"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

cin resimlerı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan forward
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

forward

Banlı Kullanıcı
turk yapımı fılmlerdekı cın ıfrıt replıklerı.
http://www.itusozluk.com/image/musallat_15386.jpg
http://f.internetara.com/onbellek/1...SL_vt0jnh934087130215_2NU_23_2NU_8_SL_kqh.jpg
http://www.sonsuz.us/files/cin (1).jpg
benım bu fılmlerle nerdeyse psıkolojım bozulmustu kuçukken cok ızlerdım. bırde benım bu varlıklara karsı ılgı merkaım var sızce neden olabılır gorup çagırmayı cok ısterdım ama cagırıncada baya param gıdecek hocalara. onun ıçın çelıskı ıçındeyım

iyi geceler,

benim söyleyeceklerim tavsiye olur sadece,

paranız cebinizde kalsın aklınız da yerinde

bırakın cilerde kendi alemlerinde kalsınlar.

Uğraşma boşa sen sadece heyecan peşindesin belli ki :) Bende çok ilgiliyimdir, meraklıyımdır fakat sadece araştırırım. Çağırma gibi bir durum söz konum bile olmaz. Sana da tavsiye etmem.

Cinler görülemez varlıklardır. Onların resimleri internette bir çok paylaşım sitesinde mevcut ancak hiç birinin gerçeklikle alakası yoktur. Korkularınızın sebebi ise bilinç altınızdır. Bu tür resimler paylaşarak insanları Cinlere karşı ürkütürler ve onlardan korkmalarını sağlarlar, sevgilerle.

Uğraşma boşa sen sadece heyecan peşindesin belli ki :) Bende çok ilgiliyimdir, meraklıyımdır fakat sadece araştırırım. Çağırma gibi bir durum söz konum bile olmaz. Sana da tavsiye etmem.

evet bende çok sevıyorum bu tur arastırmalar yapmak. hatta 1 derece 2 ve 3 derece musallat belırtılerını bıle sırasıyla ezberledım hangı cının nerde yasadığınıda bılıyorum ornek marıd denızde yasar daha cok bılıyorum bu arada yasımda 15 etrafımdakıler benı delı sanıyor :cowboy:

Cinler görülemez varlıklardır. Onların resimleri internette bir çok paylaşım sitesinde mevcut ancak hiç birinin gerçeklikle alakası yoktur. Korkularınızın sebebi ise bilinç altınızdır. Bu tür resimler paylaşarak insanları Cinlere karşı ürkütürler ve onlardan korkmalarını sağlarlar, sevgilerle.

zaten artık bende nette kı fotolara pek takmıyorum

evet bende çok sevıyorum bu tur arastırmalar yapmak. hatta 1 derece 2 ve 3 derece musallat belırtılerını bıle sırasıyla ezberledım hangı cının nerde yasadığınıda bılıyorum ornek marıd denızde yasar daha cok bılıyorum bu arada yasımda 15 etrafımdakıler benı delı sanıyor :cowboy:

Fazla erken atılmışsın bu işlere. Merak'ın seni felakete sürükleyebilir. Cinler ile aranı fazla iyi tutma derim onları araştırabilirsin ancak İnternette yazan yazıların doğrulur %50'dir. Cinler hakkında bir çok yazı & dualar görebilirsin. Bunların bir çoğunluğu asılsızdır. Onlar ve yapabilecekleri hakkında kesin bir bilgi ve azda olsa tecrübe edinmeden çağırmak gibi bir aptallık yapmamanı umuyorum, sevgilerle.

Ne kadar sevimliler..Bunların cin olduğuna inanan insanlar var o zaman bunlar allahı da melekleri de şeytanları da ve buna benzeyen tüm herşeyin resmini çekmeye kalkarlar.Zihniyet tam gaz ileri..

Bunlar insanların akıllarında canlanan cin imgesidir. Yine de epey ürkütücüler. Var olup olmadıkları hakkında kesin bir yargıya ulaşamamış olsam da, küçüklüğümden belli bir süreye aklım bunlarla yıkandığı için de, mantıklı bir inanç beslemesem de bende otomatik bir korku yaratıyor. Keşke böyle resimler hiç çizilmemiş olsa..

Geri