Cin bana aşık mı?

Secretwonders

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Bir soru sormak istiyorum
Geçenlerde tesadüf eseri bir yerde biri ike rastlaştık adamı hiç tanımıyorum bir anda durup bana benim özel bir durumumla ilgili bir şey sordu ve evet doğru dedim sonra arkasından birkaç şey daha söyledi sonra da esas sormak istediğim yere geldi
Benim etrafımda dört tane cin olduğumu bunlardan bir tanesinin bana aşık olduğunu o yüzden benim hiçbir işimin olmadığını ( ki bu noktada yalan değil ben evlendim evliliğim yürümedi bir çok sefer denedim hiçbir zaman sevgilim olmadı olamadı,hiçbir işim rast gitmedi vs Tabi böyle olunca insanın aklına bunlar geliyor)
Ve sonra bana bana aşık olan kişinin benimle nikah yaptığını söyledi “ sen hiç dedi elinin içinde ya da ayağının altında kınayla uyanmadın mı ?”dedi, hiç böyle bir şey hatırlamadığını söyledim. Dün gece gitmişsiniz yeşillik bir alana hatırlamıyor musun dedi hatırlamıyorum dedim. Bana aşık olan cinin beni diğerlerinden koruyamayacağını çünkü o kadar da güçlü olmadığını etrafımdaki diğerlerinin daha güçlü olduğunu söyledi.
İşin çok tuhaf olanı ise bu adamla rastlaşıp bana bunları söylemesinden çok seneler önce, yine hiç tanımadığım , tesadüfen aynı masada oturduğumuz biri de daha önce bana böyle aşık olan bir cinden bahsetmişti.
Yani bu hiç tanımadığım insanlar tarafından duyduğum ikinci defa oluyor ve bana bunu son söyleyen adam istediğim kadar uğraşayım hiçbir zaman mutlu olamayacağımı,benim ona ait olduğumu söylüyor, onun benden alınmadan benim hiçbir işimin hiçbir ilişkimin de olamayacağını da ekliyor.
Kendi yaşadığım hissettiğim gördüğüm şeyleri dışında tutarak, bu konunun varligindan emin değilim ,bunu anlamanın bir yolu olabilir mi acaba?

Aniden çıkan tanımadık biri diye anladım hızlı okumaktan.Kişinin tarikatta olsa bir referansı var mı??Bu konulardan anlar diyorlar mı?Bu aşık cini hissedebiliyor musunuz?
Kendiniz böyle bir durumu teyit etmek isterseniz en kötüsünden tahta kullanmanız gerekecek.

Aniden çıkan tanımadık biri diye anladım hızlı okumaktan.Kişinin tarikatta olsa bir referansı var mı??Bu konulardan anlar diyorlar mı?Bu aşık cini hissedebiliyor musunuz?
Kendiniz böyle bir durumu teyit etmek isterseniz en kötüsünden tahta kullanmanız gerekecek.
Evet kişileri hiç tanımıyorum bu iki kişiyi de daha önce hiç tanımadım zaten , arkadaş ortamında gündüz vakti sakin bir yerde bir masada otururken ikisi de aynı şekilde denk geldi benim değil masadan birilerinin tanıdıgı kişilerdi. Bir tanesi çok yakın zamanda oldu, bu adamdan seneler önce de biri bununla aynı şeyleri söylemişti.
Kişisel olarak benim yaşadığım şeyler evet var ama çok masumane gelmiyor bana çünkü alay edildiğini de hissediyorum. gece uykumda ellerim ayaklarım bütün vücudum karıncalanıp uyuşuyor
( uzun süre bir ayağınızın üzerine oturduğunuzda ayağınızdaki karıncalanmayı düşünün aynı) o sırada hemen uyanıyorum zaten, o uyuşma/karıncalanma ayak parmaklarımdan başlıyor bütün vücuduma çıkıyor ve o başlayınca artık kıpırdayamayacağımı da biliyorum, çok deniyorum aslında ama çok fazla yataktan kalkamıyorum doğruluyorum biraz ve kulaklarımda uğultu ile çınlama başlıyor bu kez ve biliyorum ki kendisi bırakana kadar bu durum geçmiyor ne yapacağımı şaşırıp dua okumak istediğimde arkadan bir sesle “oku oku “ diyerek alay ettiğini duyuyorum.
Onun dışında bir çok kere eski eşimi hiç olmayacak yerlerde evin dışından beni seyrederken gördüğüm oldu vs.
Ben kendim bakmak istemiyorum çünkü kanal açacakmışım gibi hissediyorum yani o fırsatı vermemi beklediklerini hissediyorum ve ben o fırsatı vermek istemiyorum, içeriye sızmak istedikleri bir çatlak yaratmaya çalıştıklarini hissediyorum açıkçası. Çünkü öncelerde fal bakıyordum ve bu konuda çok rahatsız oluyordum uzun süredir onu da bırakmıştım. Kaldı ki bu bahsettiğim tanımadığım iki adam da bana fal baktığım dönemi de söyledi.
Üzerinde düşünüp negatif bir şey yaratmak istemiyorum ama insan ister istemez takılıyor çünkü hâlâ hiçbir şey yolunda gitmiyor

Perde arkasında önünüzü kesen bir durum var mı diye endişeleniyorsunuz anladığım.Zihninizi toparlamak dua etmek amaçlarınıza ulaşmak için harekete geçmek gibi basit şeyler yapabilirsiniz.Psikolojik anlamda bu durum hayatı idame ettiremem veya günde bir saatten fazla zaman alma gibi durumlardan herhangi bir tanı getirebilir.
Bende de bu tarz bir durum olmuştu.Adam bir poşet dolusu ilaçla karşıma oturmuştu.Böyle çivi yazısı gibi yazılar vardı kağıdında.Bunu sadece sen anlarsın dedi.Ben kaçtım.Olay öncesi hafta çizim çalışmalarımı çöpe atmıştım.Çizgi çalışmalarımı ya toplayacı çöpten çıkardı yada kendi aldı.

Uruma da baktırabilirsiniz.Aynı şeyler çıkarsa bir sabitlik kazanır.

Perde arkasında önünüzü kesen bir durum var mı diye endişeleniyorsunuz anladığım.Zihninizi toparlamak dua etmek amaçlarınıza ulaşmak için harekete geçmek gibi basit şeyler yapabilirsiniz.Psikolojik anlamda bu durum hayatı idame ettiremem veya günde bir saatten fazla zaman alma gibi durumlardan herhangi bir tanı getirebilir.
Bende de bu tarz bir durum olmuştu.Adam bir poşet dolusu ilaçla karşıma oturmuştu.Böyle çivi yazısı gibi yazılar vardı kağıdında.Bunu sadece sen anlarsın dedi.Ben kaçtım.Olay öncesi hafta çizim çalışmalarımı çöpe atmıştım.Çizgi çalışmalarımı ya toplayacı çöpten çıkardı yada kendi aldı.

Uruma da baktırabilirsiniz.Aynı şeyler çıkarsa bir sabitlik kazanır.
Anlamadığım bir şey daha üzerimde bir büyü olmadığını söylüyor bu adam yani bu adamın vasfi nedir kimdir bilmiyorum, gerçekten
hiç tanımıyorum o gün orada tamamen tesadüfen bulunmuştum tıpkı bundan seneler önce bana aynı şeyleri söylen başka bir adamla da aynı şekilde tesadüfen aynı masada bulunduğum gibi.
Açıkçası benim anlamaya çalıştığım şey hiç kimseyle hiçbir ilişki kuramayışımın nedeninin gerçekten bu olup olmadığı ve eğer bu ise bundan nasıl kurtulabileceğim, bunu iletişime girmeden ya da bir çatlak oluşturmadan anlayıp anlayamayacağım gibi..
Ne düşüneceğimi de bilmiyorum artık ben,
Yanıtlarınız için çok müteşekkirim ☺️
Evet belki Urum bir fikri , öngörüsü olabilir 😞

Tanımadığınız ve hatta güvenmediğiniz insanların söylemlerini ciddiye almayınız. İçinde bulunduğumuz devir manipülasyona çok açık. İyi bir gözlemci siz de dahil pek çok kişiye sözleriyle etkide bulunabilir. Hem de hakkınızda hiçbir bilgiye sahip değilken.

Yaşadıklarınız bir travmanın izi olabilir, korku ile yaratılmış bir egregor ya da eterik bir varlık. Konu aklınıza çok takılıyor ve emin olmak istiyorsanız yönetimden danışmanlık alabilirsiniz.

Tanımadığınız ve hatta güvenmediğiniz insanların söylemlerini ciddiye almayınız. İçinde bulunduğumuz devir manipülasyona çok açık. İyi bir gözlemci siz de dahil pek çok kişiye sözleriyle etkide bulunabilir. Hem de hakkınızda hiçbir bilgiye sahip değilken.

Yaşadıklarınız bir travmanın izi olabilir, korku ile yaratılmış bir egregor ya da eterik bir varlık. Konu aklınıza çok takılıyor ve emin olmak istiyorsanız yönetimden danışmanlık alabilirsiniz.
Evet evet çok haklısınız. İnsanın aklına kurt düşürüyorlar , vücudumun görünmeyecek bir noktasından bir “ben” den bahsetmesi gibi bir takım spesifik şeyler de söyleyince , manipüle olmaya açık hale de gelmiş olmam mümkün pek tabii. Çok teşekkür ediyorum yorum ve görüşünüz için. Yönetimce de gerekli olduğu öngörülür ise seve seve 🙏

Geri