3 gündür farklı konularda olumlamalar yapıyorum. Dün astral boyuta çıktım sanırım ilk kez ya da lucid miydi bilmiyorum istemdışıydı, başımın içinde ya da içinde başımın olduğu ama başımın nerdeyse 10 katı büyüklüğünde açık mavi bi boşluğun içindeydim,küre şeklinde gibi.. bedenimin dışında olduğumu hissettim. Uyumadan önce erkek arkadaşımı düşünüyordum, onun yanına gitmek istemiyorum burada kalmak istiyorum dedim ve yatağa geri döndükten 1-2 dakika sonra gözlerimi açtım. Hiç uyumamış gibi istediğim anda gözlerimi açabildim ama uyanık olmadığımı sanıyorum. Tabi öncesinde yine olumlamalara konsantre olmuştum ve meleklerden yardım alıyorum tüm çakra çalışmalarında, kendi enerjime henüz güvenemiyorum denedim yarım kalıyor çalışma.
3. göz açık olduğunda yetenekleri ne kadar geliştirilmeye müsait? Normalde zaten vücutta enerji akışı için kullanabiliyorum ama bu ilk yaşadığım şey çok sıradışıydı bir benzerini daha önce yaşamadığım türden
Asıl soracağım şey daha enteresan benim için, sabah saatlerinde başka bir rüya gördüm, rüyada bir ses bana sen chi enerjisisin dedi, bedenin canlı olduğu sürece yeni hayattlar yaratacaksın yaşayacaksın gibi bişey söyledi(çok süper bişey mi bilmiyorum, sürekli yeniden başlamak anlamına da gelebilir
). O an bunu dişil bir enerji olarak algıladım ama bu sesin rüyada olduğuna eminim, arada gördüğüm diğer bir rüyayıda hatırlıyorum. Chi nin enerji ile alakalı kullanıldığını en fazla kenarda köşede görmüşümdür, terim olarak kullanıldığı öğretiyle ilgim olmadığı için ilk kez tanımına bugün baktım. Ne kadar cahilsin diyenler bile olabilir..sorum şöyle bu bir rüya kabul edilebilir mi, insanın kendi bilinçdışı/üstbilinç (belki) insanla konuşabilir mi?
Çok şükür daha enerjik uyandım önceki günlere göre, böyle mutlu filan oldum sanki
3. göz açık olduğunda yetenekleri ne kadar geliştirilmeye müsait? Normalde zaten vücutta enerji akışı için kullanabiliyorum ama bu ilk yaşadığım şey çok sıradışıydı bir benzerini daha önce yaşamadığım türden
Asıl soracağım şey daha enteresan benim için, sabah saatlerinde başka bir rüya gördüm, rüyada bir ses bana sen chi enerjisisin dedi, bedenin canlı olduğu sürece yeni hayattlar yaratacaksın yaşayacaksın gibi bişey söyledi(çok süper bişey mi bilmiyorum, sürekli yeniden başlamak anlamına da gelebilir

Çok şükür daha enerjik uyandım önceki günlere göre, böyle mutlu filan oldum sanki