"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çakra İnisiyasyonu 2. Grup 4. Çalışma Deneyimleri 23/05/2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elfangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu defa sadece huzurlu bir uyku hissettim ,hatta bir ara yüzükoyun yatıp uyumuşum .Sonra sırtüstü yatıp tekrar konsantre oldum yine huzur ve uyku..Çalışmalar için sevgili Urum'a çok teşekkür ederim .

Bu sefer ki hissettiklerim daha farklıydı.İlk başta kollarım uyuştu herzaman ki gibi.Sonrasında kalbimin atışlarını sırtımda ve karnımda hissettim.Kalp atışlarım hızlanmadı fakat normaldekinden daha fazla farkındaydım.Sonrasında kalbimi sanki biri sıkıyordu ve bununla birlikte vücudumun sol tarafı titremeye başladı.Titremeler koluma doğru azaldı ve bittikten sonra sanki sol kolumu biri kaldırdı gibi hissettim.Biraz daha vakit geçtikten sonra normal hale geldim.Sanırım bu süre toplam 15dakikaydı.

10 civarlarında uyuya kalmıştım. Saat tam 23de aniden uyandım. Niyet ettim ettikden 20 sn sonra bayılırcasına uyudum. Uyurken ruhumun okşandığını hissettim resmen.

Teşekkürler Urum.

Avuç çakralarımda baskı ve göğüs çakramda sıcaklık hissettim niyet ettikten hemen sonra. Bir müddet devam etti ve sonrasında baskı tüm vücuduma yayıldı. Güzel bir çalışma oldu. Çok teşekkürler Sevgili Urum.

Yaklaşık 58 dakika sürdü. Kalbim çok ısındı. İmajine ettiğim yeşil çiçek birden bire açıldı. Tavanda gölgeler görmeye başladım. 3.gözümde aşırı bir baskı oldu ve enerji akışını hissettim. Damarlarımda resmen sevgi dolaşıyordu. Çok güzeldi açıkça. Sayın Urum'a sevgilerimi sunuyorum. Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri