Milyarder olmak bir hedef değil. Milyarları ne için istiyorsunuz? Onlara dokunmak ve onları koklamak için değil herhalde. Para olsun diye, para istenmez. Çünkü para enerjidir, yakıttır. Ne için kullanılacak ise hedef o!Daha önceden bir glifte buna benzer bir özellik görmüştüm. "Hedefe götürür" yazıyordu. "Hedef" çok geniş bir tabir açıkçası mesela hedefim milyarder olmaksa nasıl götürecek değil mi?. Bu konu bana karışık geliyor.
Enerji inanca bağlı ilerler, evrenden 1 tl istemek ve 100.000.000 tl istemek aynıdır, fakat maalesef insanlar rakam büyüdükçe inançlarını yitiriyor...Daha önceden bir glifte buna benzer bir özellik görmüştüm. "Hedefe götürür" yazıyordu. "Hedef" çok geniş bir tabir açıkçası mesela hedefim milyarder olmaksa nasıl götürecek değil mi?. Bu konu bana karışık geliyor.
Milyarları biraz abartı olsun diye söyledim. Mesela hedefim lamborghini(abartı olmayan hali bu)Milyarder olmak bir hedef değil. Milyarları ne için istiyorsunuz? Onlara dokunmak ve onları koklamak için değil herhalde. Para olsun diye, para istenmez. Çünkü para enerjidir, yakıttır. Ne için kullanılacak ise hedef o!
Hedefiniz büyük ise onu küçük adımlara (hedeflere) bölerek büyük hedefe doru ilerleyin.
Herşeyi "devletten" beklememek gerekiyor. Arabayı alacak paranın nereden geleceğini hesaplamak gerekiyor. Paranın gelmesi için musagit kaynağa ihtiyaç var. Örneği kendi işiniz. Maaşlı işten alınmaz çünkü.Lamborghini alana kadar kaç kere bu glifleri yapmak gerekir. İyi güzel engelleri kaldırır ama sonrası...![]()
Evet başkasına bağlı kalarak bu hayatta pek bir şey kazanamıyoruz. Çoğu kişi çaresizlikten nasıl iş bulurum derdine düşüyor anlıyorum ama her zaman kendi şirketim, işim nasıl olur diye düşünmekte fayda var. Benim kafamda da var böyle bir şey(kendime ait bir iş olması) var ama şimdilik zor görünüyor.Herşeyi "devletten" beklememek gerekiyor. Arabayı alacak paranın nereden geleceğini hesaplamak gerekiyor. Paranın gelmesi için musagit kaynağa ihtiyaç var. Örneği kendi işiniz. Maaşlı işten alınmaz çünkü.
Örneği servitor satacaksiniz. Bir Lamborghini kaç servitor eder diye hesap yapılır. Ondan sonra gereken sayıda servitorler üretmek ne kadar zaman alır? Bunları satın alacak enayiler nereden bulunur?
Güzel bir plan ve onun tıkır tıkır işlemesi için her aşamada yapılacak büyüler.![]()
Skripti çizip üfleyip sonra yakıyoruz değil mi?
Bunu tam anlamadım...O zaman çevremizi buna göre mi düzenlemeliyiz?Ya çevremiz çok geniş değilse?Bir örnekle açıklarsanız çok sevinirmBir de evrenin bir stili var siz ve çevreniz ne kadarsanız o kadar veriyor.
Deneyin, sonra nasıl olduğunu anlatırsınız bize. Bu skriptin içinde birkac glif ve rune var.bu glif dihal glifinden biraz değişik direkt dihal olsa nasıl olur ?
Küller rüzgara atılıyor. Onu. Dışında doğruŞimdi bu skripti herhangi bir kağıda çizip dileğimizi söyleyip yaktıktan sonra külleri herhangi bir yere atabilir miyiz bir de başka bir konu başlığında bir şey okumuştum bana ve sevdiklerime zarar vermeden çalışsın diye söylememiz gerekiyor mu?
Küller rüzgara atılıyor. Onu. Dışında doğru
Sayın absoluta tekrar merhaba.Hedefinize giden yolda tüm engelleri silip süpürecek.
Ekli dosyayı görüntüle 2301
zHerşeyi "devletten" beklememek gerekiyor. Arabayı alacak paranın nereden geleceğini hesaplamak gerekiyor. Paranın gelmesi için musagit kaynağa ihtiyaç var. Örneği kendi işiniz. Maaşlı işten alınmaz çünkü.
Örneği servitor satacaksiniz. Bir Lamborghini kaç servitor eder diye hesap yapılır. Ondan sonra gereken sayıda servitorler üretmek ne kadar zaman alır? Bunları satın alacak enayiler nereden bulunur?
Güzel bir plan ve onun tıkır tıkır işlemesi için her aşamada yapılacak büyüler.![]()
Hedefinize giden yolda tüm engelleri silip süpürecek.
Ekli dosyayı görüntüle 2301
Sayın absoluta merhaba size konuyla ilgili birşey danışmak istiyorum.Hedefinize giden yolda tüm engelleri silip süpürecek.
Ekli dosyayı görüntüle 2301
İş için uygulayabilirsiniz.Sayın absoluta merhaba size konuyla ilgili birşey danışmak istiyorum.
Şimdi benim istediğim iş için kolumda var olan bir yara izi ve dövmem var aynı zamanda geçmişte var olan bir ilaç kullanımı ve bunlar işe girmeme engel olabilir. Dövme ve iz için lazere gidiyorum fakat ne kadar silinir bilemiyorum. Bu süreçte bu glifi uygulamam sürecin hızına etki eder mi?
Teşekkür ederim. Cilt sağlığı için olan konuyu bulamadım ama bu forumda mı acaba?İş için uygulayabilirsiniz.
Diğer konu için Doğal Şifa ve Doktor who skriptleri yardımcı olabilir.
Bir yerde cilt sağlığı için skript yaptıydım galiba....