"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin Görüntüsü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mir

Kayıtlı Üye
Cinleri gorenler var mi aranizda? Nasil bir sekildeler? Cin cagiranlar gorebiliyorlarmi nasil bisiler? O kadar cok merak ediyorum ki. Cagirmak istiyorum.

Sitede o kadar çok geçti ki bu konu, biraz araştırma yapın konu açmadan önce.
Site açıldığından beridir standartlaşan sorulardan, bu konuyla alakalı üç soru:
- Cinlerin nasıl görüntüleri var? / Standart cevap her şekilde.
- Cinler nasıl çağrılır? / Bir çok farklı usul var, bir kere yapayım gelsin tarzı bir telefon numarası falan yok.
- Nasıl cin çağırırım ama meraktan? / Virüs DNA'sı incelemek istiyorum ama meraktan demek gibi bir şey bu.

Siz siteyi biraz daha inceleyin, daha önceden çok detaylı verilmiş cevapları arayın. O cevaplarla ve konularla edindiğiniz bir bilgi temeline göre sorularınızı sorarsanız daha net cevaplar almış olursunuz.

Boyle sorayim o zaman kesin cinlerle iletisime gecmek istiyorum kesin net cagirabilecegim davet sekilleri nasildir yardim edin.

Boyle sorayim o zaman kesin cinlerle iletisime gecmek istiyorum kesin net cagirabilecegim davet sekilleri nasildir yardim edin.
- Enerji dengenizi oluşturmalısınız. Bu bir çalışmalar silsilesidir.
- Belli bir ekole göre ilerleyecekseniz o ekolde bilgilenmelisiniz.
- Sonra davet usullerinden sizin için uygun olanları belirlemelisiniz.
- Korunma yollarını bilmelisiniz.

Bunları sağlamadan, dediğim gibi al şunu yap gelir diye bir şey yoktur. Olanlar da size fayda değil zarar getirir.

Bana sunlari sunlari yapin diye anlatsaniz daha saglikli olur
Neler yapacağını söylemiş zaten daha ne yapsın ki MİT raporu tarzı açıklamamı bekliyorsunuz ?
Mesela zahmet edip enerji denklemi nedir diye bir araştırma yaparsanız nereden nasıl başlayacağınız konusunda detaylı bilgilere uğlaşırsınız sitede bayağı derecede bilgi var sadece arama zahmetine girmek lazım

Cinlerden daha kötü insanlar var. Neden cin'i görmek istiyorsun ki anlamış değilim. Herkese görünmez. Kalbin durabilir.

Benim tanidigim bir cinin mail adresi ve telefon numarasi var Ben sana ozelden yolluyorum ararsin yada mail atar randevu alirsin gelir seni ziyaret eder
Konuda yeterince cevap gelmiş önce forumu dididk didik edilicek sonra soru sorulucak.Sayın kaptanblack size gelince her ne olursa olsun bu şekilde yorumlar yazmak yasak.Tekrarlamayın.
Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri