"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çok Zor Günler Geçiriyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shagge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shagge

Kayıtlı Üye
Arkadaşlarım,dostlarım öncelikle hepinize saygılarımı sunuyorum.Sanırım üzerimde lanet gibi bir şey var.İnsanlardan uzaklaştım iyice kendi içime kapanık bir hal almak istiyorum bunun sebebini de bilmiyorum.Ayrıca 2-3 gün önce kafede arkadaşımla oturuyorduk,birini bıçakladılar 2 yerinden.Oradan kalktık polisler geldi ortalık karıştı.Eve doğru gitmeye başladık yaklaşık 10 dakika olmuştu yola çıkalı,tam yanımızda bir araba dolmuşa girdi resmen.Neyse biz hızlı hızlı eve gittik artık.Bugün de okuldan çıktım eve gidiyodum yine aynı arkadaşım vardı yanımda yani ev arkadaşım,tam bizim eve yaklaşmıştık ki dibimizde ne olduğunu anlamadan 5-6 kişi birbirine daldı sopalarla,demirlerle.Ayrıca ben genelde her hafta iddaa tuttururdum yani 60-70 alırdım bişeyler.Fakat son 3 haftadır bir türlü kazanamadım oynayanlarınız varsa bilirler 1,25lik oranlardan bile kuponumun yattığı oldu.Sizin düşüncelerinizi alabilir miyim? Bu yaşadıklarım karşıma çıkan ürkütücü olaylar bana hiç hayra alamet gelmedi.Şimdiden teşekkür ederim,saygılarımla.

saydıkların gayet normal, herkesin başına gelebilecek şeyler. hele ki 3 haftadır kupon tutturamıyorum gibi saçma sapan bir şeyi buraya yazmak manasız.

Bak arkadaşım,ben sadece hayatımdaki olumsuzlukları anlattım tamamiyle.Orada dikkat çekilmesi gereken yer iddaa tutturup tutturamamam değil,etkisiz bir örnek bile olsa belirtmek istedim.Orada asıl bahsetmek istediğim bulunduğum ortamlarda sürekli hayati risk taşıyan şeylerin yaşanması ve benim bu olayların tam içinde kendimi bulmam.Bugünkü olayda ise savurdukları demir parçası tam kafamın dibinden geçti.Son günlerde hiç iyi hisler içerisinde de değilim sıkıntım bu.Fakat senin sadece iddaaya takılıp benim sizinle paylaştığım soruna ''manasız,saçma''gibi bir yorum yapman da hiç hoş değil.Sonuçta burası paranormal olayların paylaşıldığı bir site öyle değil mi? ve ben de bu olayların içinde başka bir şey olduğunu düşünüyorum.Yorumunu biraz daha saygı çerçevesinde ve insancıl olarak yapabilirdin.

Bazen X kişisi ard arda en olmaz denen olayların ortasında bulur kendisini, negatif eğilimde ardında kendisinde kusur arar ama bir de şöyle bir bakış var ki 1- olayların sizinle ilgisi yok 2-siz sağ selamet sıyrılmışsınız demek ki ayrıca koruyucularınız da var, yani aslında dengedesiniz. Bu dengeyi eksi ya da artı yönde ilerletmek sizin elinizde.
En pratik çözüm sadaka vermektir, sadaka aynı zamanda ucuz atlattığınız için duyduğunuz şükranın ifadesidir. Sadaka birisine maddi yardım olabileceği gibi manevi yardım yahut dua yollamakla da olabilir yahut kuşları böcekleri besleyebilir, herhangibirine bir iyilik yapabilirsiniz. Atacağınız her iyi adım döngüde size başka bir güzellik olarak geri döner.
Yaşadıklarınız genel anlamda tesadüfi olmakla beraber siz bunda başka bir şey düşünmekte ısrarlı olursanız sonunda başka bir şey olabilecek bir durumdasınız. Başka şeyden kastedilen musallat ya da büyü değil, sizin (bu şekilde düşünerek)bizzat davet ettiğiniz enerjilerdir.Çekim yasası ile ilgili paylaşımlarımız var, onlara göz gezdirin ve ayrıca dilerseniz enerji kalkanları konumuza ve ayrıca aura güçlendirme ilgili paylaşımlara göz gezdirin. Sitemizde çok çeşitli arınma ve korunma formülleri paylaşılmıştır, forum içinde eski konulara bir tur yaparsanız benimseyip size uygun olacağını düşünebileceğiniz arınma-ve korunma formüllerini öğrenebilirsiniz.

Gümüş yaptığın yorum için çok teşekkür ederim.Söylediklerin oldukça mantıklı ve akla yatkın.Dediklerini uygulayacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri