Arkadaşlarım,dostlarım öncelikle hepinize saygılarımı sunuyorum.Sanırım üzerimde lanet gibi bir şey var.İnsanlardan uzaklaştım iyice kendi içime kapanık bir hal almak istiyorum bunun sebebini de bilmiyorum.Ayrıca 2-3 gün önce kafede arkadaşımla oturuyorduk,birini bıçakladılar 2 yerinden.Oradan kalktık polisler geldi ortalık karıştı.Eve doğru gitmeye başladık yaklaşık 10 dakika olmuştu yola çıkalı,tam yanımızda bir araba dolmuşa girdi resmen.Neyse biz hızlı hızlı eve gittik artık.Bugün de okuldan çıktım eve gidiyodum yine aynı arkadaşım vardı yanımda yani ev arkadaşım,tam bizim eve yaklaşmıştık ki dibimizde ne olduğunu anlamadan 5-6 kişi birbirine daldı sopalarla,demirlerle.Ayrıca ben genelde her hafta iddaa tuttururdum yani 60-70 alırdım bişeyler.Fakat son 3 haftadır bir türlü kazanamadım oynayanlarınız varsa bilirler 1,25lik oranlardan bile kuponumun yattığı oldu.Sizin düşüncelerinizi alabilir miyim? Bu yaşadıklarım karşıma çıkan ürkütücü olaylar bana hiç hayra alamet gelmedi.Şimdiden teşekkür ederim,saygılarımla.