"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çakra İnisiyasyonu 3. Grup 5. Çalışma(Boğaz Çakrası) Deneyimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hay Allah aklımda pazartesi-çarşamba-cuma olarak kalmış,halbuki salı idi kaçırdım dünkü günlük koşturmacamın içinde :( Cuma günü yarım saat fazladan çalışsam eksik kalan çakra için olur mu?
 
Hay Allah aklımda pazartesi-çarşamba-cuma olarak kalmış,halbuki salı idi kaçırdım dünkü günlük koşturmacamın içinde :( Cuma günü yarım saat fazladan çalışsameksik kalan çakra için olur mu?

Kaçırdığımız çalışma için bir daha ki çalışmadan 1 saat önce kaçıranlar için olana niyetimizi edip katılabiliyoruz .. :) Fazladan çalışmaya gerek yok bence . :)
 
İnisiyasyonu kaçıranlar o günkü çalışmadan bir saat önce niyet de bulunup katılabilirler.Ama uyumamaya gayret gösterin zira sonraki çalışmayı kaçırabilirsiniz.:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst