Corona Virüs bağlantılı kehanetler

  • Konbuyu başlatan 43887
  • Başlangıç tarihi
4

43887

Nostradamus kitabında corona virüse (koronavirüs) tam 465 yıl önce işaret etmiş! 'Ve ikizler yılında, gece yaratıkları...'Nostradamus ya da asıl adıyla Michel de Nostredame, Fransız hekim, eczacı, kâhin ve astrolog... 1503-1566 yılları arasında yaşayan dünyanın en ünlü kahini Nostradamus, kitaplarında düşüncelerini direk yazmak yerine semboller kullanmayı tercih ediyor. Yazdıklarını herkesin değil sadece geleceği öngörenlerin anlamasını isteyen Nostradamus'un yazılarını açıklamak oldukça zor. Nostradamus, Les Propheties isimli kitabında geçen corona virüs kehaneti ortaya çıktı! Nostradamus corona virüsü önceden bilmiş miydi? İşte Nostradamus'un kitabında geçen o yazı...


Dünyada ne zaman bir felaket yaşansa hemen Nostradamus'un, ardından da Baba Vanga'nın kehanetlerine ilgi artıyor. Nostradamus, Les Propheties isimli kitabında geçen corona virüs kehaneti ortaya çıktı!

465 yıldan fazla zaman geçmiş olsa da, yıllar geçmesine denk gelen tarihsel olaylar sayesinde alayları galip geldi.


Yüksek bulaşma ve ölüm seviyeleri nedeniyle küresel bir sorun haline dönüşen yeni koronavirüs COVID-19'un gelişiyle, Nôtre-Dame'nin kitabındaki bu yazıların günümüze işaret ettiği yönünde çıkarımllar yapılmıştır. İşte Nastradamus'un corona virüs yazısı...

YAZININ ASLI

Ve ikizler yılında (20-20)

bir kraliçe ortaya çıkacak (taç)

doğudan (Çin)

veba saldıracak (virüs)

gecenin varlıklarının (yarasalar)

7 tepenin diyarına (İtalya)

toza dönüşme (ölüm)

alacakaranlık adamlara (yaşlılar)

harabe gölgesinde bitmek (dünya ekonomisinin çöküşü).

ÇEVİRİSİ

"Ve ikizler yılında, gecenin varlığını vebasını 7 tepenin topraklarına yayacak, alacakaranlıkadamlarını harabe gölgelerinde sona erecek bir kraliçeye dönüşecek."

Asıl adı Michel de Nostredame olan ancak tüm dünyanın Nostradamus olarak bildiği Fransız hekim, eczacı, kâhin ve astrologun dünyanın üzerine salgın hastalık çökeceği kehaneti mevcut.

DOĞRU TESPİT ETMİŞ

Baba Vanga'nın, büyük ve güçlü bir ejderhanın insanlığın tepesine çökeceği, üç devin birleşerek dünyayı yöneteceği, bu süreçte ellerinde kırmızı paralar olan insanlar olacağı ve bol sıfırlı sayıların da insanlığa hükmedeceği kehaneti, simgesi 'ejderha' olan Çin'in koronavirüsü dünyaya yayarak küresel çöküşe sebep olacağı, sonra da dünyaya hükmedeceği şeklinde yorumlandı.

Ancak öyle birinden öyle bir açıklama geldi ki bundan daha fazlası...

Ölmeden önce Baba Vanga ile tanışan ve ünlü kâhini ziyaret eden Bulgar sporcu ve antrenör Neshka Stefanova Robeva, Baba Vanga'nın corona virüsünü bildiğini yazdı.

Açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran 73 yaşındaki Robeva, "Baba Vanga, onu yıllar önce ziyaret ettiğimde bana, 'Neshka, corona hepimizin üzerinde olacak' demişti. O zaman ne demek istediğini anlayamamıştım. Çünkü corona kelimesi Bulgarcada, koruma ve Rusya'nın ülke üzerindeki hakimiyeti anlamına geliyordu. Ben de bunun bütün ülkenin Rusya'nın koruması altında olacağını söylemek istediğin sandım. Sadece durumu şimdi anladım" dedi.

BİLENLERİN SAYISI GİDEREK ARTIYOR

Amerikalı korku yazarı Dean Koontz, 1981 yılında yayımlanan The Eyes of Darkness (Karanlığın Gözleri) kitabı ile 2020'nin felaketlerinden Corona Virüsü'nü önceden tahmin etmiş. En azından komplo teorisyenlerinin iddiaları bu yönde.

Eserde, bir savaşın içerisinde olan Çin yönetiminin gizli bir laboratuvarı söz konusu. Çin ordusuna ait bu mekanda özel bir çalışma yürütülüyor. Buna göre Çinli bilim insanları, savaşta kendi avantajlarına kullanmak için yapay bir virüs geliştiriyor. Buraya kadar her şey bir kurgu yazarının, özellikle korku/gerilim türlerinde kalem oynatan bir yazarın gayet klişe bir senaryosu olarak görülebilir. Ancak kitapta bahsi geçen bu laboratuvar, Corona'nın ilk duyulduğu Wuhan kentinde yer alıyor. Virüsün adı ise Wuhan-400 olarak tanımlanıyor.

Dean Koontz imzalı The Eyes of Darkness kitabı ise henüz Türkçe olarak dilimize kazandırılmadı.

HAZİRANDA BİTECEK Mİ?

2013 yılında hayatını kaybeden Amerikalı medyum ve yazar Sylvia Brown tarafından bundan tam 12 yıl önce, 2008'de yazılan 'Günlerin Sonu' (End of The Days) kitabının 312'nci sayfasında yazanlar tüyler ürperten cinsten...

"10 YIL SONRA TEKRAR SALDIRACAK"

2020 yıllarında ölümcül bir salgının patlak vereceğini tahmin ettiği iddia eden bir başka yazar da Sylvia Browne oldu. Dünyanın sonu ile ilgili tahminler ve kehanetler kitabında, dünyayı tahrip eden bir pnömoni (zatürre) salgınından bahsediliyor.

Kitapta şu ifadelere yer veriliyor: "2020'de akciğerlere ve bronşlara saldıran ve tüm bilinen tedavilere direnen ciddi bir zatürre benzeri hastalık dünyaya yayılacak. Hastalığın kendisinden daha şaşırtıcı olan şey, aniden geldiği kadar hızlı bir şekilde yok olacağı gerçeğidir, 10 yıl sonra tekrar saldıracak ve o zaman tamamen ortadan kalkacak."

Sizlerde corona virüs bağlantılı kehanet bilgisi içeren konuları açtığım başlık altında paylaşabilirsiniz.
Sevgi ve şifa ile ?
 
4

43887

Unutmayalım ki 7 tepe sadece roma (İtalya) değil İstanbul için de söylenir.


Evet söylenir..İstanbul için ekleme yapıp yapmamak arasında kaldım açıkcası. Sanırım elim gitmedi yazmaya bir de kaynak bilgiyi bozmak istemedim. Her iki kültürde de şehrin yedi tepe üzerine kurulduğu söylenir. Ama bilgilere ve arastırmalara göre Roma ve Konstantinopolis açık ara önde olduğudur. İlki Roma İmparatorluğu’nun ilk başkenti, ikincisi yani bizim İstanbul ise son başkentidir.
İsaretler umuyorum ki Şehr-i İstanbul'umuzu göstermiyordur. ?
 

akhilleus

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Kas 2015
Mesajlar
8
Tepkime puanı
28
Öngörüler, kehanetler, komplo teorileri ve analizler üzerine uzun yıllardır bulduğum en sağlam yerlerden araştırma yapıyorum sadece bilgilenme amaçlı. Gerçekten üst akıl hatta üst aklın üst aklı diye bir sistem var. Korkutucu olan kehanetler değil kehanetlere inanıp bunu gerçekleştirmeye çalışanlar. Maalesef halkımız virüsü önemsemeden özellikle yaşlılarımız dışarıda yeni önlemler gelmezse durgunlaşacağını hiç düşünmüyorum. Organ naklinden önce vucut savunmasını organı kabul etsin diye devre dışı bırakan kortizon (stres hormonu) verilir. Bu virüs dünyaya verilen bir kortizon ardından verilecek organı kabul etmesi için.. Yeni köklü değişiklikler olacak. Avrupa'daki vebadan sonra gelen Rönesans gibi, teknolojik adaptasyonlar. Bu konularda birilerini dinlemek ve kitaplarını okumak isterseniz rahmetli Aytunç Altındal 1 numaraydı, öleceğini biliyordu hatta öldürüldüğünü iddia etti. Erhan Altunay, Ertan Özyiğit. Bu insanlar ezoterik, tarihi VS. Birçok bilgiyi kullanarak analizde bulunuyorlar programları değerlidir tavsiye ederim.
 
Ü

Üye silindi 58480

5G fikri ortaya atılmadan önce sosyal toplum kuruluşları akıllıca bir hamle yapıp önce davrandılar.

Deliler ki her bir yeni İnternet altyapısında daha fazla baz istasyonu ve daha yüksek gerilim hattına maruz kalıyoruz ve bu bizim sağlığımızı mental anlamda kötü etkiliyor. Ben de healthy life derdim. Pankart açardım. ?‍♀️


Bu arada :
5G bambaşka bişey. Sanıldığı gibi 4G nin yüzde 10 arttırılmış ve yeniden piyasaya sürülmüş hali değil. Yüzde 500 arttırılmış hali. Tesla vizyonu.

5G ye bağlı eșzamanlı makineler üzerinden beyin ameliyatları yapıldı, tümör ayiklamalari ve dikiş atmalar başarı ile gerçekleştirildi. Yani Amerikadaki bir Beyin cerrahı bunu bir joistick ile Çinde ki farelere başarıyla uyguladı.

Yani 5G ile gecikme oranı yüzde sıfıra düşüyor çünkü. Bekleme, takılma, gecikme diye bişey kalmıyor. Milimetrik sapmaların bile önüne geçiliyor. Bu, anlayana bambaşka bir deneyim. Beyin Ameliyatları bile eșzamanlı yapılabiliyor demek ki sosyolojik gerçeklik te komple değişecek. Sağlık sektöründen, nesnelerin İnternetine kadar.



Şimdi, 5G gelmesin diyen öncü ülke kimdi?
Başta İtalya olmak üzere önde gelen Avrupa ülkeleri.

Şimdi virus kimi vurdu?
İtalya başta olmak üzere Avrupayi. Bırak sosyal toplum kuruluşunu, wc kağıdı derdine düştüler.


5g ye biraz da mecbur birakilacagiz.

5G demek dijital toplum planının ilk așaması demek. Sonra zaten aplikasyonlarla istila edilmeye başlayacağız. Mavi baykuş projesi 5G yi bekliyor şimdiden.


Petrol savaşları devri bitti, artık dijital altyapı savaşları var.

İkisinin ortak özelliği ne? Dünyaya kim daha çok hizmet etsin. Arka plandaki amaç ne? Dünyayı kim kendine muhtaç hale getirsin.

Şimdi anladık mi seçilmişlerin periyodik olarak neden gelmek zorunda olduklarını? Çünkü dünya kuruldu kurulalı şeytan boşta bırakıldıkça dünyayı birinin oyuncağı haline getiriyor. Oyuncağın sahibi insanların dinine kast edip tanrılığını ilan ediyor-yani gücünü dayatıyor. Ve sistem sürekli seçilmiş kişi üzerinden kurtarılıyor.

Son seçilmiş kişi zaten gelecek. Sonra da sistem kapatılacak. Kehanetler son seçilmiş kişi ile bitiyor çünkü. Hz isa ve Mehdi ile.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ü

Üye silindi 58480

Pozitif oran %9.5
Halk için ekonomik paket açıklanmazsa, 15 güne durum daha kötüye gidecek.


Başka bir açıdan bakarsak ta olması gereken olacak önce, sonra belki bi toparlanma olur.


***
Zenginler, insanlar üzerinden para kazananlar, derebeyleri, şatolarında yaşayanlar, bahçeli, boğaz manzaralı evlerinin tuvaletini bile ınstagramdan paylaşıp sükse yaparken halka #evdekal #sokagacikma cahil diyen dejenere elitleri halk tabakası istila edilecek önce.

Devir astrolojik açıdan sınıf farklılıklarının da dengelenme devri. E bu zenginin rızası ile olmayacağı için, demek ki doğal kaos ile olacak. Allah cebbardır. Yani kozmos bazı yönlerden katıdır.

Ronaldo emekli oldu. Futbol durdu. Milyon dolarlar kazanan sektörler battı. Sadece başlangıç. Halk daha bunların uzerlerine yürümüyor. Asıl korkuyu onlara sormak lazım bir de.

Plan mükemmel işliyor. Konfor alanı hiçkimse için yok.

Rahatlama ve yüksek medeni dönem vadedilmiș bir kere. Ama bu tarih boyunca kaos ile gelmiş. Amerika nasıl rüyalar ülkesi oldu? Atom bombası atınca.

Yapacak bişey yok tedbirler kozmosun hükmünü değiştiremez, anca kozmos yatıșınca tedbirler netice vermeye başlar. Tutulmalar ve ters kavuşmalar var şu an kimse sakinleșemez. Anca tabiatı bütüncül görebilmek bir derece yatıştırır. Kalpler anca bütüncül olan ile yatisir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ü

Üye silindi 58480

? ?

Umarım, haklı çıkarsın :)

Ben de öyle umuyorum, çünkü:
Dünya'daki bütün iz bırakmış medeniyetler kova çağına denk geliyor. Bilim, teknoloji, hümanizm, refah ve bolluk bakımından.

Sumerlilerden, Antik Romaya kadar her devrin "saadet dönemleri" kova çağının yeni döngüsü ile ozdeșleștiriliyor.

Kova çağı başladı.

Eski çağ ve nimetleri bugün kova çağını dipsiz kuyuya çeken bir musallat haline geldi.

Petrol bir zamanların cevheri iken kova çağının lağım atığı haline gelecekler. Para kalkacak, bitcoin gelecek.

Mesele, sistemi kimin yöneteceğidir herzaman, sistemin kendisi değil. İşte sistemi kozmik bilince ermiş kişiler yonettikce altın çağlar hep olacak. Şu ona gebeyiz. Asıl bozulma biraz daha geç. Şu anki sadece bir dönüşüm.

Yaşadığımız sıkıntı sadece değişimin 100 yıllık alışkanlık evresinden çıkma üşengeçliği. Bu tutukluk yapıyor orta kuşak için




***

Bu arada gökteki karar değişmez. 4 ters kavuşma var. 8 gezegenin de huzursuz olacağı bir harita var yani. Kova ve Oğlak kavuşması var mesela.

Gökten yere inildikce değişkenler artar. Yerden göğe cikildikca değişkenler azalır.

Mesela Oğlak ve Kova yeryüzünde iyi ahbap olabilirler. Çünkü gökten yere inildikce değişkenler artar. Sen doğru değişkeni edinirsen herkesle gecinebilirsin. Ahlak ve hikmet ne demek kozmik sözlükte? Değişkenlere yerinde başvurma sanatı demek.

Ama, yerden göğe çıktıkça da değişkenler azalır. Gökteki ters açı, ters açıdır. Bunu değiştiremezsin. Gezegeni yavaslatamazsin. O kozmik etki dünyanın elektrokimya dengesini herzaman bir halden başka hale alır. Bu da dönem farklılıkları ile tezahür eder. Kehanetler de kozmosa göre yapılır zaten tabi kırmızı telefon gelmedikçe.

Kozmosla bütünleşmenin onunla özdeşik kalmanın çok fazla yolu var hepsi tutarlı bir işletmeci tarafından ișletiliyor. El-hak esmasi tutarlılık enerjisidir. Değişmeyen yasa demektir.


O halde kişi münferit olarak kendini değil bütünü hedef alarak davranmak zorundadır.
Düşünce sistemini bütüncüllük üzerine kurmalıdır.

Kendim dediği kişi anca genel kabulünün alt başlığı olmalıdır. Ama Geneli kendi egosunun alt başlığı yapmaya kalkarsa perişan olur. Zaten perişan olanlar bu kişiler ve felsefeleri olacak.

Yani zenginler, sınıf farkı güdenler, bunu hayat amacı yapanlar, climber dediğimiz herkesin düşmanı olan vampirler ayıklanacak artık. Hem de perișan ola ola.

Allah rahmandir. Ama kahhardir da. Cebbar dır. Ed-DARR dır. El-Kabıt tir. Esmalarin bile yarısı perişanlık tehtidi ile doludur.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Rhea

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Nis 2017
Mesajlar
4,710
Tepkime puanı
7,614
Konum
Nirvana
İş
Witch
Zenginlerin ve makam sahiplerinin coronadan etkilenme oranı sayılarına göre fazla olur bizden. Çünkü gerek keyfi gerek iş için farklı yerlerde bulunuyorlar. Bir de tabi korumaları varsa yakın koruma uzak koruma filan derken hepsi birbirini etkiler. ? Orta halli kişilerin sosyal mesafeyi koruması daha kolay :)
 
Ü

Üye silindi 58480

Zenginlerin ve makam sahiplerinin coronadan etkilenme oranı sayılarına göre fazla olur bizden. Çünkü gerek keyfi gerek iş için farklı yerlerde bulunuyorlar. Bir de tabi korumaları varsa yakın koruma uzak koruma filan derken hepsi birbirini etkiler. ? Orta halli kişilerin sosyal mesafeyi koruması daha kolay :)


Bence zenginler küçülmeye gidecekler önce.
Onlara da şans veriliyor kozmos tarafından. Ta ki sınıf farkı minimuma gelene kadar.

Üzüm bağları olanlar, organik tarım tesisteri olanlar, dünyanın heryerinde lux mekanları hatta adaları olan kişiler mülkiyetini yönetme zaafına girecekler. Küçülme onlar için tek çıkar yol.

Neden? Çünkü kriz dönemlerinde yönetmesi en zor olan kaynak para kaynağı değil, insan kaynağıdır. Malını kime emanet edebilirsin ki?

İnsanlar çaresiz kaldıkça depresyona girmeye, depresyona girdikçe de adaletsiz olduğunu bildiği sisteme savaş açmaya meyillidirler.

Yozlaşmış Sisteme savaş açmanın bir cephesi de sembolik yozlaşmış zengin yağmalamaktır.

Bu kadar basit. Tarih böyle. Zorlayıcı şartlar zaten ortada.

Bir ice bucket challenge bile ńe kadar kolay viral oluyor. O halde ilk migrosun yagmalanmasi viral üstü viral olur ?‍♀️ insan başkasından cesaret bulan da bir varlık.

Ama asıll korku, zenginliğini sosyal medyadan birilerinin gözüne soka soka, hatta toplumun sinir uçlarını tahrik etme üzerinden yükselmiş ve halk nazarında öfke toplamış olan kişilerin yaşadığı korku olacak ?

Allah yardımcıları olsun. Linç nasıl yapılırmıș asıl o zaman görürler artık. ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

aNAkSaRatE

Banlı Kullanıcı
Katılım
4 Tem 2018
Mesajlar
426
Tepkime puanı
1,720
Tam tersini düşünüyorum @Mya
Ev ekonomisi için çalışmaya devam edecekler. Gün içinde temasta oldukları kişi sayısı da 10 - 100 arası değişkenlik gösterecektir.

Sıcak paranın yastık altı tabiri her zaman rahatlıktır. Evden çıkmayan makam sahipleri aylarca dengeli ve düzenli beslenebilir. Oysa dar gelirli halk, gıda takviyesi olmazsa devam edemez.

Ücretsiz kapanışlar, kaç kişiyi bunalıma sürüklemiştir Allah bilir.
 

Rhea

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Nis 2017
Mesajlar
4,710
Tepkime puanı
7,614
Konum
Nirvana
İş
Witch
Tam tersini düşünüyorum @Mya
Ev ekonomisi için çalışmaya devam edecekler. Gün içinde temasta oldukları kişi sayısı da 10 - 100 arası değişkenlik gösterecektir.

Sıcak paranın yastık altı tabiri her zaman rahatlıktır. Evden çıkmayan makam sahipleri aylarca dengeli ve düzenli beslenebilir. Oysa dar gelirli halk, gıda takviyesi olmazsa devam edemez.

Ücretsiz kapanışlar, kaç kişiyi bunalıma sürüklemiştir Allah bilir.

Ama onların evlerinde, saraylarında, yalılarında çalıştırdıkları insanlar da var, onlardan bulaşabilir. İllaki insanlarla temas edecekler.. 1000 koruman olsa mesela nerden bileceksin hepsinin sağlıklı olduğunu :D
 

aNAkSaRatE

Banlı Kullanıcı
Katılım
4 Tem 2018
Mesajlar
426
Tepkime puanı
1,720
Ama onların evlerinde, saraylarında, yalılarında çalıştırdıkları insanlar da var, onlardan bulaşabilir. İllaki insanlarla temas edecekler.. 1000 koruman olsa mesela nerden bileceksin hepsinin sağlıklı olduğunu :D

Her şeyi herkesten önce bildiklerine göre, önlem de almışlardır. Kaçın kurası modu hep online :)
 

Seuta

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Kas 2016
Mesajlar
274
Tepkime puanı
251
Yaş
34
Paranormal bir sitedeyiz yakin gelecege dair ruya goren , duyum alan hic yokmudur paylassaniz sanirim kimse topa tutmaz sizleri. Ben hisli biri degilim ama ruyamda 5 6 kisinin once tarlaya yem attığını daha sonra tarlada yemi yemeye cikan hayvanlari avlandığını gormustum bundan bir ay once simdi anliyorumki avlanan yaşlı insanlarimiz ama avlayan kim ?
 
Üst