Günlük bitkisinin tohumunu aktarlardan alabilirsiniz. Genellikle sarıya yakın renklerde bulunur, bilinen ismi ak günlük tohumu olarak geçer. Fikir edinmeniz için resmi aşağıdadır:
Ekli dosyayı görüntüle 4745
Bu arabic gum yani arap sakızı değil mi ?
Günlük bitkisinin tohumunu aktarlardan alabilirsiniz. Genellikle sarıya yakın renklerde bulunur, bilinen ismi ak günlük tohumu olarak geçer. Fikir edinmeniz için resmi aşağıdadır:
Ekli dosyayı görüntüle 4745
Mübin ne ya
selamlar konu baya eski ben yasin okumayı bilmiyorum turkce olurmu 2 ciside mubin ne onu anlayamadımm
İyi güzel hoşta bence naparsanız yapın kaderinizi değiştiremezsiniz.
Hasan sevdiceğine kavustunmual benden de o kadar walla etkili olursa ve secdiğime kavuşursam fakir 40 doyuracam
ya yasaklı kardeş enerji yüklemek nasıl oluyor. yani nasıl o kagıda enerji yükleniyor çok basit bir soru sordugum için özür dilerim ama sora sora öğrenicez galiba :/
Çok meşakkatli bir uygulama bu kolay gibi görünsede birde zaten enerjinizin tam olması lazım ki tutsun.Kuşku yada enerji düşüklüğünde zaten olumlu sonuç vermeyecektir.Yasin-i Şerif de kaç tane mubiyn kelimesi geçiyor her seferinde başa alıyorsunuz.Daha kısa işlemler var.Hasan sevdiceğine kavustunmu
Kisa ama denenmis işlemi paylasirmisiniz rica etsemÇok meşakkatli bir uygulama bu kolay gibi görünsede birde zaten enerjinizin tam olması lazım ki tutsun.Kuşku yada enerji düşüklüğünde zaten olumlu sonuç vermeyecektir.Yasin-i Şerif de kaç tane mubiyn kelimesi geçiyor her seferinde başa alıyorsunuz.Daha kısa işlemler var.
Gideni geri getirmek lazim .Benim denenmiş ve olumlu sonuç veren işlemlerim oldu ama sizin durumunuza göre değişir.Bozulan muhabbeti düzeltmek mi,gideni geri getirmek mi,sevmeyenin sevmesini sağlamak mı mesela? Formda bunun üzerine epey paylaşımlar mevcut aratırsanız göreceksiniz.Şahmeran duası genel istek üzerine yapılan kısa ve tez sonuç veren bir duadır.Yada 21 günlük sirke ritüeli ne isteğiniz varsa niyet alıp yapacağınız en basit işlemlerden biridir.Ben bunlardan güzel sonuçlar almıştım.
Gideni geri getirmek için bi uygulama paylaşırım.Yine o da bu formda vardı.Bulursam son posta taşıyayım.Gideni geri getirmek lazim .
Sahmeran duasi ve sirke rituelini yazabilirmisiniz. Forumda çok konu okudum.Ama bunlara denk gelmedim
Saydam olsa da olur dimi renkli olmasına gerek yok.. Kahverenginin olumsuz olduğunu bilmiyordum sadece siyah, gri ve kırmızı diye biliyordum.@Mya Bir genişçe su dolu cam bardağa (cam olması gerekli ) içine bir yemek kaşığı kadar elma sirkesi ( sadece elma diğer sirkeler olmayacak) bir fiske de tuz çay kaşıpının ucuyla atabilirsiniz sabah kalkınca doldurup yatacağınız odaya koyup ertesi sabah kalkınca lavaboya boşaltıp bardağı tekrar su doldurup sirke ve tuzunu ilave ettikten sonra yine yatacağınız odaya koyup bu işlemi 21 sabah tekrarlıyorsunuz.Suyu dökerken ve yeniden dolduruken niyetinizi söyleyip evrene iyi enerji yayıp dileklerimi yerine getir diye kendinize göre şekillendirirsiniz bu kısmı evren bana istediğimi ver diye isteğinizi sonlandıranilirsiniz. Cam bardağın beyaz olması yada renk içerecekse huzursuz renkleri tercih etmeyin. (Mor içeren cam bardak evrene güxel enerji yayıyor bana göre ) Sevgi üzerine yapılırsa turuncu yapılabilir mesela.Geleceğe dair başka umutlar ise istekleriniz mavi daha uygun,hayırlı bi iş yada evlilik tarzında yeşil.Bunlar benim şekillendirmelerim tabi kendime göre.kahve tarzı bi cam tercih etmeyin ama kahverenginin her zaman için olumsuz bir yanı vardır araştırırsanız çok net önünüze çıkar.