Hakkat yaa..abicim ne takıntılısınız
Onu yazan Namık Kemal inanmayın onaBir tane ağaca bağlanan kemer büyüsü okumuştum kemeri ağaca bağlıyormuşsunuz ağaçtan uzaklara gitmiyormuş yani sizinle kalıyormuş. Bir tane de kocanızın ya da karınızın boynuna bağlayabilirsiniz hoş durur büyüyü de güçlendirir belki.
şimdi alıntılardım da neyse ban yemeyeyimOnu yazan Namık Kemal inanmayın ona
Arkadaş sormamış ama ben sorayım madem. Meraktan soruyorum nasıl bir tavsiye de bulunacaksınız hangi yöntem daha iyi ya da ?Baglama buyusu sorsan hemen soylerim ama
Öyle öyle. Bende soruyorm zaten hayvan mı bağlıyonuz filan. Yoksa karışmıyoruz, sadece sorguluyoruz. Meraktan o da.Ya tamam arkadaşlar her büyü sorana duyar kasmayın ne derseniz diyin yapmaya karar veren bir insan aklına koyduysa yapar .elde etme arzusuyla yanıp tutuşur .belki zamanı gelince anlar (ki bence ölmeden farkına varır) ne diyelim cehennemde nasibi varmış
Bende sormuştum neden bağlıyonuz, hayvan mı bu diye? ?Arkadaş sormamış ama ben sorayım madem. Meraktan soruyorum nasıl bir tavsiye de bulunacaksınız hangi yöntem daha iyi ya da ?
ama etkisi 4 dk suruyor.
Sen, ben, Constantin ve konu sahibi dört olduk bile.çok bile, peki ben de göstermeni istiyorum bağlama büyüsünü,son bir kişi de gelsin bakimm öne
![]()
Burası yalnız uçan kuşların diyarı ?
Bilmiyorum desen anlardık @dennise