shado
Banlı Kullanıcı
Merhabalar.Bu konuyu dünde paylaşmıştım yanlışlıkla link paylaştığım için kaldırıldı.Çocukken yaşadığımı düşündüğüm bir olay paylaşmayı istedim ama nasıl tarif edeceğimi bilmiyordum varlığı dün avatar araştırırken karşıma çıktı paylaşmak istedim.Yaklaşık 6 yaşındaydım dayimin köyde derme çatma bir evi vardı meyveliğin içinde.Bahçede kuzenimle oynuyorduk o da küçük tabi. Hava yeni kararmaya başlıyor işte uzaktan birinin geldiğini gördük rahip gibi bir kıyafeti vardı ben kendisini efendi Yoda ya da benzetiyorum.Neyse biraz daha oynadık sonra adam daha görünür bir şekil almaya başladı havada karardığı için yavaştan biz de eve girdik sonra adamdan korkup ayakkabılarımızı içeriye aldık aklımda kalan bu.Ara sıra aklıma geliyor ama ne zaman bu tür olaylar yaşasam zaman içinde kendimi bunun mümkün olamayacağına inandırıyorum.Eve geldik cama yapıştık hava da karardı bu adam işte her neyse bize dönük duruyordu ağacın yanında yüzü görünmüyor kapşonu var.O an kimseye anlatmadık çünkü ev kalabalıktı ve yemek telaşı vardı.Zaten kimse bize inanmazdi, öyle de oldu.Ben bu arkadaşı bir süre daha izledim hava kararınca göremedim artık zaten aramızda mesafe vardı işte hikayem bu acaba aranızda buna benzer bir şey yaşayan var mı? Fotoğraf gerçek mi bilmiyorum muhtemelen değil ama gördüğüm şeyin aynısı ve ağacın yanında resmedilmiş. iyi forumlar dilerim.Ekli dosyayı görüntüle 8024Kendisi çok karizmatik umarım rüyalarıma girmez.