aytekin0121
Kayıtlı Üye
Bir cinle iletişim kurduğunuzda bize bir fayda sağlayabilir mi buyu vb şeyler yapabilirmiyiz veya istediğimiz bir şeyi bizim için gerçekleştirebilir mi ?
Kısmen lakin seni kandırmayacağını nereden bilebilirsin, ya da onları görmeye gücün yeticek mi ilmin sağlam mı? Onlarla iletişime geçmek istiyorsun galiba peki sen buna ne kadar hazırsın. Eğer amacın iletişim kurmak ise öncelikle ilim irfan sahibi olman gerekir. Hz Süleyman bile onlarla ancak başa çıkmış biri. Hiç bir şey bilmeden gümbür diye dalmamalısın konuya. Sana yardım ederler ama senden ne alırlar bilemezsin. Baya anlaşma yapman gerekiyor ki genelde bunlar kabile olurlar tek olmaz. Bütün bi kabileyi kendine bağlaman için güçlü bir şeyleri feda etmen gerekir .Bir cinle iletişim kurduğunuzda bize bir fayda sağlayabilir mi buyu vb şeyler yapabilirmiyiz veya istediğimiz bir şeyi bizim için gerçekleştirebilir mi ?
Onlarla aramdaki perdeyi açmak gerçekten zor bir iş mi ilmi bilgisi olmayan biri gecemezmi iletişimeKısmen lakin seni kandırmayacağını nereden bilebilirsin, ya da onları görmeye gücün yeticek mi ilmin sağlam mı? Onlarla iletişime geçmek istiyorsun galiba peki sen buna ne kadar hazırsın. Eğer amacın iletişim kurmak ise öncelikle ilim irfan sahibi olman gerekir. Hz Süleyman bile onlarla ancak başa çıkmış biri. Hiç bir şey bilmeden gümbür diye dalmamalısın konuya. Sana yardım ederler ama senden ne alırlar bilemezsin. Baya anlaşma yapman gerekiyor ki genelde bunlar kabile olurlar tek olmaz. Bütün bi kabileyi kendine bağlaman için güçlü bir şeyleri feda etmen gerekir .
Akli melakini kaybedebilirsin ve ailene musallat olup sonu kötü bitecek şekilde sonuçlanabilir. Açmak zor değil ama göndermek zor. Yürümeden emekleyemezsin . Bunları kontrol edenler var ve onlar enerji anlamında çok güçlü insanlar senin enerjin hissettiğim kadarıyla fazla tiz. Biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim benim ilgi alanım değil onlarla iletişim kurmak lakin forumda ki makaleleri bi kurcala derim.Onlarla aramdaki perdeyi açmak gerçekten zor bir iş mi ilmi bilgisi olmayan biri gecemezmi iletişime
Benim istediğim tek bir şey var onlardan bunun için çok ağır bedeller öder miyimAkli melakini kaybedebilirsin ve ailene musallat olup sonu kötü bitecek şekilde sonuçlanabilir. Açmak zor değil ama göndermek zor. Yürümeden emekleyemezsin . Bunları kontrol edenler var ve onlar enerji anlamında çok güçlü insanlar senin enerjin hissettiğim kadarıyla fazla tiz. Biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim benim ilgi alanım değil onlarla iletişim kurmak lakin forumda ki makaleleri bi kurcala derim.
daha önce bir anlaşma yapmadım lakin istediğin şeye göre değişebilir. Ve hangi kabileyi çağıracağında önemli mesela köyde yaşayan insanlat define bulmak için onlarla anlaşma yapardı ve anlaşma bedeli olarakda bir kısmını onlara verirlerdi. Senin ve onların arasında olur. Ne istediğini ve bunun sonucunda ne verebilirsin bunları bi düşün. Bunlar çok detaylı ve ağır konular. Daha sonuçlarını bile bilmediğin bir şeyin içine girme derim. Karanlığa bir kere bakarsan karanlıktan çıkamazsın lakin hayat senin hayatın kararlarında seni ilgilendirir.Benim istediğim tek bir şey var onlardan bunun için çok ağır bedeller öder miyim
Kesinlikle enerjisi çok zayıf ve daha bu konuları bilmiyor helâk olur yazık olurCinler avamla çalişmazlar.İnsanlari sevmezler.Sadece mussallat olurlar.
Ya soydan gelen bir yeteneğiniz olacak.
Ya da Allah katında biri olacaksınız.
O yüzden bırakın cin çağırmayi görmeyi falan.Basiniza bela alırsınız.
Siz madem bişeylere vakıf olmak istiyorsunuz.Allah vasil olmaya çalışın.İlme vakıf olmaya çalışın.
Niyetiniz cinlerle iletişim kurmak ise yanliş bir niyettesiniz.
Göz perdesi kolay açılan bişey değildir.İyi ki de değil çünkü kaldıramaz siniz.Sürekli etrafda varlık görmek sizi kötü yapar.
Öncelikle Havass ve benzer ekolleri öğrenmeye gayret edin.
Evet fayda sağlar büyü istersen büyü öğretirler sevgi aşk.anlamında istiyorsan sana kişiyi karşına deli divane aşkından yanıyor yanıyorcasına çıkarırlar fakat karşılığında seninle anlaşma yaparlar imanın başta olmak üzere birçok seçenek sunarlar her istediğin şey için sende onların isteğini yerine getirirsin olur biter zor değil fakat bulaşma derim elde ettiklerinin bir süre sonra keşkelere dönüyor fakat iş işten çoktan geçmiş oluyorBir cinle iletişim kurduğunuzda bize bir fayda sağlayabilir mi buyu vb şeyler yapabilirmiyiz veya istediğimiz bir şeyi bizim için gerçekleştirebilir mi ?
Başka çarem kalmadı evleneceğim kişiyle şuan 2 düşman gibiyiz onun bana geri dönmesini istiyorum sadece hayatım mahvoldu zatenEvet fayda sağlar büyü istersen büyü öğretirler sevgi aşk.anlamında istiyorsan sana kişiyi karşına deli divane aşkından yanıyor yanıyorcasına çıkarırlar fakat karşılığında seninle anlaşma yaparlar imanın başta olmak üzere birçok seçenek sunarlar her istediğin şey için sende onların isteğini yerine getirirsin olur biter zor değil fakat bulaşma derim elde ettiklerinin bir süre sonra keşkelere dönüyor fakat iş işten çoktan geçmiş oluyor
Emin ol yaradan bir şey ile arana giriyorsa ileride senin için dert sıkıntı olucak şeyleri bildiği içindir. İnsanoğlu tabi bunları bilmediği için müdahale ediyor.Başka çarem kalmadı evleneceğim kişiyle şuan 2 düşman gibiyiz onun bana geri dönmesini istiyorum sadece hayatım mahvoldu zaten
Bak dostum 41 yaşındayım benBaşka çarem kalmadı evleneceğim kişiyle şuan 2 düşman gibiyiz onun bana geri dönmesini istiyorum sadece hayatım mahvoldu zaten
Mektubulİrsad yine mi üye oldun?Bak dostum 41 yaşındayım ben
Sana diyorum ki uzak dur birisi çıkar karşına giden seni bırakıp gittiği için minnettar kalırsın
Hadi anlaşmanı yaptın cin ile kız geldi yaptınız nikahı oturuyorsunuz film izlerken yemek yerken hep.aklında oluyor beni sevmiyor varlık etkisinde diye geçiyor yıllar bu insanı mahveden ilk yaran oluyor varlıklar dan büyü yapmayı öğreniyor sun insanlara büyü yapıyorsun tamam iyide para kazanıyorsun çünkü anlaşma var işlem ler oluyor da o arkadaşına bu ablasına derken artık paranın peşinde de kosmuyorsun buda tamam eee geriye ne kaldı aşk tamam para tamam huzur degilmi Peki huzurlu mu zannediyorsun cin ile anlaşma yapanların hayatını keşkeler başlıyor hayatında ve en kötüsü de anlaşma var bırakamıyor sun ileri de yok hocaya giderim yok muska yapar kurtulurum olaylarını aklından bile geçirme yapmayı unuttuğun birsey için bile uyku anında alır seni kendi mahkemelerine çıkarırlar ne olduğunu anlayamazsın
Uzak dur kardeşim
Ben yeni üye oldum evet fakat mektubulirsad ı tanımıyorumMektubulİrsad yine mi üye oldun?
Az önce bakım yapan sen mıydın?Birisi bakım yapar gibi hissettim.Ben yeni üye oldum evet fakat mektubulirsad ı tanımıyorum
Hayır ben değilimAz önce bakım yapan sen mıydın?Birisi bakım yapar gibi hissettim.
Aramızdaki engelleri benimle en azından tekrar iletişime geçebilmesi için ne gibi bir çalışma yapabilirimHayır ben değilim
İnançlı biri isen dua et mesela havas ilmini araştır fakat bu şekilde rahmani yada seytani işlem tarif etmem mümkün değilAramızdaki engelleri benimle en azından tekrar iletişime geçebilmesi için ne gibi bir çalışma yapabilirim
Bir cinle iletişim kurduğunuzda bize bir fayda sağlayabilir mi buyu vb şeyler yapabilirmiyiz veya istediğimiz bir şeyi bizim için gerçekleştirebilir mi ?