hekate22
Elit Üye
Sana iyi bir cevap yazdım ama geçersiz kabul edildiBir cinle iletişim kurduğunuzda bize bir fayda sağlayabilir mi buyu vb şeyler yapabilirmiyiz veya istediğimiz bir şeyi bizim için gerçekleştirebilir mi ?
Sana iyi bir cevap yazdım ama geçersiz kabul edildiBir cinle iletişim kurduğunuzda bize bir fayda sağlayabilir mi buyu vb şeyler yapabilirmiyiz veya istediğimiz bir şeyi bizim için gerçekleştirebilir mi ?
...ve daha sağlıklı düşünmen içindi...Sana iyi bir cevap yazdım ama geçersiz kabul edildi
Modern psikoloji ve new age saçmalıkları.Cinler yok'mu var, ama zihninin ürünleridir. Cevapta senden gelir...Ama, sendeki gölgeleri de önce tanıman gerekir. Büyük bir kadim atasözü " ne yaparsan kendine yaparsın" modern arasözü " sen bir evrensin"
Ayırmak gerekir, tabi konunun inceliği gereği; yoksa psikolojik kaymalara neden olur...tabi. fikrinize de saygı duyarım. Kendi adıma konuyu kapatıyorum iyi günler.Modern psikoloji ve new age saçmalıkları.
Kaç kere size bunun eğitimsiz olamayacağını, gücünüzün yada yeteneğinizin olmasının kontrolsüz kullanımda işe yaramayacağını ve eğitim ile başlamanız gerektiğini söylemişler. Havas eğitimine katılın diyede net adres göstermişler. Ben büyünün varlığına ve hala anlam veremediğim başka bir dünya olduğuna inanıyorum, kötülük için hangi kafayla yaparlar hala anlayabilmiş olmasamda… Kendimi cerrah dururken lise öğrencisine teslim etmem. Başarılar diliyorum.ben bana musallat olmuş cinlerle iletişim kurabiliyorum görünüyorlar rüyama da giriyorlar ama her zamanda olmasa bazen sorularıma cevap veriyorlar çoğunlukla yalanla geliyorlar onunda farkındayım.Ama ben onlardan bir şey isteyince bana hemen yalanla gelip tamam yapacağız diyorlar ama yapmadan gidiyorlar .Ben bu cinlere nasıl bir şey yaptırabilirim bunlarla iletişimi nasıl ilerletebilirim. Ve söylediklerine göre Müslümanda değillermiş .Ben bunlarla gerçekten birşeyler yapmak istiyorum.Bu konuda yardım edecek yada nasıl bir yol izlemem gerekiyor fikir verecek var mı?