kralbayburtlu
Kayıtlı Üye
Hepinize Selamun Aleyküm değerli forum üyeleri.
Ben bir süredir çakraları araştırıyordum bu konular ile ilgili tanıdık biri olmadığından ve açıkcası herhangi bir uzmana para da vermek istemediğimden sorup soruşturabilceğim metodlar kısıtlıydı.Bende internetten biraz araştırdım ve 3 gündür kendi meditasyon tekniğim ile bu konuda çalışıyorum.Tam olarak şöyle yapıyorum;
Gözlerimi kapatıyorum ve arka planda meditasyon müziğini başlatıyorum
Müzik eşliğinde 3 kere diyafram nefesi alıyorum ve gevşemeye çalışıyorum
Biraz gevşedikten sonra vücudumdaki çakralarımı hissetmeye çalışıyorum (yoğunlaşıyorum)
Sonra gözlerimin önündeki karanlığa odaklanıyorum bir süre hiç bir şey düşünmemeye çalışıyorum
Hiç bir şey düşünmemenin verdiği rahatlıkla biraz daha gevşiyorum
Ara ara kendimi iç sesim ile motive ediyorum "Huzuru hissediyorum vs.."
En sonra çakralarıma teşekkür edip kapanış yapıyorum
Ortalama 15 dakika böyle bir meditasyon yapıyorum bu gün biraz daha yoğun duygular hissettim.Şimdi gelelim soruma;
1.Bu kendi yöntemim ne kadar doğru ?
2.Çakralarımın dengelendiğini (açıldığını) nasıl anlayabilirim ?
Şimdiden teşekkürler.Sağlıcakla kalın.
Ben bir süredir çakraları araştırıyordum bu konular ile ilgili tanıdık biri olmadığından ve açıkcası herhangi bir uzmana para da vermek istemediğimden sorup soruşturabilceğim metodlar kısıtlıydı.Bende internetten biraz araştırdım ve 3 gündür kendi meditasyon tekniğim ile bu konuda çalışıyorum.Tam olarak şöyle yapıyorum;
Gözlerimi kapatıyorum ve arka planda meditasyon müziğini başlatıyorum
Müzik eşliğinde 3 kere diyafram nefesi alıyorum ve gevşemeye çalışıyorum
Biraz gevşedikten sonra vücudumdaki çakralarımı hissetmeye çalışıyorum (yoğunlaşıyorum)
Sonra gözlerimin önündeki karanlığa odaklanıyorum bir süre hiç bir şey düşünmemeye çalışıyorum
Hiç bir şey düşünmemenin verdiği rahatlıkla biraz daha gevşiyorum
Ara ara kendimi iç sesim ile motive ediyorum "Huzuru hissediyorum vs.."
En sonra çakralarıma teşekkür edip kapanış yapıyorum
Ortalama 15 dakika böyle bir meditasyon yapıyorum bu gün biraz daha yoğun duygular hissettim.Şimdi gelelim soruma;
1.Bu kendi yöntemim ne kadar doğru ?
2.Çakralarımın dengelendiğini (açıldığını) nasıl anlayabilirim ?
Şimdiden teşekkürler.Sağlıcakla kalın.