celestialworld1111
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. 10 yıllık beraberliğimizden sonra 1,5 yıl önce nişanlandık. Aynı evde yaşıyorduk zaten. Ama şimdi bana evlenmek istemediğini, zaten bir kere evlenip boşandığından evlilik kurumuna saygısı kalmadığını söyledi. Ben çok kırıldım ve üzüldüm tabi ama o kadar sene, emek, sevgi olunca da ayrılamadım, sineye çektim oturdum. Ailem, arkadaşlarım falan çok kızdılar bana ama onun bir yandan da bana ne kadar iyi davrandığını, sevdiğini gördüklerinden birşey diyemediler. Bu büyük tartışmadan sonra ise 4 aylığına yazlıklarına gitti, işine ordan devam ediyor. Bende artık canıma tak etti ve onunla ayrılmak istediğimi söyledim ama o ne yaptı etti yine beni ikna etti. Ve şimdide yine hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Evet şimdi sizleri duyar gibiyim salak mısın git ayrıl falan diyorsunuzdur muhtemelen ama noolur beni anlayın. Boşanma gibi birşey... Ve ben artık sürekli cesaretimi toplayıp onun karşısına çıkmaktan sonra da ezik gibi o beni ikna etti diye fikrimden vazgeçmekten yoruldum. Artık o da vicdan mı yapıyor nedir ama yapmasın! O da beni ve ilişkiyi istemiyor çok belli ama erkeklik gururu işte bir türlü kendine kabul ettiremiyor! O nedenle lütfen bana bu konuyla ilgili bir ritüel, dua ya da benzeri birşey önerebilir misiniz? Bağ kesme meditasyonları bizde işe yaramıyor maalesef. Artık kendine birşeyleri ifade etsin, o da ayrılmak istesin, gurur yapmasın ve hatta kendi gitsin istiyorum.. Çok yoruldum artık bu git gellerden.. Teşekkür ederim