spawnz
Banlı Kullanıcı
Bakın arkadaşlar tekrar söylüyorum. Bazılarınız "SAHİHTE OLSA HADİSLERİ TÜMÜYLE REDDEDİYOR OLABİLİR". Ama bu kişiler kendi itikatlarını kendilerini saklasınlar, İlahiyatçı gibi gelip fetva vermesinler lütfen. Her neyse ben bu kadar şey arasında gülecek bir şey bulabiliyorum. Ne mi o: Müslüman Mason![]()
Artık yöneticiler bununla ilgilenmeli.Sürekli kışkırtıyorsun.Propaganda yapıyorsun.
Senin anlayacağın şekilde de mesaj yazdım önceki konularımda.
Kilitlenen bir konu vardı.Ayetler ile cevap verdim.Sen ne yaptın?Hadisler ile açıklama yapmaya çalıştın.Hadisler ile ayetleri çürütmeye çalıştın.Bu yüzden tartışma uzadı ve konu kilitlendi.Senin mesaj attığın konular kilitleniyor.Mümkünse mesaj yazma artık.
Hala hadis diyorsun.Senin sahih hadis kaynağı dediğin kaynakları biliyorum.O kaynaklarda ayetlerle net olarak çelişen 100 lerce hadis gösterebilirim.Ama buraya yazmak doğru olmaz.Çünkü benim başkalarının inancına saygım vardır.Bende müslümanım.Ama bu bir başka müslümana hakaret hakkı vermez bana.
Ayrıca mason falan demişsin.Senin dilinden yazayım.Eğer sen ve senin gibiler bir masonun çalıştığı gibi bir gün çalşısaydınız,dünyanın hakimi siz olurdunuz.O yüzden masonları eleştirmeden önce;sen neden onlar gibi dünyaya hakim değilsin,ona vakıf ol.Çalış,dünyaya barış ile sen hakim ol.Herkeze mason deyip geçmekle,dünya hakimi olunmuyor,ayrıca masonlukta çökmüyor.
Yöneticilerin bu konu ile ilgilenmelerini rica ederim...