltı tüm yazıyı hatırlayacaktır.Bu süreyi tamamladık artık zihninizde tutmayın.
Şöyle örnek vereyim, markete gittiniz sipariş verdiniz, ben eve gidiyorum 1 saat sonra eve siparişleri getirin dediniz. Çarşıda başka işlerinizi hallettiniz eve döndünüz, yapacağınız tek şey markete gitmek siparişi vermek ama o 1 saat içinde evde hazır beklemek olur. Acaba market getirmez mi parayı da aldı ya inkar ederse demezsiniz. Geç kaldığında aksilik mi oldu diye tekrar gidebilir ya da telefon açabilirsiniz ama eminsiniz ki o sipariş eninde sonunda gelecek. Çırak alıp siparişleri yemiş olmasın diye düşünmezsiniz. :) İşte bu eminlikle yapmanız gereken. Ne istediğinizden emin olmak, şartı oluşturmak, siparişi vermek ve son tahlilde de onu beklemek ama o 1saat boyunca her saniye, ya olmazsalar beyninizde tur atmaz, aynısını bunda da yapın.

Şimdi bu zaman dilimi bittikten sonra, bu kağıdı kaldırın bir daha uzun süre bakmamak üzere. Küçük bir kutu yapıp atabilirsiniz, hatta kutuya bir delik açıp postalamış gibi düşünebilirsiniz. Emin olduğumuz siparişi veriyoruz ne de olsa. Süre dolduktan sonra aklınıza gelebilir ancak gerekli olan kodlama oluştu, ortada kalmasına gerek yok. Ta ki niyetleriniz gerçekleştiği an yakın atın vs. fark etmez. Kimi niyetler hem şartların olgunlaşması hem de inancımız o şartları beklerken etkilendiğinden uzun sürebilir.Bir yalıda yaşamak istiyorsunuz evren size o gün de verebilir çok uzun yıllar sonrasında da ama özünde niyetiniz ne ise onu oldurmanın yolu var mıdır evet bu tür inançla yapılan uygulamalardır.

Alıntı değildir kuantumla ilgili derlemelerle kendi uygulamam. Şimdi ne oldu, neler gerçekleşti bununla elbette söylenmez siz de söylemeyin kimseye, size özel kalsın bu uygulama sitemize özel olsun :). Uygulama o uygulama bu uygulamaya benzer taraflar gösterebilir, zaten birikimi olan herkes bilir üç aşağı beş yukarı aynı amaca yönelik hepsi. Ancak inanın işe yarıyor.
Olur mu bile diye sormadan alıp, inanıp uygulayın …Atladığım yerler varsa sorabilirsiniz.İyi forumlar…

 

bendekiben

Elit Üye
Katılım
10 Eki 2011
Mesajlar
1,218
Tepkime puanı
199
Konum
Ankara
Güzel bir paylaşım emeğinize sağlık ve en önemlisi yaratıcı fikrinizi teorilerinizle birleştirip böyle bir çözümlemeye ulaşmanız takdire şayan doğrusu tebrikler.
 

Katarina

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ağu 2010
Mesajlar
322
Tepkime puanı
74
Harika bir paylaşım olmuş; yüreğinize sağlık.Bu gece itibariyle deneyeceğim :)
 

kipooo

Banlı Kullanıcı
Katılım
6 May 2011
Mesajlar
37
Tepkime puanı
1
Emeğinize sağlık sevgili alin. Paylaşım süper, teşşekür ederim
 

dekabeyler

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Ağu 2011
Mesajlar
13
Tepkime puanı
1
Çok dilek koymamız sakıncalı mı? Sakıncalıysa neden? :)
 

alin

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Ara 2010
Mesajlar
723
Tepkime puanı
338
Konum
İstanbul
Çoktan kastınız nedir mesela? Şimdi diyelim ki 5- 10 dilek koydunuz, bu uygulamada önce ona inanacağız hem de tam itikatla. O denli bir inanç sistemi oluşturacaksınız ki süre içinde mutlaka enerjiniz dağılır. Elinize bir iki bardakla yük taşımak var 10'unu birden taşımaya çalışıp hepsini kırmak var. Belki heyecanlısınız, her şey çok çabuk olsun istiyorsunuz ama hem sizin dileklerinize karşı, hem şartların size karşı olgunlaşma süreçleri de var. Olumlamalar yapılırken bile, tek olumlamadan gidilir. Enerjinizi dağıtırsanız, yeterli duyguyu yakalamanız zor olacaktır. Ancak dilerseniz olumlamaları yapın bu uygulamaya da sizin için en önemli bir kaçını uygulayın. İnanç ve enerji düzeyinize göre ayarlayın. İyi forumlar..
 

Katarina

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ağu 2010
Mesajlar
322
Tepkime puanı
74
Cok dilek koymamiz sakincali mi? Sakincaliysa neden :)

Bende sevgili alin'e katılıyorum.Öncelikle çok fazla dilek yormaz mı sizi?Odaklanmakta zorluk çekmezmisiniz?

Bir kaç dileği düşünmek bile yorucu olur.Ve bunun sonunda sisteme olan inancınızı
da kaybedersiniz.

Sevgiyle kalın..
 

blcknghtmr

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Ağu 2011
Mesajlar
944
Tepkime puanı
91
Konum
uzay
Ben mektubu denedim kıvılcımları çıkmaya başladı, mükemmel bir şey cidden teşekkür ederim. Şimdi benim arkadaşlarım istiyorlar ama göğüslerini büyütmek için, böyle bir şey içinde mümkün müdür? Sonuçta ev araba değil bu başka bir şey.
 

alin

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Ara 2010
Mesajlar
723
Tepkime puanı
338
Konum
İstanbul
Faydasını görmeye başladığınıza sevindim. Kişinin yolunda olan ve bu istek, inanç, keyif halini yakaladığımızda, niyetlerin olmaması mümkün değil. Yalnız bilemedim şimdi, aşacak gibi beni :D İnanarak olmayacak şey yok, evet biyokinezi ile fiziksel değişimler mümkün. Bu da o enerji inancı yakalarken olabilir mi? Bu işlemi hiç o yönde denememiştim, deneyip bize dönsünler bakalım, bunlar da olabiliyormuş diye uygulamanın artılarına ekleriz :)
 

blcknghtmr

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Ağu 2011
Mesajlar
944
Tepkime puanı
91
Konum
uzay
Faydasını görmeye başladığınıza sevindim. Kişinin yolunda olan ve bu istek, inanç, keyif halini yakaladığımızda, niyetlerin olmaması mümkün değil. Yalnız bilemedim şimdi, aşacak gibi beni :D İnanarak olmayacak şey yok, evet biyokinezi ile fiziksel değişimler mümkün. Bu da o enerji inancı yakalarken olabilir mi? Bu işlemi hiç o yönde denememiştim, deneyip bize dönsünler bakalım, bunlar da olabiliyormuş diye uygulamanın artılarına ekleriz :)

Sévgili alin inanır mısın oldu. Kız kardeşimdi yapan ve gögüsleri büyüdü. Baya iyi oldu yani. Diğer arkadaşımınkiler duruyor öyle. :)
 

alin

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Ara 2010
Mesajlar
723
Tepkime puanı
338
Konum
İstanbul
:) Çok sevindim fiziksel olarak da sonuç alınmasına.
Gerçekten çok etkili bir uygulama, deneyenlerden de hep olumlu yanıtlar geliyor.
Sonuçta tam inançla gerçekleşmeyecek şey yoktur, yine de fiziksel durumları denemediğimizden bunu da teyit etmiş olduk, iyi oldu. Kardeşinizin enerjisi ve inancının, daha yüksek olduğunu düşünüyorum uygulamaya karşı.
 

nesly

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Ara 2011
Mesajlar
31
Tepkime puanı
6
Bütün kalbimle inanarak deneyeceğim :)
 

focus

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Nis 2010
Mesajlar
414
Tepkime puanı
26
Bunu bir yerde daha okudum ve eminim. Bulursam atarım. Yoksa dejavu halindeyim.
 

alin

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Ara 2010
Mesajlar
723
Tepkime puanı
338
Konum
İstanbul
Buradadır sayın mecbur_focus, geçen yıl paylaşmıştım bu uygulamayı. Uzun zamandır, kuantum ve bilinçaltı konularıyla ilgileniyorum, hem de ciddi yoğun bir şekilde. Okumadığım kaynak azdır bu konuyla ilgili. Bazı özel renklerle yazılan var, sadece mektup yoluyla atılan var, yazımda da belirtmiştim, bu tarz uygulamaların birbirine benzer yönleri vardır diye. Mesele aynı durumu yakalamaktır ancak bununla birebir bir yazıysa, zamanına bakmamız lazım. Çünkü kendimden eminim, bu uygulamayı bu siteye özel, önce denedim, sonra yanıt alınca burada paylaştım.

Sevgiyle...
 

focus

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Nis 2010
Mesajlar
414
Tepkime puanı
26
İşte bu unutmamışım. Sevgili alin durumumu biliyorsunuz, müthiş derecede dibe vurdum mali açıdan eksi durumdayım, moral açısından eksi durumdayım, alçaktan sürünüyorum. İnanç açısından dar bir duvarın arasındaki şişman adamı düşünün o haldeyim. Artık bir şeyleri başarabileceğime umudumu yitirdim. Bu gün terk edildim; yalnız kaldım. Yarın ne olur onu bile düşünemez oldum. Şarjı biten bir telefondan sanki son yakarışlarını yapan biriyim. Şurada yazarak biraz rahatlıyorum. Hep söylediğim bir ilahi dokunuşun bana el uzatmasını bir mucizeyi bekliyorum. Zaman aleyhime mi, lehime mi onu bile algılayamıyorum artık. Benim içinde isteyin lütfen.
 

alin

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Ara 2010
Mesajlar
723
Tepkime puanı
338
Konum
İstanbul
Sayın mecbur_focus, elbette sizin için de iyi niyetlerimi yollarım, ancak biliyorsunuz siz alıcı olmaya hazır olmalısınız. Bakın dibe vurmaktan bahsiniz, hatta yer ismine bile bunu yazmışsınız. Kuantum sıçramanın olmasını istemediğimiz alanıdır bu. Yani iki şekilde değişim, dönüşüm yaşanır. Birincisi dibe vurulduğunda, ikincisi siz artık yasaları nasıl kullanacağınızı bildiğinizde.

Siz şu an, hali hazırda dibe vurmuş hissediyorsanız, yoğun enerjinizle iyiyi çekin, haykırarak çekin, tüm hücrelerinizde hissedin bu çekimi. Hatta bu uygulama ya da benzer bir uygulama fark etmez, deneyin tam şu an deneyin. Çünkü iki durumda, kişinin yetileri de olmasa, her anlamda bu konularda kazanımları olmasa da işler. Birincisi ah halindeki kişi, ikincisi dibe vurmuş kişi. Bunu diğer okuyanlar adına da düzelteyim, sakın ola ki bunu çözüm görmeyin. Çekimleri dibe vurmadan yapmak en alasıdır elbette. Biz, tam o halde olduğunuzu söylediğinizden, bu durumdan gidiyoruz.

Şu an yakaladığını tek bir an, umutlu olabilecek tek bir an yakalayın, ya da haykırarak isteyin, şu anki enerjiniz öyle yoğun ki. Rezonans denilen ana öyle yakın ki... O nedenle insanlar sürekli düşmez, o nedenle insanlar sürekli düşer, yeniden kalkar, düştükçe dibe vurur, dibe vurdukça hızla sıçrar. Bunu defalarca deneyimledim, bu yollara ilk adımım da ondandır. Bu sefer vurulmadan ilerleyebilme. Karanlığın en kesif anı, o nedenle güneşe en yakındır, tabiatın mesajını dinleyin. Yineliyorum aydınlığı süreklileştirerek, bunun olması en tercih edileni ama bu şimdiki durumunuzda olanlara özeldir. Bu sıçramadan sonrası, bir düş bir kalk değil de hep doğru dürüst ilerle yasasını da kullanabilirsiniz, buna da kefilim işe yarıyor.

Şayet döne döne aynı durumları, sancıları yaşıyorsanız, bu bilinçaltınızdan gelen bir sebepledir. Bundan tamamen eminim. Nasıl bulursunuz, önce bununla ilgili bir çok yazı paylaşmıştım okumadıysanız okuyun, okuduysanız ve yeni alabileceğiniz bir şey olmadığını düşünüyorsanız, bana yazabilirsiniz özelden de elimden gelen bir şey varsa, severek yanıtlarım.

Sevgiyle...
 

nigxe

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Kas 2012
Mesajlar
64
Tepkime puanı
3
Çok teşekkürler güzel bir yazı yazmışsınız.
 

sonbaharruz

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Ağu 2011
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Çok güzel paylaşım olmuş. Ellerinize sağlık. Benim bir sorum var. Aklımızda tabi birçok dilek ve isteklerimiz var. Hepsini birden isteyemeyiz, en önemlisinden başlamamız gerekiyor. Mesela ev araba değil de su an en çok istediğim çocuklarımın veya esimin bazı hoşa gitmeyen davranışlarını değiştirmek istememiz olabilir mi ki acaba? Yoksa bu şekilde başkasının iradesine etki ederek haksizlik mi etmiş oluruz. Tekrar teşekkür ederim.
 

H€RA

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Eyl 2012
Mesajlar
184
Tepkime puanı
36
Konum
Ankara
21 gün yada 40 gün sonra ne yapalım bu niyet mektubunu? Birde türkçe değilde başka dilde yazsak bir fark olmaz değilmi? :)
 
Üst