evengaline
Kayıtlı Üye
Gördüklerinizden mümkün olduğunca kimseye bahsetmeyin yok sayın, haklarında da hiç konuşmamaya çalışın yok saymak işe yarıyor, eğer görmemek istiyorsanız.son birkaç aydır olmuyor sadece ama bittiğini hiç sanmıyorum
Gördüklerinizden mümkün olduğunca kimseye bahsetmeyin yok sayın, haklarında da hiç konuşmamaya çalışın yok saymak işe yarıyor, eğer görmemek istiyorsanız.son birkaç aydır olmuyor sadece ama bittiğini hiç sanmıyorum
bunları 16 yıldır yaşıyorum 16 yıldır onları yok saydım gram ilerleme kaydedemedim aksine sürekli oluyordu ve ben kendimi yalnız savunmasız hissediyordum artık en sonunda delirmemek için anne babama söyledim sağolsunlar bana inandılar, yanımda oldular, psikiyatriye gittim ilaç yardımı alıyorum, konuşmamak bana hiç yaramadı ama bilmiyorum belki size yararGördüklerinizden mümkün olduğunca kimseye bahsetmeyin yok sayın, haklarında da hiç konuşmamaya çalışın yok saymak işe yarıyor, eğer görmemek istiyorsanız.
Çok fazla gördüm, biri sipsiyah tamamen çarşaflı yüzü yok ve boyu tavana kadar uzanan bir varlıktı evin koridorundaydım bir şey beni izliyor gibi geldi arkama baktım 1-2 metre uzağımda topallayarak bana doğru geliyordu nasıl odama gittim korkuyla hatırlamıyorum bile.sizin gördükleriniz neye benziyordu peki? kendim gibi olan insanlarla böyle istişare yapmak isterim
Bu olaylar çocukken başlıyorsa bir travma oluşturuyor, şuan görsem kaldırmam büyük ihtimalle bende ciddi anlamda bir korku ve travma yarattı ne kadar korkmayalım desek de çocukken anlayamıyoruzArkadaşlar böyle olaylar yaşayanlar için naçizane tavsiyem şunu unutmayın ve ona göre hareket edin kendi ruhunuzu düşünün siz onlardan üstünsünüz şu an için bu bedene hapsolmuş olabilirsiniz ama ruhunuzun limitleri yok bu bir aslanın, kediden korkması kadar saçma evet bazen kolay olmayabiliyor soğukkanlı olmak beklenmedik anda aniden bu tarz saldırılara uğrayabiliyoruz, ama emin olun siz bunları düşünüp ne kadar kafa yorarsanız üzerinize o kadar fazla gelecekler kendinizi telkin edin siz onlardan daha üstünsünüz korkmayın saygılar.
Kesinlikle haklısınız her ne kadar mizacınız soğukkanlıda olsa çocukken bu tam olarak oturmadığı için travmalara sebebiyet verebiliyor ileri dönemlerde ise kolay kolay üstesinden gelinemiyor böyle olaylar yaşamış biri olarak kendimi istisnalar arasında görüyorum üstünlük kompleksimden de kaynaklı olabilir tabi.Bu olaylar çocukken başlıyorsa bir travma oluşturuyor, şuan görsem kaldırmam büyük ihtimalle bende ciddi anlamda bir korku ve travma yarattı ne kadar korkmayalım desek de çocukken anlayamıyoruz