Elfangel Kayıtlı Üye 15 Şub 2011 #1 Boğaz Çakrası için çalışma 16/02/2011 saat 23:00'de yapılacaktır. Çalışmaya katılanların 5. çalışmasıdır. Gerekli bilgiler sizlere gönderilmişti, bu sefer rengimiz açık mavidir. Hepimize hayırlı olsun, Urum'a teşekkürler __________________
Boğaz Çakrası için çalışma 16/02/2011 saat 23:00'de yapılacaktır. Çalışmaya katılanların 5. çalışmasıdır. Gerekli bilgiler sizlere gönderilmişti, bu sefer rengimiz açık mavidir. Hepimize hayırlı olsun, Urum'a teşekkürler __________________
hfcy Kayıtlı Üye 16 Şub 2011 #2 Zikir gene aynı sanırım merhana Bu çalışmadan sonra son 2 çalışma kalıcak heycanla bekliyorum çalışma sonucunda neler olucak
Zikir gene aynı sanırım merhana Bu çalışmadan sonra son 2 çalışma kalıcak heycanla bekliyorum çalışma sonucunda neler olucak
cibabu Kayıtlı Üye 16 Şub 2011 #3 hfcy' Alıntı: Zikir gene aynı sanırım merhana Bu çalışmadan sonra son 2 çalışma kalıcak heycanla bekliyorum çalışma sonucunda neler olucak Genişletmek için tıkla ... Evet zikir ve yapılacaklar aynı sadece rengimiz açık mavi.
hfcy' Alıntı: Zikir gene aynı sanırım merhana Bu çalışmadan sonra son 2 çalışma kalıcak heycanla bekliyorum çalışma sonucunda neler olucak Genişletmek için tıkla ... Evet zikir ve yapılacaklar aynı sadece rengimiz açık mavi.