"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Demon tesirinden kurtulmak için

Bullshit

Banlı Kullanıcı
İhtiyacınız ilan seyler;

-kase
-bir miktar kendi kanınız
-3 beyaz mum (tanrıça için)
-1 siyah mum ( demon için)
-Açık,rahatlamış bir zihin
-haç( illa gercek bir haç olmasına gerek yok, haça benzeyen bir obje de olur)
-Kutsal su (okunmuş su)

Bir beyaz mumu önünüze koyun, diğer iki mumu da sağ ve solunuza koyun,bir siyah mumu da arkanıza koyun.

Kutsal suyu etrafınıza çember seklinde damlalar halinde dokun. (BU SADECE BİR ÖNLEMDİR, DEMONUN SİZE ZARAR VERMEMESİ İÇİN,İSTERSENİZ YAPMAYABİLİRSİNİZ,AMA SONUCLARDAN SORUMLU DEĞİLİM)

Mumları yakın. Diz çökün . Zihninizi berraklastirin, sadece size sürekli olarak zarar veren demon'ı düşünün. Onun acı çekişini izleyin, 2-3 dakika boyunca bunu sürdürün.

Sonra kanınızı kâseye akıtın. Çok az miktar da kutsal su ilave edin. Sonra bu kâseye dikkatlice bakın. Size zarar vermek isteyen, sizin peşinizi bırakmayan demon'un bu kâsede boğuluşunu hayal edin.

Tamam bitti. Ritüel bu kadar. Ama bir kaç kez farklı zamanlarda bunu tekrarlayın ki tesiri kuvvetli olsun.

Kısaca şunu söyliyeyim ; Hiç ''The Exorcist'' filmini izlediniz mi? O zaman , tüm sorularıma cevap alırsınız.

• Beğendim
Tepkiler: AJA
Ahahaha bunu yazanlar filmlerden etkilenmiş kutsal su diyor hristiyanlar şeytan cıkarırken kullanır resmen şaka gibi bide ciddiye alıp bir sürü konu açmışsın yazık.

Sus ta bir şey biliyor zannetsinler.

Sizin inancınızda okunmuş su , kutsal sayılmaz mı acaba?

Amaan, ben kime laf anlatıyorum :) Bu kadar düşmedim.

Kaynak isteyenlere özelden kaynak verebilirim. Şahsım tarafından uydurulmamıştır.

Rica ederim,tabii ki her zaman. Ona bakılırsa bunların hiçbiri bana sağlıklı gelmiyor da neyse :)

Umarım yanılıyorumdur ama mesajlarınızdan sizin bir üretim hatası olduğunuz sonucunu çıkarıyorum.
Darılmak olmasın, ama ben böyle düşünüyorum. Bunu hakaret için söylemiyorum. Ben hayatımda insanlara hiç hakaret etmem. Onlar hakkında düşündüklerimi söylerim. Örneğin çok nefret ettiğim biri vardı , eski arkadaşım. Adamı hiç sevmem , ama adam çok zeki . O bana ana avrat sövdüğü zaman ben onun zekasına iltifat etmiştim.

Yani önemli olan objektifliktir . (Üretim hataları için bknz ; Tarafsızlık)
Siz muhteşem bir insan olabilirsiniz, onu bilemem. Ama bu, sizin üretim hatası olduğunuz gerçeğini değiştirmez.

Saygılarımla :)

Umarım yanılıyorumdur ama mesajlarınızdan sizin bir üretim hatası olduğunuz sonucunu çıkarıyorum.
Darılmak olmasın, ama ben böyle düşünüyorum. Bunu hakaret için söylemiyorum. Ben hayatımda insanlara hiç hakaret etmem. Onlar hakkında düşündüklerimi
söylerim. Örneğin çok nefret ettiğim biri vardı , eski arkadaşım. Adamı hiç sevmem , ama adam çok zeki . O bana ana avrat sövdüğü zaman ben onun zekasına iltifat etmiştim.

Yani önemli olan objektifliktir . (Üretim hataları için bknz ; Tarafsızlık)
Siz muhteşem bir insan olabilirsiniz, onu bilemem. Ama bu, sizin üretim hatası olduğunuz gerçeğini değiştirmez.

Saygılarımla :)

Sizi daha önce de hitapIarınızdan doIayı kınamıştım.Her kim oIursa oIsun karşınızda aptal biride oIsa eger siz zekiyim diyorsanız ve buna ragmen kişiyi üretim hatası diye aşagıIıyorsanız ben sizin zekanızdan şüphe ederim.Hadi şimdi benimde zekamdan bana iItifat edin çünki ben sizi tanrının yarattıgını yargıIayan olarak hatta egosuna yenik bir şahıs( bkz: fabrikasyon hatası demedım) kabuI ediyorum. İItifatımı kabuI buyurun !!!!

Tabii ki, sorun değil. Bana insanlara davranmam gerektiği gibi davranıyorum.Hakettikleri kadar. Kusura bakmayın.Tekrar ediyorum ben zeki olduğumu hiçbir zaman söylemedim. Hatta bazı mesajlarımda eskiden salak olduğumu bile söylemişliğim vardır. Buyrun bakınız.

Kaldı ki benim bir suçum yok. Tanrı beni böyle yarattı. :D

''Tabii ki, sorun değil. Bana insanlara davranmam gerektiği gibi davranıyorum.Hakettikleri kadar. '' Demişsiniz ;

Emin oIun ki herkes ektigini biçer, bence siz biraz nadasa bırakın bu işi..!!!

Sözünüzü dikkate alacağım.

Ama siz de şunu dikkate alın lütfen;

cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol ( Ben bunu daha başaramadım)
cahillerle tartışmaya girmeyin ben hiç yenemedim ( Bunu da doğruladım)

bulshit,mesajlarınızdan sizin bir üretim hatası olduğunuz sonucunu çıkarıyorum.
:D öldüm gülmekten sana +rep verdim.Bunu söylediğin için değil tabiki çok - rep almışsın anca -10 düştü :D

Hayır canım sevdim mesajını birde başkasını gereksiz yere savunuyorlar kötü söz söylenmediği halde .

Pekala. Neden savunuyolrlar biliyor musunuz? Çünkü 70 lerde camiilerde verilen vaazı uyguluyorlar ;

'bir komünist öldürmek, bin kere hacca gitmekten iyidir'

Tahamulleri yok.

'bir komünist öldürmek, bin kere hacca gitmekten iyidir'

güzel laf beğendim bunu evet haklısın kesinlik katılıyorum.

Geri