exotic
Banlı Kullanıcı
Merhaba tüm mabet üyeleri.Hepinize sevgiler.Ben son zamanlarda sürekli bi engelimin olduğunu düşünürdüm ki bu basit ve gereksiz bi koşullanma değil, bir gerçeklikti.Uzun bir zamandır bu engelin, bu sorunumun ne olduğunu düşünüp duruyodum.Bi psişik etkinlik yaparken sürekli başarısızlık ihtimalinin aklıma gelmesi, veya konsantre olarak yapmam gereken bi şeyi yaparken karşımdakine yenileceğimi, başaramayacağımı aklıma getirip duruyordum ve açıkçası kesinlikle engel olamıyordum.Sürekli olarak bütün hayatımdaki olumsuzlukların %87.7 sinin bu olumsuz düşüncelerin sonucu ortaya çıktığından da emindim.Sadece neden engel olamadığımı ve bu olumsuz düşünceleri neden aklımdan çıkaramadığımı merak ediyordum ki; forumda bi konuya rastladım.Bi üye arkadaş zihinsel bir hastalıgından bahsediyodu.Adı " Obsesif Kompülsif " ... konuyu okuduktan sonra internette hsatalıkla ilgili araştırma yaptım ve bi kaç satır okudum.Belirtileri de okuduktan sonra kendimin de bu düşünce hastalığının esiri olduğunu anladım.Daha önce hiç duymadığım bu hastalığı ilk kez yine başka bi forumda görmüş ve önemsememiştim.Burada da görünce girip okudum.Durumu anladıktan sonra bu konuyu açmamın aciliyetini gördüm.ve şimdi :
Sizlerden yardım istyorum.Düşüncelerinizi, aklınızdaki yorumları ve çözüm önerileriniz aklınıza gelebilecek herşeyi benimle paylaşın lütfen.Bu benim için çok önemli.
Teşekkürler, Sevgilerimle ...
Sizlerden yardım istyorum.Düşüncelerinizi, aklınızdaki yorumları ve çözüm önerileriniz aklınıza gelebilecek herşeyi benimle paylaşın lütfen.Bu benim için çok önemli.
Teşekkürler, Sevgilerimle ...