Çok şanssızım bunun önüne asla geçemiyorum

respenso

Kayıtlı Üye
Merhaba, herkese iyi forumlar. Merak ettiğim bazı şeyler var ve size danışmak istiyorum o sebeple birkaç sorum olacak ancak ondan önce başıma gelen bazı şeylerden bahsetmek istiyorum. Kendimi şanssız hissetmiyorum ancak kara bulutlar üstümde gözle görmesem bile hissedebiliyorum ne yaparsam yapayım her şey sürekli ters gidiyor. Asansörlerde kalıyorum, motosikletim sürekli arızalanıyor yaptırıyorum fakat akşamına plaka kayboluyor. Bunun gibi talihsizlik silsilesi başımdan asla eksik olmuyor. Bu durum için neler yapabilirim lütfen bana yardımcı olun. Teşekkür ederim.

Merhaba,
Konunun bir benzerini işyerimdeki arkadaşlarımla konuştum bugün ben de. Şöyle bir videoya denk geldim dün sosyal platformların birisinde ve bir nebze bu konuda beni pozitife yönlendiriyor gibi. Yoksa ben de aynı durum ve olaylardan müzdaribim.
"Uykuya dalmak için bile uyuyor numarası yaparken iyi şeyleri yaşama adına neden iyi gibi davranmıyor ya da düşüncelerimizi şekillendirmiyoruz" diyordu. Tam aksi yönde çok defa cümleler kurup kötü olayları çok defa da yaşadım. Bahsettiğim iyi cümle veya düşünce olayı polyannacılık değil tabii. Ama iyi giden mutlaka bir şeyler var. Biz sadece iyiye gidenlerin iyiye gitmek zorunda olduğunu kabullenip kötü giden (kötüden kasıt aslında şahsen istemediğimiz, yoksa içinde bir hayır da olabilir) olayları ve durumları gözümüzde büyütüyoruz.
Belki de sizden çok daha fazla negatif durumları dert eden biri olarak bir de aksini deneyim düşüncesindeyim.

Bende bugun buraya ayni b konuyu acmak 'c'n g'rd'm ama sen'n konu basligini gordum. Bu durum cocuklugumdan itibaren pesimi birakmadi neye elimi atsam begatif enerji veriyorum ne istesem ne yapmaya calissam hep pir puruz cikiyor ve yapamiyorum. Sansli olmak b'r yana kend'm' sansli h'ssetmek hak getire. Kesinlikle buyu var diye dusunuyorum ama bir yandan da buyu sacmaliktir diyorum bilmiyorum cikamadim isin icinden her anlamda biri beni baglior tutuyor izin vermiyor bai seylere bu bariz ortada olan birsey. Ornegin kekeme olmamama ragmen onemli bir yerde onemli bir konusma yapacak oldugumda tip dilinin bloklanma dedigi ama hala cozumu olmayan bu olayi yasiyorum ve agzimdan bir kelimeyi birak bir harf bile cikmiyor kitlenip kaliyorum. Normalde diksiyonum mukemmledir ama bu senin bahsettigin kara bulutlar resmen iyi bir sey olmasin diye direniyorlar

Geri