xesim
Kayıtlı Üye
kendi uyguladığım istenmeyen kişiyi kendimden uzaklaştırma/arayı soğutma uygulamasında malzemelerimi buzdolabında saklıyorum. amacım buz etkisiyle kişiyi kendimden soğutmak. başarılı da oluyorum ama geçenlerde bu sitede okuduğum bir aşk büyüsü uygulamasında söz konusu büyünün buzdolabında saklanması gerektiği yazıyordu. o konuyu bulamadım. kafam karıştı. doğu ve batı majisi arasında ateş ve buz farkı oluyor mu? youtube'ta birkaç 'binding spell' videosu izledim. birçoğu safsata ama iki kişiyi birbirine bağlama adı altında yine büyüyü buzdolabında saklıyorlardı.
kendi yaptığım uygulamada büyüyü buzdolabında tuttuğum sürece başarılı oluyordum. başka biri yanlışlıkla o büyüyü atsa ya da ben artık yeter deyip büyüyü yoketsem taraflardan musallat olan ve soğuttuğum kişi yine musallat olmaya başlıyordu
yani yıllarca saklama imkanı olmayan bir büyüyü buzdolabında saklamak ne kadar sağlıklı bilemiyorum.
kendi yaptığım uygulamada büyüyü buzdolabında tuttuğum sürece başarılı oluyordum. başka biri yanlışlıkla o büyüyü atsa ya da ben artık yeter deyip büyüyü yoketsem taraflardan musallat olan ve soğuttuğum kişi yine musallat olmaya başlıyordu