"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çakra İnisiyasyonu 1. Grup 1. Çalışma Deneyimleri 26/11/2012

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

embriyo

Elit Üye
Deneyimlerinizi buradan paylaşabilirsiniz, hayırlı olsun:)

Urum'un enerjisi ve emeğine sağlık...

Öncelikle sevgili Urum'a teşekkür ediyorum.
Enerji girişini el ve ayaklarımda hissettim.Adlandıramadığım bir derinleşme oldu.3 defa lucid rüya gibiydi, rüya olduğunu fark edince kendime geldim.Gördüğüm kişilerde en sevdiğim insanlardı :) Bu rüya tesadüf yada anlamsız olabilir bilmiyorum.Bunun dışında bir şey hissetmedim.

Minik, kanatlı altın beyaz şeyler uçuştu. Pembe minik çiçeklerden çelenk ve parlak bir aydınlık görsellerim arasındaydı
Ama buzz gibi belimde sırtımda bir kaç kez buz gezdi sanki, son sarsılma ile bitti dedim.
Teşekkür ederim

Minik, kanatlı altın beyaz şeyler uçuştu. Pembe minik çiçeklerden çelenk ve parlak bir aydınlık görsellerim arasındaydı
Ama buzz gibi belimde sırtımda bir kaç kez buz gezdi sanki, son sarsılma ile bitti dedim.
Teşekkür ederim
Herkes farklı hissediyor,ben de belim de ısınmayı yoğun hissettim.

Bacaklarimda titresimler,cakramda sicaklik ve basinc hissettim.Urum'un enerjisine ve emegine saglik,tesekkur ederim.

Enerji çalışmalarında soğukluk, sıcaklık, karıncalanma, basınç, duygusal tepkiler, istemsiz hareketler, uykuya dalma, kaşıntı hislerinden bir veya bir kaçını yaşayabilirsiniz. Enerji akışını hissediyorsunuz. Ayrıca hiç bir şey hissetmeyebilirsiniz de, gayet normaldir. Siz hissetmeseniz bile enerji işini görür.
Yaşadığınız deneyim size özeldir, herkes farklı tecrübeler yaşar. O an yaşadığınız hisse- detaylara takılmayın, kendinizi akışa bırakın, AN'ı yaşayın ve zevkine varın:)

Hayırlı olsun:)

ellerim ve ayaklarım hissizlesti ve cok ısındı.kuyruk sokumumda bir enerji akisi hissettim...

Bu konu Çakra İnisiyasyonuna katılan 1. Gruptaki üyelerimizin deneyimlerini paylaşmaları içindir.
Diğer üyelerimizin bu konu altında mesaj yazmamaları gerekmektedir, aksi takdirde silinecektir!!

İlk kez yaşadım böyle hissi. Ellerim - ayaklarımda soğukluk hissettim ve uyanık olmama rağmen sanki rüyada irkilme gibi vücudum tepki verdi.O yoğun his bir anda kesildi gibime geldi,saate baktığımda 23 geçiyordu..

İlk avuclarımdaki çakraların ve sonra ayak tabanlarımdaki çakraların çalıştığın hissettim, içime huzur doldu sanki hafiflemis gibiydim. Gece 4te uyandım ve uyumakta bayağı zorluk çektim, çalışmanın etkisi varmıdır bilmem.

cok teşekkür

Çalışma sırasında veya sonrasında uyumanız normaldir, kalkmanız gerekmiyor. Sonrasında uykusuzluk olursa, vücudunuzun yeni enerjiye uyum sağlamasındandır.
El ve ayaktaki küçük çakralar enerji giriş-çıkış noktalarıdır.

Geri