BÜYÜ BÜYÜ

MrBoss

Kayıtlı Üye
herkese merhabalar ;
en baştan belirtmek isterim ki ben büyü yaptırmak istiyorum.Değişik değişik yorum yapacaklar ,büyü şöyle kötü böyle kötü diyecekler zahmet edip yorum yapmasın.
Ben Türkiye'de gerçekten büyü yapabilecek birisi var mı ?Varsa hangi şehirde nerede bu büyüyle uğraşanlar ?
bu konuda kimsenin bilgisi yok mu herkes gizli saklı mı duruyor?
ben büyü yaptırmak istiyorum açık açık söylüyorum aramadığım etmediğim şehir kalmadı ama bilen susuyor yada gerçekten bilmiyor.Bu arama süresinde dolandırıldım da ama yine de vazgeçmedim.Bu konuda gerçekten yardım edecek kimse yok mu?
Sonuçta sitenin adından belli olacağı gibi gizli yani bildiklerimiz burada gizli kalmasın birbirimize yardımcı olalım bilen yardım etsin
yok havas yok şu yok bu değil gerçekten bu işi bilen gerçekten hakkıyla yapabilen biri lazım bana.
köylere bak demeyin bana hangi köy neresi onu söyleyin kimdir yapan eden artık ara ara bulunmuyor hepsi saklanmış bana yardım edecek kimse yok mu bu konuda yoksa herkes boş boş yorum yapmaya devam mı edeek?

Dikkat edin dolandırılmayın biraz temkinli yaklaşın. Gerçekten yardımcı olacak ilim sahipleri çoğu zaman para istemez. Para isteyen dolandırıcıdır çoğu zaman.

Konunun amacı bir isim mi vermemiz? Zira bu yasak.
Dikkat edin dolandırılmayın biraz temkinli yaklaşın. Gerçekten yardımcı olacak ilim sahipleri çoğu zaman para istemez. Para isteyen dolandırıcıdır çoğu zaman.
Bu bilgi tamamen yanlış. Köydeki ocaklar hediye alır. Bir şey istemez çünkü ayıptır. İstemek değil karşıdaki kişi verir. Ve değerli şeyler verir ilim değerlidir. Artık bunu düşünecek seviye de maalesef insan yok. Herkes bencil ve vasat. İlim şifa değerlidir.

Cemaat tarzı çalışanlar direk para almaz bağış alır. Günümüzde tiraret hane oldular. İlim bitti artık vakıf oldular. Yani para almıyorum diyenler hiç bir şey bilmiyor çünkü değerli bir şeyi yok.

Üçüncüsü bu işi ticaret gibi görenler var orda işte hizmet alana düşüyor ne aldığını bilmez isen kandırırlar. Pırlanta almaya gittin. Onun ne olduğunu bilmez isen sana cam da satabilirler.

Yani burada konu para almak ve olmak değil bu şekilde ayrım yapılmaz.

En önemli soru gerçekten bilen biri ve güçlü biri neden karşılık almıyor.? Para almıyorsa sizden ne alıyor. Hayır duysa mı? Kendisi fotosentez yapmıyorsa hayır duası işe yaramaz. Ve her iş hayırlı mı ki hayır duası bir işe yarasın.

Dar pencereden bakarsanız darı görürsünüz biraz demiş bakın ki ağacı da görün ağaçdaki kuşuda

Haklısınız arkadaş yukarıda daha önce dolandırıldım demiş ona istinaden para isteyen dolandırıcıdır dedim piyasada gerçekten ilim bilenler var ama malesef bazen dolandırıcıya da denk geliniyor. Sizin de dediğiniz gibi karşılığında bir hediye vermesi doğru olur sonuçta bir hizmet alıyor. İşlemi yapanda insan onun da geçimini sağlaması gerekiyor. Yine de arkadaş temkinli olsun büyük paralar vermeden önce biraz düşünsün işlem işe yaradı mı diye yoksa arkadaşı çok dolandırırlar. Sayın Urum siz arkadaşa yardım edemez misiniz? Cin gibi parazit varlık görüyormuş belli ki kötü durumda bu varlıkları kovmak için yapabileceği bir ritüel var mı? Sitede konusunuda açtığım demon daveti sonrası benim de başıma tuhaf şeyler gelmeye başladı. Ara ara evde eşyalar kendi kendine düşüyor evdekiler de görüyor. Boş odadan tencere kapak çalması gibi sesler geliyor. Odaya giriyoruz bir şey yok. Demon daveti de başarılı olmuş ki istediğim adamla inanılmaz şekilde tanıştım. Adamın sadece fotoğrafı vardı bende. Ritüel sonrası aynı üniversite aynı sınıfa düştük. İşin daha tuhafı her ikimizde bulunduğumuz yerden başka bir il yazmıştık. Yani bunların rastgele olması imkansız. Bir de babannem ölmeden bana el vermişti belki demon davetinde başarılı olmam bununla ilgilidir.

Ben bilgi vermek dışında yardımcı olmuyorum. Ben dahil herhangi bir başkasına yönlendirme yapmak sitemiz de yasak. Bu sitemin tek bir amacı var ücretsiz bilgi paylaşımı. Reklam yanını bile yok dikkat ederseniz. Kendi çözümünü kendisi bulacak.

Geri