Cinlere bedel vererek iş yaptırmak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MrBoss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrBoss

Kayıtlı Üye
cinlerle iletişime geçebiliyorum.Musallattan sonra cinlerle iletişim kurabiliyorum.Onlara soru soruyorum ama genelde yalan cevap veriyorlar.Ben onlardan bişiler yapmasını istediğim zaman benden bedel istiyorlar ama bu bedeli ben nasıl vereceğim nasıl yapacağım onu bilmiyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
ben bedel vererek onlara hükmetmek ve onlarla bişiler yapmak istiyorum bunun için nereden nasıl yardım alabilirim?
bu konu hakkında bilgisi olan bana yardım edecek kimse var mı?

İyi bir havas eğitimi almadan cinlere hükmetmek zor. Hükmettiğinizi sanarsınız oysa ki kafir cinlerin bazıları oyun oynarlar ve çok yalan söylerler. Havas zaten bir nevi sihir ilmi, yazılan tılsımlar , vefkler hepsine bir veya daha fazla cin görevlendirerek işler. Ancak uzun ve iyi bir eğitim şart. Ben de musallatlıyım, kurtulmama çok az kaldı, şahsen kurtulduktan sonra koruma muskası yenilemek dışında metafizik ile bağımı koparmak istiyorum, herkesin kaldıracağı durumlar değil siz de iyi sabretmişsiniz bu duruma.

ben musallatlıyım ama ben temizlenmek değil onlarla iletişimimi artırmak ve onlara hükmedip bişiler yaptırmak istiyorum. Bu illa büyü tarzında olması gerekmiyor.
ben zaten sorular soruyorum verdiği cevapların yüzde 70-80 yalan ama ben bunların bana gerçeği söylemesini ve benim istediklerimi yapmasını istiyorum bunun hakkında bilgisi olan var mı?

cinlerle iletişime geçebiliyorum.Musallattan sonra cinlerle iletişim kurabiliyorum.Onlara soru soruyorum ama genelde yalan cevap veriyorlar.Ben onlardan bişiler yapmasını istediğim zaman benden bedel istiyorlar ama bu bedeli ben nasıl vereceğim nasıl yapacağım onu bilmiyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
ben bedel vererek onlara hükmetmek ve onlarla bişiler yapmak istiyorum bunun için nereden nasıl yardım alabilirim?
bu konu hakkında bilgisi olan bana yardım edecek kimse var mı?
Sizden aldığım enerji evet gerçekten iki tane varlıkla ilşkiniz olmuş, artık görme mi olr duyma mı onu anlamadım, ama kesinlikle size hizmet etme niyetleri yok, yazınızı okurken içimden inanılmaz bir şekilde bunu hissettim. Siz de ailenizden gelen genetik bir varlıklarla iletişime geçme olayı var sanki bu sebeple tesadüfen auranıza girmiş o cinleri hissetmişsiniz, onlar da senin onları gördüğünü anlamış ve arada gelip sana görünüyorlar ama sende eksik bir şey var onlara hükmedecek bir yetenek eksikliği gibi. Bir de onlar senin hizmetine girecek türden yetenekli cinler değil. Sadece rastlaşmanız olmuş gibi. İçimden gelenleri yazdım :) tabi çoğu saçma da olabilir ama bazen hislerim çok derinleşebiliyor

Sizden aldığım enerji evet gerçekten iki tane varlıkla ilşkiniz olmuş, artık görme mi olr duyma mı onu anlamadım, ama kesinlikle size hizmet etmeme niyetleri yok, yazınızı okurken içimden inanılmaz bir şekilde bunu hissettim. Siz de ailenizden gelen genetik bir varlıklarla iletişime geçme olayı var sanki bu sebeple tesadüfen auranıza girmiş o cinleri hissetmişsiniz, onlar da senin onları gördüğünü anlamış ve arada gelip sana görünüyorlar ama sende eksik bir şey var onlara hükmedecek bir yetenek eksikliği gibi. Bir de onlar senin hizmetine girecek türden yetenekli cinler değil. Sadece rastlaşmanız olmuş gibi. İçimden gelenleri yazdım :) tabi çoğu saçma da olabilir ama bazen hislerim çok derinleşebiliyor
maalesef dediklerinizde doğruluk payı yok toplamda 3 tane var üçüncüsü Suriye'ye gidince kaptım ve iletişimim var ama aileden gelen bi durum değil.
iletişime geçiyorum sorularıma cevaplarda veriyorlar ama çoğunlukla yalan cevaplar veriyorlar işte bende en azından sorularıma doğru cevap vermelerini istiyorum hükmetme konusunda hiçbir bilgim yok çağırıyorum geliyorlar ama işte nasıl yapacağım nasıl kontrol edeceğim hiçbir bilgim yok kendilerini hissettiriyorlar ve sadece bikaç kez gösterdiler ama müslüman değillermiş onu söylediler.

maalesef dediklerinizde doğruluk payı yok toplamda 3 tane var üçüncüsü Suriye'ye gidince kaptım ve iletişimim var ama aileden gelen bi durum değil.
iletişime geçiyorum sorularıma cevaplarda veriyorlar ama çoğunlukla yalan cevaplar veriyorlar işte bende en azından sorularıma doğru cevap vermelerini istiyorum hükmetme konusunda hiçbir bilgim yok çağırıyorum geliyorlar ama işte nasıl yapacağım nasıl kontrol edeceğim hiçbir bilgim yok kendilerini hissettiriyorlar ve sadece bikaç kez gösterdiler ama müslüman değillermiş onu söylediler.
Anladım zaten iki üç tane yazacaktım ama nedendeyse biri daha geri planda ve silik geldi. İki tanesi de hep beraberlermiş gibi geldi. İki kardeş ya da iki sevgili gibi. Benim hayal dünyam da olabilir tabi :D 7 denen ve 3 sene gördüm misal 7 senedir varlar son 3 senedir de çok yoğun geliyor olabilirler. Ama dizel hizmet etmeyeceklerini hissediyorum yopun şekilde. Bir de çok kötü cinler değillerimi gibi hissettim. Eğlenceliler soytarı gibi ama sizi kötü hale getirmeye çalışıyorlar gibi gelmedi. Peki siz neden bunu istiyorsunuz büyü yapmak için mi

Suriye mi.. orada havass hocası mı var görüştüğünüz yoksa o ülkenin enerjisinden dolayı mı?

Merhaba, öncelikle sorunuza gelmeden önce değinmek istediğim birkaç nokta var. Şuan bu işleri yapacak konumda olduğunuzu düşünmüyorum. Çünkü al-ver olaylarını anlamak yerine direk ne vereceğinizi merak etmişsiniz. Sizden ne götüreceğini hesaba katmıyorsunuz. İşin aslı bu halinizle onlara hükmedemezsiniz. Asıl olacak olan sizden beslenecekleri gerçeğidir. Cinler sizin yaşam enerjinizden beslenir. Korku, öfke veya diğer duygularınızdan nemalanırlar. Bu işin sonrasında tam tersi olarak sizin onlara biat ettiğinize şahit olabilirsiniz. Ek olarak maneviyatınız azalacak ve enerji alanınız bozulacak. Ardından dini ve ahlaki bozulma meydana gelecek. Vesvese ve paranoyalarınız artacak. Sorunuza gelecek olursak bu işin bedeli çoğunlukla adak ve kandır. Konuyu toparlayacak olursam size faydası dokunmayacak işleri bırakın ve aksine sizden parça parça alacakları hayatınızı koruyun.

Geri