Sağlıklı beslendiğim söylenebilir kırsal kesimi ve şehir hayatını iç içe yaşıyorum. Boş vakitlerimde de böyle saçma ve enteresan gelebilecek düşünceler çalıyor bağzen kapımı. Poke değilde kedi diye tabir ediliyor.ne içiyosunuz siz...
pokemon mu bu ?
Arkadaşlar merhaba,evimde şuan gözleri henüz açılmamış yavru bir kedim var. Acaba diyorum gerekli eğitimler verilip psişik güçlerinden faydalanarak doğadaki altın gümüş gibi diyamanyetik maddeler bulunabilir mi ?
Adam kaynak elektronlarınla bile bu işi yapıyor bizzat müşahade ettim oldukça da enteresan bir şekilde çalışıyordu yalnız kan grubunun +pozitif olması gerekiyormuş...
Bu konuda bende bilgi sahibi değilim inan ama adamın dediği bu ve bende çalışıyorKan grubuyla ne alakası var biraz açıklar mısınız? Ne yani negatifler fakir mi ölecek![]()
Nokta tespit Saygıyla eğiliyorum gerçekten ?Kedi eğitilmez, eğitirHem dominant hem de çift kişilikli.
Görüyorum ve artırıyorum. Kediler kesinlikle eğitilemiyor. 1 yaşında bir kedim var. Yapmam dediğim her şeyi yaptım, vermem dediğim bütün tavizleri verdim kendisine bu süre içinde. Bir kediyi eğitmeyi başarabilirseniz geliştirdiğiniz teknikleri öğrenmek isterimKedi eğitilmez, eğitirHem dominant hem de çift kişilikli. Zor ama şirin arkadaş edinmek için ideal. Ayrıca akışkan, girdiği yerin şeklini alabiliyor
![]()
İstesek de zor gibi görünüyor zaten ? Şahsen ben bu hayvanların hal ve hareketlerine girdiği rollere tavım. Aklıma da gelmiyor değil ufak ufak çeyrek le başlayıp tepkiye göre hareket etmek.Kedilerin dedektör olarak kullanılmasına karşıyım
Allahım, çok tatlı bu ?Varsa eğitebilen hemen yollayayım. 6 yaşında, dişi. Asi ruhlu, çılgın, kendini beğenmiş ?
https://imgyukle.com/i/JQj2ph