Dramaofblackandwhite
Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba. Konuyu açarken yanlışlık yaptıysam affola.16 yaşında bi' kızım. Lise 2'yi bitirmek üzereyim.Altıncı sınıftan beri buradayım aslında ama daha önce hep misafir olarak araştırma yapıyordum sadece. Yine altıncı sınıftan beridir aşık olduğum biri var. Sen daha küçüksün, aşk sanıyorsundur diyenler olacaktır. Belki haklısınızdır. Hissettiğim bu duygu her neyse canımı çok acıtıyor ama. Ne yaptıysam olmadı, kurtulamadım. Hatta bu ilişki yüzünden kafayı sıyırdım belki de. Trikotillomani oldum. Saçlarımı yoluyorum ve daha önce neredeyse kel kaldım. Anlayacağınız gerçekten çok yoruldum. Yıllarca beni gerçekten kazanmaya çalıştı. Ve ben ona teslim oldum. Belirli bi seviyeye kadar bütün ilklerimi onunla yaşadım. Aklımdan atamıyorum onu. Saplantı bile olabilir. Normalde onu kendime bağlamak için büyü öğrenmeye çalışacaktım ama. Biliyorum hayır gelmez öyle bi aşktan. Bana aşık biliyorum eğer yanılmıyorsam. Ama sevdiği halde üzüyor beni. Uçkur meraklısı biraz. Belki kanı hızlı aktığındandır bilmiyorum ama gerçekten çok yoruldum. Yalvarırım bana yardım edin. Bağıra bağıra ağlayıp içimden atsın diye tanrıya yalvardığımı biliyorum. Canım çok yanıyor. Bana önerebileceğiniz bi enerji çalışması, maji, ya da unutmam için büyü gibi bi şey söylerseniz gerçekten çok mutlu olurum. Ya da küçük bi öneri, öngörü. Başınızı ağrıtmamışımdır umarım. Şimdiden teşekkür ederim.